View Full Version : надпис
thepsycho
05-11-2008, 11:18
Някой знае ли откъде мога да си намеря ръкописния надпис "Алфа Ромео" за заадния капак !
Някой знае ли откъде мога да си намеря ръкописния надпис "Алфа Ромео" за заадния капак !
От някоя морга:bounce8:
leketo84
05-11-2008, 18:54
Ауто италиа колега но ще е поне 70-80 лева да знаеш ! :notify:
Мислиш ли че ти трябва :roll: задницата е най-красива чиста
И аз мисля така. Падна ми 1-цата,ама няма да я слагам. Сега се чудя как да махна 66 , (или пък да добавя още едно 6 :spell:) ...
И аз мисля така. Падна ми 1-цата,ама няма да я слагам. Сега се чудя как да махна 66 , (или пък да добавя още едно 6 :spell:) ...
Просто ги отлепяй смело или ги нагрей леко аз така ги махнах мойте и нищо не си личи, те са на двойнолепещо;-)
от еденицата остана едно такова черно-вероятно от лепилото и немага да го изджагъркаммм
от еденицата остана едно такова черно-вероятно от лепилото и немага да го изджагъркаммм
ее на мен пък от 2.0 ми остана малко такова:sad: от другите нищо
а може и да обърнеш втората 6 и да стане на 9 ;)
хихи, хитро е , но все пак това е 166 ,а не голф или бмв-3:busted_cop:
хихи, хитро е , но все пак това е 166 ,а не голф или бмв-3:busted_cop:
еми тогава отиваш в ауто италия и си поръчваш всички оригинални надписи ;)
RoMeO_156_GTA
11-11-2008, 18:53
Ето как изглежда с ръкописния :hehehm: и как изглежда 166 до баварката :hehehm::hehehm::hehehm:
Според мен надписа Super изглежда по-добре :-o
Ето как изглежда с ръкописния :hehehm: и как изглежда 166 до баварката :hehehm::hehehm::hehehm:
Според мен надписа Super изглежда по-добре :-o
Мен нещо не ме кефи тоя надпис .. :bored:
И мен не ме кефи ама баварката изглежда така все едно някоя алфа я е оправила отзад... В никакъв случаи неискам да съм груб...:mail2: