View Full Version : проблем със запалката
Някой да знае случайно, кой е бушона който води до запалката? Къде се намира? и п.р.? че италианския ми бЕга'
леле нито 1 коментар, ще си остана без запалка :heavy_cry:
и аз няям дупе, смисъл и моята не бачка, бушон има за запалката , виждал съм го, то си е нарисувано под бушоните кой за кво е , не го ли видя ?
Може би е това(нямам представа, каква е играта при 164 - това е според Аутодата):
БТВ Това Front и Rear означава ли, че 164-ките имат запалка отпред и отзад :dunno: ?
Може би е това(нямам представа, каква е играта при 164 - това е според Аутодата):
БТВ Това Front и Rear означава ли, че 164-ките имат запалка отпред и отзад :dunno: ?
имат и отпред и отзад, ама мисля че запалката е на един бушон със подгрева на задното стъкло, ама може и да бъркам
Предната запалка работи винаги докато задната работи само при контакт.:comphits:
Предната запалка работи винаги докато задната работи само при контакт.:comphits:
А къде се намира задната запалка .... ?
Ми в задния пепелник.:pokey:
Ми в задния пепелник.:pokey:
той сигурно не знае че капачето отзаде се дърпа и има запалка, то и аз не можах да я намеря няколко минути и си мислих че няма, ама има :) !
абе да не отварям нова тема да питам дали теа копчета TRIP i TOT TRIP и другите 2 на какво светят на диоди или на крушка , шот моите не светят и оня ден си разглеждам снимки на интериора на 164 и глеам на едната снимка светят , пък моите не, и чи туи да питам де :)
Една крушка е.Изваждаш внимателното пластмасата и ще я видиш забучена в нея.
Не всички 164-ки имат запалка отзад.Тези с по-ниското ниво на оборудване нямат.А като гледам на него му няма целия пепелник камо ли запалката.:hehehm:
начи ше мога да я опраа, тенк ю мен !
е, че те ладите и жигулитата имат, че висок клас алфа ли няма ? ебаси простотията, тва и да го вида не моа го повервам !
Е то не всички имат ел.стъкла отзад.Зависи как си я поръчаш.Няма нищо безплатно.;-)
за 164-ките преди facelift-a съм виждал отзад със ръчки ама след facelift-a не съм, има ли ?
за 164-ките преди facelift-a съм виждал отзад със ръчки ама след facelift-a не съм, има ли ?
Има. Моята беше без задни ел.стъкла, но пропуска е оправен.
Отзад пепелник НЯМАМ. Не съм имал. Знам кое е капачето, отворих го и вътре е празно. Няма и следа да е имало, но да е счупен. Явно има опция да не се слага заден пепелник. На повечето 164-ки е с панта, а моето капаче е на щипки.
Има. Моята беше без задни ел.стъкла, но пропуска е оправен.
Отзад пепелник НЯМАМ. Не съм имал. Знам кое е капачето, отворих го и вътре е празно. Няма и следа да е имало, но да е счупен. Явно има опция да не се слага заден пепелник. На повечето 164-ки е с панта, а моето капаче е на щипки.
е поне на враите нямаш ли ?
Една крушка е.Изваждаш внимателното пластмасата и ще я видиш забучена в нея.
Не всички 164-ки имат запалка отзад.Тези с по-ниското ниво на оборудване нямат.А като гледам на него му няма целия пепелник камо ли запалката.:hehehm:
Може да прозвуча тъпо но затова защото нямам пепелник не знаех къде е запалката , а някои може ли да ме снабди с заден пепелник ?
nachkata
14-11-2008, 14:15
моята не е суперка и имам запалка отзад и имам ел стъкла на задните врати как става тоя номер нали уж преди феислифта нямат
е поне на враите нямаш ли ?
Мне. Даже и място няма. :roll:
Мне. Даже и място няма. :roll:
ми ше изтърсват във жабките на вратите :)
ми ше изтърсват във жабките на вратите :)
Оспамихме на колегата темата, ама в моята кола НЕ СЕ ПУШИ!:-D:punk:
Който му се пуши - спирам, пуши навън и тогава се качва. А запали вътре - а е излетял и се прибира пеша! Независимо кой е!
Преди фейслифта 90г - отзаде пепелник имам но запалка няма .
И при мене не се пуши в колата , въпреки че аз пуша по кутия на ден , който иска да пуши ще чака да спра - но не и когато той (тя) реши а когато спра за почивка . Пепелниците в колата ги ползвам за касичка ;) а запалката за зарядни и инвертор 12>220V
Благодаря за схемите, точно днес гледах ъгловия 7.5 амперов бушон, който се оказа, че работи. утре ще погледна средния, дано е той.
п.п Моята е била с 2 запалки едната (предната) брутално изкормена от мен втората (задната) беше изкормена когато я купих.
п.п.п. и в моята НЕ СЕ ПУШИ
Ммм дойде и този ден :) Днес оправих проблема, трябва да намеря някоя работеща запалка, но всичко до стана, до самата запалка всичко е ОК. Благодаря колеги!
Отиваш при италианецо и си уреден - запалки бол.