Log in

View Full Version : Фелипе Маса толкова близо !!!!

FreeStyler
02-11-2008, 21:16
Уникално състезание стана Ферари изпълниха стратегията си на 100% .... ноооо Маса не успя да грабне световната титла много много жалко :frown::frown: последните 2 обиколки бяха може би най-напрегнатите който някога съм гледал и все пак поздравления за ферари станаха първи при конструкторите !!!!!

soldier
02-11-2008, 21:40
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=350246#post350246

ФЕРАРИСТ
02-11-2008, 21:54
Сами се бихме тоя сезон......

StarChild
02-11-2008, 23:01
Аз не успях да гледам финала мамкаму толкоз ме е яд!:frown: Но още повече ме е яд за Маса:sick:
Но пък Scuderia Ruless!!!!

Pebles
02-11-2008, 23:07
И сега какво стана....кой взе титлата,че неразбрах-не гледах финала..............

StarChild
02-11-2008, 23:22
И сега какво стана....кой взе титлата,че неразбрах-не гледах финала..............

Хамилтън при пилотите и то за една идея......

Pebles
02-11-2008, 23:49
Жалко....Защото съм фенка на Маса....Но догодина да се надявам,ще спечели........

mordohy
03-11-2008, 00:15
последното изпреварване го гледах няколко пъти.Май някой изръмжа от високо и нещастника,какво да прави,от четвърти стана шести.Май заработи добри пари!

VFTI
03-11-2008, 00:28
Само ще кажа...Глок долен педал и продажник...

RoMeO_156_GTA
03-11-2008, 07:56
последното изпреварване го гледах няколко пъти.Май някой изръмжа от високо и нещастника,какво да прави,от четвърти стана шести.Май заработи добри пари!
Ето го http://www.youtube.com/watch?v=-1I1fAG238g :sad::sad::sad: Глок не можа ли да се изпречи малко , остави място колкото да мине рейс

ФЕРАРИСТ
03-11-2008, 08:50
Глок не е виновен, само той рискува и не влезе за интермедии и затова стана така, единствения дето би пуснал Лу от пилотите е Хайки......

bouncer
03-11-2008, 10:49
е как не е виновен бе мама му стара! 3 обиколки се задържа, а изведнъж преди старт-финалната права просто се дръпна! ами рискувал си, имаш шанс за много добро място - бори се бееееее! не знаел че от него зависило.....продажник! иначе това състезание за мене победата е Фетел! изрод пълен! ебем ти Хамилтън, ебем ти дъжд! ей така трябва да се кара! аз щях да получа инфаркт!

koolio
03-11-2008, 11:00
Да бе, изръмжали му отвисоко - всичко е разработка на военните, да знаете! Човекът беше с неподходящи гуми и не издържа на отчаяния натиск на Хамилтън. Кво трябваше да направи - да му се препречи и да го блъсне, че Маса, дето спа цял сезон, да грабне титлата ли?!? Не е нито в Глок, нито в Хамилтън вината за упадъка при Ферари. Трябват нахъсани и талантливи пилоти като Кубица, Фетел, Алонсо. Двама от тия тримата да привлекат и ще се върне хегемонията от времето на Шуми!

cvetelin
03-11-2008, 11:05
ще се върне хегемонията от времето на Шуми!

в близките 10 години тва няма да се случи... не се е родил ... човек да стане победител и лидер като него...
всичко тука е пълен ташак ...
тая формула отива все надолу и надолу
ако догодина наистина изравнят мощноста на двигателите ... край на формула 1

а за снощното състезание.... повече от очевидно си беше, че глог отвори завоя да не пречи на негрото....
според мен ФИА трябва да разследва тва отваряне на завоя ....
как можа 3 обиколки със сухи гуми да изостава малко от лидерите и от тея които го преслеват и завой преди финала ... да отвори така завоя ...
според мен тука работата не е чиста....и ако настина е имало нещо ... да отнемат на негъра титлата и да го накажат !

става ли сме свидетели не веднъж на такива уговорки и фиа винаги е разнищвала случея ... дано да има пак разследване !
ДАНО ФЕРАРИ ДА ПУСНАТ ЖАЛБА СРЕЩУ ТВА НЕЩО КОЕТО СЕ СЛУЧИ СНОЩИ!

