View Full Version : Bella-та ми е отново сред нас!!!
:bounce8::drunk::headbang:
Красавицата от днес е отново в движение и можете да и се полюбувате в града на Липите!
Майсторите се оказаха в действителност Майстори и по колата НЯМА белези нито външни,нито вътрешни от удара!
Всичко е направено както трябва и просто днес ми спря дъха при вида на любимата ми кола!
Добре че това не е мъж иначе бих го задушила с обичта си :big_love:
Красавицата си мърка както преди и не намирам разлика във возията.
Днес балансирах гумите,утре съм на преден мост за да сме сигурни че всичко е наред ... след това трябва да заредя климатика и накрая остава да направя малка диагностика за всеки случай.
Не ми работи индикатора за подгряващите свещи или там това което подгрява при дизелите.
Споменаха ми че някаква свещ трябва да се смени,дано след това всичко да е наред.
Айде приемам поздрави и потупване по рамото за доброто дело да дам нов живот на Алфета ... поздравите може да са под формата на чек за осребряване!!!!
Наздраааааааааааавееееееееееееее :drunk::drunk::drunk:
ludkanar
05-11-2008, 21:45
да радва много е най-важното:bounce8::bounce8::bounce8::headbang::headb ang:
Преди да взема Алфа някой ми каза..." Вземеш ли веднъж Алфа никога няма и да си помислиш да се качиш на друга кола."
Прав беше!
Няма начин да карам нещо различно от Алфа ... може би 159-ка ще е следващата ... ако не една скромна Брера би ми паснала доста добре :big_love::drunk:
Ми освен да са почерпим!:drunk::mobile::drunk:
Честито и 2 път да няма таквиз работи!
Ми освен да са почерпим!:drunk::mobile::drunk:
Честито и 2 път да няма таквиз работи!
Обещала съм и че повече няма да правя така :oops::spoko::notworthy::kissy:
п.п.Ама ти Колега си освен всичко и градски ... обади се като се засечем някъде по пътищата ...!
ее браво, радвам се че колицата е отново в движение:priest: вече само безавариено каране:drive:
Браво!!! Успех и внимавай щото виждаш какво става!!! Успех!!!
ее браво, радвам се че колицата е отново в движение:priest: вече само безавариено каране:drive:
Благодаря ти :drunk:
Браво!!! Успех и внимавай щото виждаш какво става!!! Успех!!!
Аааа виждам,виждам ... няма повече !
и Умната!!!!
Русата е за предпочитане защото е по голяма палавница:)
Иначе по темата браво на момичето:thumbup:...не се отказа от любовта си!
Честита ти нова (стара) кола, и от тук нататък само гумите да и сменяш. :)
Честито, много безааварийни Км и внимавай на кръговите :blah:
В СТара Загора ли я оправи?
Moris_zh
06-11-2008, 09:10
Поздравления за волята и желанието да си стегнеш колата. Успех
Обещала съм и че повече няма да правя така :oops::spoko::notworthy::kissy:
п.п.Ама ти Колега си освен всичко и градски ... обади се като се засечем някъде по пътищата ...!
ша свиркам,ако разпозная колата де!:bounce8:
:dance: :clap2::bounce8::drunk::bounce8::clap2: :dance:
Честито :)
Късмет и безаварийно от сега нататък.
голямата риба
06-11-2008, 10:50
и в Пловдив само с танк
Ранобудниче
06-11-2008, 10:51
Бравос :)
Това вече е друго нещо!
Браво!
Русата е за предпочитане защото е по голяма палавница:)
Иначе по темата браво на момичето:thumbup:...не се отказа от любовта си!
Благодаря и не само за добрите думи , но и за разбирането ... в събота ще се лее :drunk: в шопско ;)
Честито, много безааварийни Км и внимавай на кръговите :blah:
В СТара Загора ли я оправи?
Даммм...няма следи от ремонт,а още по-малко и от ПТП.
Днес минах преден и заден мост и заредих климатроника!
Вече сме почти изрядни ... намерих и гуми на страхотна цена и до седмица две ще се оборудвам и с гуметките :spell:
Поздравления за волята и желанието да си стегнеш колата. Успех
Мерси Колега :yes:
ша свиркам,ако разпозная колата де!:bounce8:
Няма начин да не я познаеш ... оглеждай се за уникално красиво спорт вагонче в цвят зелен :tank: ;)
и в Пловдив само с танк
Голяма риба,имам подарък за теб ;)
Като минаваш звънни да ти го дам ...
