PDA

View Full Version : Централното

Grizoo
05-11-2008, 11:44
Не ми баца централното с дистанционно, само с ключ се откл. и закл. На дистанционното лампичката му свети такаче предполагам не е до батерийка. Може ли някой да ми каже какъв е пътя на механизма и тоците на централното да видя дали някаде прекъсва веригата? Централното мисля,че ми е оригиналното от колата без аларма.

kolev
05-11-2008, 13:27
и що не си смениш първо батерийката.

Grizoo
05-11-2008, 15:08
Защото според мен си работи, лампичката свети толкова колкото светише и когато ми бацаше централното, а и такава батерийка незнам каде ще намеря.

kolev
05-11-2008, 16:34
това че свети не значи че работи. батерийки има във всяко фото и струват около левче. или предпочиташ първо 2 дена да си чупиш пластмасите по интериора без да знаеш какво търсиш.

tonov
05-11-2008, 19:32
колега, ако имаш втори ключ първо пробвай с него
Може самия излъчвател в ключа да е дал фира, нищо че лампичката свети

ivan dimitrov
05-11-2008, 20:32
---

Grizoo
06-11-2008, 00:11
И четирите се отключват без проблеми. Имам още 2 ключа но са без дистанционно, само на този дето го ползвам има. Утре ще обиколя да потърся такава батерийка но се съмнявам, че проблема е в нея. Все пак ако беше слаба лампичката нямаше да свети постоянно а щеше да премига, а и от много близко разтояние с колата предполагам щеше да се задейства механизма на централното.

ivan dimitrov
06-11-2008, 03:29
---

tonov
06-11-2008, 19:43
Щом и четирите се отключват най вероятно е батерийката.Това че свети наистина не е показателно че е наред.ако все пак не е от нея то може да е от приемникът за дистанционното или самата централа(най-малко вероятно).За ключът вече споменаха.
Опс!Оказва се че при вариянт С направо приемникът за дистанционното отключва ,без намесата на централката.При вариянт А командите минават през централката.
Щура работа ... с тия три вариянта на таблата.

Няма такова нещо, всички варианти се управляват по един и същи начин. Загледай се по-внимателно в схемата.

Grizoo
07-11-2008, 14:48
Било е най-добрия вариант, батерийка :big_bow_down: много лошо ме излъга тая светлина на дистанционното :gruebel:

ivan dimitrov
07-11-2008, 16:11
---

Alex Shopov
16-07-2009, 18:13
Колеги ще използвам тази тема нищо че е стара за да не пускам нова.Значи проблема ми е следния.Като натисна копченцето на ключа за да отключа понякога светва лмпичката и отключва,понякога не светва и не отключва,няма значение от разстоянието на което съм от колата.Иначе нямам проблем с запалвнето винаги си разпознава ключа.Та въпроса ми е дали това е от батерийката или от нещо друго щот напоследък го поизтарвах няколко пъти този ключ,и освем това и го нямам капачето на ключа което закрива бутончето за централното-така я купих само с този ключ и вече две одини седи така без капаче.

nhg
16-07-2009, 18:32
Колега, я пробвай да почистиш копченцето, май не ти дава контакт всеки път...