ФЕРАРИСТ
03-11-2008, 11:15
Ако трябва да се търси вина, тя е в тима - дезорганизацията ни костваше много, тима направи много грешки, 10 точки само в Унгария заради двигателя, незнам си колко заради анакондата дето я разнасяха позорно в Сингапур, и прочее малки грешчици - След Тод и Браун няма кой да вземе юздите както трябва....

Mupo
03-11-2008, 11:30
Жалко за Маса, обвинявате Глок, аз обвинявам Фетел. Ако Фетел не беше изпреварил толкова рисково Глок, той самия загуби малко контрола на болида срещу атаката срещу него, нямаше да се отвори пространство да се вмъкне и Хамилтън.Все пак победа за ферари. Голямо състезание ... изядох си нОктите от напрежение:bounce8:.

cvetelin
03-11-2008, 12:40
единствения човек в момента който може да направи нещо за ферари е ШУМАХЕР!
Не да стои и да гледа острани.... трябва да стане шеф... тогава ферари ще е това което беше когато той го управляваше!

ФЕРАРИСТ
03-11-2008, 12:42
Не да стои и да гледа острани.... трябва да стане шеф... тогава ферари ще е това което беше когато той го управляваше!
Има един Лука ди Монтедземоло дето ги решава тия неща, и последните му 2-3 хода относто назначенията са твърде лични и погрешни по мое мнение....

pent
03-11-2008, 15:13
http://img120.imageshack.us/img120/1648/1386821hamiltonf1891042hv3.gif

nikolaaaay
03-11-2008, 19:07
Не може да се вини Тойота, че са играели за МКЛ, понеже Глок се озова пред негрото само заради това, че не влезе в бокса да смени гумите. Можеше да влезе и той и съвсем закономерно щеше да е след печката. Това, което е учудващо че Тойот-ите със сухи гуми направиха последната обиколка за около 1.44 мин. или с почти 20 сек. по-бавно от останалите коли, докато Кубица, също със сухи гуми мина покрай МКЛ-то, Фетел и всички останали на зиг-заг, т.е. не е било много мокро и е супер тъпо, че Тойот-ите върнаха чак толкова газта. Бахти драмата....

fred
03-11-2008, 19:16
Хамилтън е голям талант, човек почнал от разнасянето на пици в бокса и стигнал до световен шампион, има страхотни качества, да му е честита титлата, а Маса, да е побеждавал повече през сезона, това е положението :rosso_spider:

wrc
03-11-2008, 20:52
Колко повече да е побеждавал
Маса-6 победи
негрото-5 победи и изобщо не е толкова талантлив,колкото ти се струва.

Ние си драскаме тук,а никой не се сети да честити 16-тата титла при конструкторите на Ferrari,да им е честита:notworthy:.
За сравнение само-Уйлямс-9,Макларън-8 титли:falos2:

DiStefano
03-11-2008, 21:08
Хамилтън е голям талант, човек почнал от разнасянето на пици в бокса и стигнал до световен шампион, има страхотни качества, да му е честита титлата, а Маса, да е побеждавал повече през сезона, това е положението :rosso_spider:

малко не си добре с инфото баце
http://www.sportbg.net/motors.php?group_g=4&group_id=&id=13142

прочети това и после чул недочул кой кви пици е разнасал ..

StarChild
03-11-2008, 21:19
Хайде стига сте
се яли де беше каквото беше догодина again!

fred
03-11-2008, 22:23
:spell::headbang:
малко не си добре с инфото баце
http://www.sportbg.net/motors.php?group_g=4&group_id=&id=13142

прочети това и после чул недочул кой кви пици е разнасал ..
Е значи не е носил достатъчно пици Маса :spell:, още има да носи /добре кара човека, но е втори тая/Сори, ама аз на три ракии това чух, значи без да е носил пица по-добре кара /Хамилтън /, ...
А колкото до това, кой бил пречил и не, на времето Шумахер, натресе Даймънд Хил в последното съзтезание за сезона, само и само да вземе титлата /понеже Хил го изпревари и щеше той да бъде победител/, взе я....
Нали знаеш, победителят взима всичко и не го съдят, а пицата всеки я купува, моя грешка все пак

monimsl
04-11-2008, 13:48
Толкова близо та чак удар щях да получа,така не се бях напрягал от както шумахер решаваше титлите си.Жалко за Маса.

deadairplane
04-11-2008, 20:55
в близките 10 години тва няма да се случи... не се е родил ... човек да стане победител и лидер като него...

Казва се Себастиян Фетел. За другото си прав, и дано наистина Ферари пуснат жалба.