View Full Version : Обама Президент ...
DiStefano
05-11-2008, 07:01
Явно тази година е годината на тъмнокожите ...
Ето Люис спечели титлата във Ф1
а честито и на Барак Хюсеин Обама - новият президент на САЩ ...
първият тъмнокож, който ще стъпи в белия дом ...
Nasko_77
05-11-2008, 09:26
а честито и на Барак Хюсеин Обама - новият президент на САЩ ...Обама, Осама, Саддама.. навява ми на.. жална ти мама:)
Само да няма.. Драма.
Ха-ха шоуто е супер яко - негър, от африкански произход с мюсюлманско име да стане президент на сащ :rotfl:
Мда исторически момент сега остава и жена да стане:spell:
незнам ко толкова се вълнуваме кой ще е президент на САЩ сякаш ще ни оправи положението :prescription: барем свали още цената на бензина :drunk:
Не ми пука ей-й-й! И без това не мога да ги понасям!!!
Stoyan Georgiev
05-11-2008, 10:59
незнам ко толкова се вълнуваме кой ще е президент на САЩ сякаш ще ни оправи положението :prescription: барем свали още цената на бензина :drunk:
абсурд да го оправи, ама проблема е там , че може да го влоши. и то много
Има значение кой е. За всички.
Stoyan Georgiev
05-11-2008, 13:08
ще залагаме ли кога ще е първия опит за покушението му ? :)
Аз викам да залагаме кога ще се скарат и изпотрепят с руснаците...
МакКейн беше доста по-военно настроен...
Тоя изглежда кротък ама де да го знае човек.
Crusader
05-11-2008, 19:39
Буш звъни на Медведев и иска парична помощ заради кризата. Медведев го оставя на изчакване и от своя страна звъни на Путин...
- Другарю Владимир, Буш ми звъни и иска финансова помощ заради кризата...какво да им искаме в замяна?
- Митя, тия нямат ни петрол, ни пари, жените им грозни и дебели...а бе просто няма какво да им искаме в замяна...
...а бе я им кажи да си изберат един негър за президент, че да се посмеем малко...:headbang:
Furious 155
05-11-2008, 21:21
Буш звъни на Медведев и иска парична помощ заради кризата. Медведев го оставя на изчакване и от своя страна звъни на Путин...
- Другарю Владимир, Буш ми звъни и иска финансова помощ заради кризата...какво да им искаме в замяна?
- Митя, тия нямат ни петрол, ни пари, жените им грозни и дебели...а бе просто няма какво да им искаме в замяна...
...а бе я им кажи да си изберат един негър за президент, че да се посмеем малко...:headbang:
готино!!!
Дано изборът на Обама да е за добро, Маккейн сякаш не беше по-добрия избор от двамата. Времето ще покаже ;).
sa6o_roman
08-11-2008, 15:21
Обама, Осама, Саддама.. навява ми на.. жална ти мама:)
Само да няма.. Драма.
И Доган... :meeting: :chair:
Nasko_77
08-11-2008, 18:33
Osama Obama
ФЕРАРИСТ
09-11-2008, 00:39
То си беше ясно че Балиму Мама щеше да стане президент, само човек като гледа както СНН и повечето медии как "подготвят" народа за това събитие......репортажите за Обама бяха къде къде по целенасочени от колкото тия за макейн.....
Макар че няма кой знае какво значение кой ще е президент.....
ще залагаме ли кога ще е първия опит за покушението му ? :)
Е то той ще е успешно предотвратен още с замислянето бре...те там са спецове в това...
Мен мен лично е малко жалко, че избора на президент на САЩ е от толкова голямо международно значение.... това само показва в каква зависимост е света в момента.
Иначе на мен ми допада засега - Демократ е, което е плюс....
milenamr
09-11-2008, 14:22
Обама, Осама, Саддама.. навява ми на.. жална ти мама:)
Само да няма.. Драма.
Хаха,перфектно асоциативно и точно казано :native:
ама не е никак смешно :whip:
santo_traficante
09-11-2008, 18:29
http://www.bmwprostaci.com/forum/userpix/31_obama_1.jpg
Като европеец не мога да не съм доволен, че демократ спечели изборите.
Иначе е сладък
http://www.senate.gov/artandhistory/history/resources/graphic/large/ObamaBarack.jpg
simeon3000
10-11-2008, 13:02
Хайде малко по-весело:
Добре де, темата беше за Обама, все пак! Ама така става тук с всички теми, рано или късно.
Не казвам че не е станало интересно, но ...нали!
А иначе за Обама, ми то се знаеше предварително, бе! :pokey:
http://www.dnes.bg/article.php?id=60575
Разделете темата, де!