Log in

View Full Version : Миналата година имаше....

JORDANGT
06-11-2008, 23:18
Много се извинявам,че ви занимавам ,но може и на вас да ви е полезна темата.
Миналата гонина имаше един съфорумник(много ме е срам че не си спомням името му)който предлагаше много марки автомобилни гуми с доста добри отстъпки, и тъй като зимата идва се сетих за това.Ако някой се сети кой беше можем да го помолим пак ако е възможно да ни промоцира така да се каже.Имах кореспонденция на ЛС с него ,но без да искам си истрих 100 съобщения на куп.

А ако някой друг има оферта за гуми моля да я сподели ,пък било то и на лични.
Мисля че ще е от полза на всички нас.

VFTI
06-11-2008, 23:52
Kuku предлагаше :) И аз си купих 6 гуми и бях много доволен...После нещо стана и се отказа и беше дал телефони там дирекнот с фирмата...Та незнам дали му се занимава все още, защото като помня цените направо ни правеше услуга :-D

Kuku
06-11-2008, 23:55
Не съм се отказал момчета ;)
Улеснихме кореспонденцията и съответно работата, а вече има и гумаджийно за монтажа 8)

JORDANGT
07-11-2008, 00:18
За това ме мога да те позная.А сега ако му звънна на твоя човек да се разберем нещо ще има ли отстъпка?
Ааа Аз нямам никакъв тел. на човека.Или може да кореспондираме чрез тебе.Иначе на мен ми трябват 2бр. 185/55/15 и 4бр. 185/65/14 зимни не от най скъпите.
Благодаря ти предварително за помоща или телефона.

Kuku
07-11-2008, 14:25
Има отстъпка естествено - 0888 807 444 - и той секазва Кирил ;)

JORDANGT
07-11-2008, 22:40
Хиляди благодарности:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:: bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdo wn::bowdown:

proper
07-11-2008, 23:22
Хиляди благодарности:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:: bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdo wn::bowdown:

Колега, а ти прибра ли се в България???

Още помня лятото как се засекохме ноща след "раждането" на алфата и какъф тъжен вид имахте :(

Сумати време ми беше криво после само като се сещах за случката и колко беше отчаян..

Всичко наред ли е вече??

JORDANGT
19-11-2008, 01:56
Прибирам се в Петък и започвам да се занимавам с това МАЛКО проблемче успоредно със Спринта.Наистина бях много отчаян и си излях мъката на вас ама вие ме изтърпяхте с разбиране.

Какво ли ще карам като си дойда??????