В събота как си с времето ?!?
Ще бъда в София на стадион Академик имаме едно мирУприятиЕ мога там да ти донеса тръбичките от климатика!!!
Благодаря и не само за добрите думи , но и за разбирането ... в събота ще се лее :drunk: в шопско ;)
Какво викаш за събота...?:beer:
Какво викаш за събота...?:beer:
В събота съм по вашия край ... на Академик ... има една изложба за кучета,там ще се излагам и аз балабар Петко с мъжете :)
Заповядай да пием по биричка ... ! :drunk:
Даммм...няма следи от ремонт,а още по-малко и от ПТП.
Днес минах преден и заден мост и заредих климатроника!
Вече сме почти изрядни ... намерих и гуми на страхотна цена и до седмица две ще се оборудвам и с гуметките :spell:
Е айде, още веднъж на хаирлия
В събота съм по вашия край ... на Академик ... има една изложба за кучета,там ще се излагам и аз балабар Петко с мъжете :)
Заповядай да пием по биричка ... ! :drunk:
Сажалявам..но ще ходя на вилата да занеса храна на моя Вълкодав...далеч ми е да го разкарвам...иначе ще обере наградите на изложението
Супер, много се радвам, че си решила да я оправиш, знам че много ти харесваше конкретната кола и се чудеше какво да правиш! Пожелавам ти много безаварийни километри и мнооого късмет!!!!!!
Браво,за желанието :) Дано няма друг път текива работи.
Ако може да дадеш снимка преди и след ПТП-то да й се полюбуваме :)
А честито и от мен,и от тук нататък само положителни емоций с нея:super:А в кой сервиз ти я оправиха?Питам щото и моята хубавица има нужда от леки козметични корекций
Сажалявам..но ще ходя на вилата да занеса храна на моя Вълкодав...далеч ми е да го разкарвам...иначе ще обере наградите на изложението
Страхотен пес,правилно НЕ го води ... няма да останат купи за нас:drunk:
Супер, много се радвам, че си решила да я оправиш, знам че много ти харесваше конкретната кола и се чудеше какво да правиш! Пожелавам ти много безаварийни километри и мнооого късмет!!!!!!
Благодаря!
И на теб всичко най-добро!
Браво,за желанието :) Дано няма друг път текива работи.
Ако може да дадеш снимка преди и след ПТП-то да й се полюбуваме :)
Нямам време тези дни но в неделя вероятно ще я снимам....само да кажа че разлика няма!
Трябва само да пастирам там където не е боядисвана и всичко пасва на 100%.
Но снимки ще има :headbang:
А честито и от мен,и от тук нататък само положителни емоций с нея:super:А в кой сервиз ти я оправиха?Питам щото и моята хубавица има нужда от леки козметични корекций
0887459460
Търсиш Наско и казваш че те праща Милена с Алфа 156 и вярвам че останеш много доволен!
ибааааа тва голем цербер бре:drunk:
ибааааа тва голем цербер бре:drunk:
Сега е по голям.....цяла пицария се грижи за неговото изхранване:)
Голяма риба,имам подарък за теб ;)
Като минаваш звънни да ти го дам ...
В събота как си с времето ?!?
Ще бъда в София на стадион Академик имаме едно мирУприятиЕ мога там да ти донеса тръбичките от климатика!!!
какво куче имаш? и аз ще мина през изложбата - може да се видим ;) аз ще съм при шнауцерите ;)
PS видях ги тук http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=341805#post341805 ;) големи красавци!
какво куче имаш? и аз ще мина през изложбата - може да се видим ;) аз ще съм при шнауцерите ;)
PS видях ги тук http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=341805#post341805 ;) големи красавци!
Обади се ако имаш време,ще се радвам да се запознаем ... не бой се ще нахраня сутринта моите кучета ;)
Успех утре на изложбата!
И като тръгнеш да я продаваш прай си сметка кво ше кажеш на следващия :tooth:
Честито ...
ма малееее браво на теб мила , да си я караш безпроблемно от тук нататък , само радост да ти носи, и бог здраве да ти дава...:crazy: