View Full Version : GSM карта
thepsycho
04-11-2008, 10:37
Някой ползва ли GSM модула? Как се слага сим картата, трябва ли ми някаква приставка че отвора е за доста по-голяма карта (откъде) ?!
Някой ползва ли GSM модула? Как се слага сим картата, трябва ли ми някаква приставка че отвора е за доста по-голяма карта (откъде) ?!
Слагаш СИМ картата без да я отчупваш.Т.С. цялата както ти я продават в магазина.
Аз го ползвам и съм доволен от телефона.
Да. Точно така.набираш си кода с врътката и си готов.
thepsycho
04-11-2008, 11:45
Значи ще трябва да си купувам нова ! Не мога ли да сложа тази с която съм на GSM-a си ?!
crocodil
04-11-2008, 13:13
Можеш, но трябва да намериш от друга карта голямото парче и на него да затиснеш твоята карта.
bobbybg75
04-11-2008, 13:41
има оригални приставки за сим картите стават и от 147
thepsycho
04-11-2008, 14:39
има оригални приставки за сим картите стават и от 147
а къде ги има и колко струват
thepsycho
04-11-2008, 21:18
Някой знае ли дали телефонния модул има GPRS ?
Най елементарното и "ефтинко" решение за да сложиш своята си карта е - използвана вече голяма карта на която се лепи една лепенка и на която после ще сложиш своята карта.
leketo84
04-11-2008, 22:01
Да. Точно така.набираш си кода с врътката и си готов.
Колеги махнете Pina си ако не сте , защото е доста досадно на всяко палене на колата да го въвеждаш !!!:big_whoops:
Значи ще трябва да си купувам нова ! Не мога ли да сложа тази с която съм на GSM-a си ?!
А като сложиш тази от мобилния си, него какво ще го правиш? По-добре си вземи друга карта.
Взимаш си още една карта и пренасочваш мобилният към този в колата.Хубаво е да са в грума да не плащаш пренасочването.
thepsycho
08-11-2008, 09:22
Взимаш си още една карта и пренасочваш мобилният към този в колата.Хубаво е да са в грума да не плащаш пренасочването.
:smile::th_up:
В белите държави има опция за 2 карти на един номер.
Та когато е активна тази която ще сложите в колата другата не е. Когато изгасите колата другата автоматично се активира.
Аз чакам да го пуснат и Globul и веднага ще си взема.
Та когато е активна тази която ще сложите в колата другата не е. Когато изгасите колата другата автоматично се активира.
Тъй де ма не сме бяла държава.Е кат завали сняг сме но туй друга тема
аз чакам Ментел от една година да го пуснат това.... и продължавам да чакам :)
В чакането му е майката :grandpa:
В чакането му е майката :grandpa:
Те и кукерите това правят чакат някои кат нас.:whip::busted_cop:
Колеги махнете Pina си ако не сте , защото е доста досадно на всяко палене на колата да го въвеждаш !!!:big_whoops:
Има си опция да си го запаметиш и не ти го иска повече :-)
Екоя е тази опция че и мен ме изнервя постоянното вкарване на пина...
аз чакам Ментел от една година да го пуснат това.... и продължавам да чакам :)
http://www.mtel.bg/corporate/services/extra_sim.php
Колеги пробвах варианта с залепянето на малката кам голямата карта, но пак ми изписва ,че има някав проблем.Вазможно ли е да има част от тела отзад при ченджара в багажника защото докато стигне от италия до тук е доста окрадена от кам кириите в багажника.:crybaby:
Колеги пробвах варианта с залепянето на малката кам голямата карта, но пак ми изписва ,че има някав проблем.Вазможно ли е да има част от тела отзад при ченджара в багажника защото докато стигне от италия до тук е доста окрадена от кам кириите в багажника.:crybaby:
Какво точно ти изписва?
:Topic-is-closed-bg:Немога да си го преведа точно но е нещо от сорта на "устроиството телефон липсва".
Правилно ли си поставил малката карта - трябва да е с металните пластинки навънка.:eat:
:Topic-is-closed-bg:Немога да си го преведа точно но е нещо от сорта на "устроиството телефон липсва".
Щом има слот за карта требе да има телефон.Няма как да е свален щот е в ICS-са.
Направи една снимка на конзолата.
Ок мерси.Ще пробвам още няколко пъти и ще видим какво ще стане.
Щом има слот за карта требе да има телефон.Няма как да е свален щот е в ICS-са.
Направи една снимка на конзолата.
file:///C:/Documents%20and%20Settings/myrko/Desktop/11226317764478442_4.pic.jpg
file:///C:/Documents%20and%20Settings/myrko/Desktop/11226317764478442_4.pic.jpg
Е телефон имаш ама требеше да напраиш снимка да видим какво пише.
thepsycho
08-12-2008, 16:11
:) пробвай да пъхнеш картата обратно
Предполагам , че пише това - "Your system have not a phone system" Ако съм разбрал правилно това което каза колегата по-горе :)
Точно това ми изписва.Мерси колега.
Точно това ми изписва.Мерси колега.
И при мен го изписва , но в случая аз изобщо нямам такава екстра .. :mobile:
И при мен го изписва , но в случая аз изобщо нямам такава екстра .. :mobile:
Значи това, че имам слот за карта нее гаранция ,че имам телефон.:shocking:
leketo84
10-12-2008, 00:30
Значи това, че имам слот за карта нее гаранция ,че имам телефон.:shocking:
Не е възможно според мен по-добре отиди до някое представителство на алфа и ще оправят работата или ако имаш сериозен жичкаджия който му отбира главата пак ще свърши работа и почваш да говориш !!!:humpx:
Може просто да се е откачила някоя букса отзад .. трябва да си свалиш ICS-a да му свалиш панела и да видиш , много е лесно :)
thepsycho
10-12-2008, 08:55
А може да са сменяли таблото и да са имали само с дупка !!
leketo84
10-12-2008, 09:39
А може да са сменяли таблото и да са имали само с дупка !!
Ти си голям писимист нека го отвори и да види , ако не поне по лесно ще си вгради !!! :mobile:
Мерси за саветите колеги.Отворили ми се малко свободно време започвам да разглабям. :jason2:
И внимавай със кирката и теслата да не заприлича накрая на бмв. :bangin: