Log in

View Full Version : Проблем с оборотите след поставяне на аларма!?!

Soma
03-11-2008, 16:46
Колеги случи ми се нещо много странно:sad:
Оставих си колата за монтаж на аларма,след като обаче алармата вече беше монтирана се оказа че колата в ниските обороти няма мощност и при натискане на педала на газта започва да глъхне и да се дави.
Алармаджията се кълне че не било от монтажа алармата и нямало как той да е причинил проблема:roll:
След откачане на акомулатора за 20тина минути обаче проблема изчезна...:mrgreen:
Оказа се обаче че след няколко включвания и изключвания на въпросната аларма,проблемът отново се появи и явно копютарът натрупва някакви грешки след включването на алармата:dunno:
Та въпросът ми е някой имал лие подобен проблем и може ли да ми каже къде точно е проблема:bowdown:

455115
03-11-2008, 19:40
Колеги случи ми се нещо много странно:sad:
Оставих си колата за монтаж на аларма,след като обаче алармата вече беше монтирана се оказа че колата в ниските обороти няма мощност и при натискане на педала на газта започва да глъхне и да се дави.
Алармаджията се кълне че не било от монтажа алармата и нямало как той да е причинил проблема:roll:
След откачане на акомулатора за 20тина минути обаче проблема изчезна...:mrgreen:
Оказа се обаче че след няколко включвания и изключвания на въпросната аларма,проблемът отново се появи и явно копютарът натрупва някакви грешки след включването на алармата:dunno:
Та въпросът ми е някой имал лие подобен проблем и може ли да ми каже къде точно е проблема:bowdown:

Явно не я вързал където трябва! Виж към кои кабели е врзана,явно е взел кабел за датчик или нещо такова и от там идва проблема!

didkoldihno
03-11-2008, 21:59
зада не правя нова тема въпрос имам,вчера забелязах че чак когато дам на 2-ра скорост чак тогава стрелката за километрите която показва чак тогава почва да се мести какъв може да е проблема иначе колата от към обороти няма проблем и върви нормално ??? ако някой може да ми каже ??? иначе ще я водя на сервиз незнам :prescription: :sad:

РуменАндонов
05-11-2008, 12:06
Оправи ли колата,колега?

Soma
06-11-2008, 12:59
Не съм я оправил :sad:
Включвам ли алармата започва да губи мощност,вариянта е просто да не я включвам след като съм откачил акомулатора за известно време:locked:
Абе язък за парите и времето за тая аларма,сега си заключвам колата с ключа:help:

kolev
06-11-2008, 13:43
някъде е мазал по инсталацията тоя алармаджия.

vlado_iv
06-11-2008, 20:06
А каква е алармата - марка?

Mury
06-11-2008, 20:56
Не съм я оправил :sad:
Включвам ли алармата започва да губи мощност,вариянта е просто да не я включвам след като съм откачил акомулатора за известно време:locked:
Абе язък за парите и времето за тая аларма,сега си заключвам колата с ключа:help:

Според мен варианта е да се върнеш и да убиеш простия алармаджия :yawn: :yawn:

РуменАндонов
07-11-2008, 19:32
Къде я слага алармата?

Soma
10-11-2008, 17:14
Ами братле просто нямам думи,на "пъпа" на центъра,на ъгала на Патриарха и Хан Крум(НЕ ХОДЕТЕ ТАМ),а се оказа некъв абсолютен некадърник!
Мисля да отида на диагностика да видя те кво ще кажат:idea: