View Full Version : Не ми работи чек панела
kavalista
08-11-2008, 12:54
Показва само че са отворени вратите нищо друго не работи.Нито часовник,нито там другите показания,разбрах че имало такива ама като не съм ги виждал.
и.петров
08-11-2008, 16:26
колега не е зле да кажеш каква ти е колата
Rider_alfa155
08-11-2008, 16:34
ако е 155-ца имам резервен чек-панел
kavalista
08-11-2008, 16:37
Точно такава е
Rider_alfa155
08-11-2008, 16:42
ее колега ам ати май пак се уреди :bravo::bouncing_smiley: значи панела е твой аз и без това на 29 идвам в пловдив схте ти го донеса, тъкмо ще поумуваме от куде мойе да е проблема при тебе те са няколко основни платки вътре мисля че са три така че няма проблеми ще го оправим панела ти, е пук виж ако ти се намира някое счупено огледало ( ляво ) няма да се разсърдя на един капак
kavalista
08-11-2008, 16:45
Ти направо си златен,само че за огледало нямам.Моите 2 пъти са чупени и сега съм ги сложил с миши опашки ако някои ги закачи да се къса и да увисва да не се чупят,пък старите съм ги хвърлял да бях знаел по рано
Rider_alfa155
08-11-2008, 16:48
здраве да е аз моята кола от пловдив я взех и тя така си доиде без капак на огледалото и със скършено дясно ама и то сега е прихванато по много интересен начин, ВИЕ пловдивчани сте вагабонти хихихиххи шегувам се
kavalista
08-11-2008, 16:49
хахахаха е ми кво да праиш.Рационално мислене
ALFA CORSE
08-11-2008, 18:40
Другите ти показания може да не работят ако колата ти е била произведена с обикновения чек панел и този е сложен после.
Часовниците се скапват най-редовно ако му е потъмнял дисплеят?
Rider_alfa155
08-11-2008, 19:52
на моя часовник само една линиика ми я няма
не виждам например кога е десет часа щото ми я няма единицата
на моя часовник само една линиика ми я няма
не виждам например кога е десет часа щото ми я няма единицата
Хайде пък като сме тръгнали да си правим подаръци - като пристигне моето новото - ще ми пратиш твоето по куриер да ти сменя дисплея :waving:Пък ще почерпиш някой път :big_beer:
Alexanderbb
10-11-2008, 08:59
че то часовника се отделя от панела точно за 2 минути. просто е сложен в него и може да се сменя
Аз искам да си сменя крушката на часовника, че нощно време не го виждам. Някой може ли да опише как се сваля този панел като за аматьори :)
Rider_alfa155
15-11-2008, 17:38
колега, значи вадиш пепелника под него има три видички развиваш ги и панела пада, после има 7 или осем видички на гърба на самия панел махаш и тях и се отваря и после вече сменяш крушката, тя е като тези за таблото ако си ги сменял тях де, 12V 1.2W струват по 35 стотинки сменяш и си чисто нов :bravo:
Alexanderbb
16-11-2008, 08:39
абе не знам точно дали е същата. последния път като разглобявах заради тази която осветява пепелника ми направи впечетление че пластмасите на крушките на часовника и на екрана на климатроника са доста по-големи от на другите. Може все пак самото стъкло да е е еднакво
Свалих крушката на часовника заедно с фасонката. Не успях обаче да сваля самата крушка от фасонката и даже в опитите я счупих, без да успея да извадя основата на крушката. Помощ колеги. Какво да правя?
Furious 155
16-11-2008, 14:24
Свалих крушката на часовника заедно с фасонката. Не успях обаче да сваля самата крушка от фасонката и даже в опитите я счупих, без да успея да извадя основата на крушката. Помощ колеги. Какво да правя?
тънка отверка или шило и през процепа на фасунката се бърка.
Или пък можеш да разглобиш самата фасунка. Отстрани, където са 2-те дупки на металните цокли - бълкаш с шило и ги вадиш.
Сефте чувам да се чупи крушка. Моите излизаха супер лесно. Или нещо ти е сменяна фасунката, или е влизало влагица вътре и има доволно количество корозия.
Само не разбрах какъв е проблема да влезеш в първия магазин за аксесоари и да си купиш крушка с фасунка, като гледаш да е със същото захващане , или ако толкова не можеш да се справиш ела да ти подаря.
Бях търсил навремето фасyнка за мигач на 33ката и ми казаха, че не продават фасонки по принцип. Аз сe пообърках сега, защото за първи път виждам крушка без метален цокъл. И затова помислих, че е останал заклещен в фасунката. Купих си крушка и си я смених и сега много се кефя :)
Furious 155
21-11-2008, 22:15
Бях търсил навремето фасyнка за мигач на 33ката и ми казаха, че не продават фасонки по принцип. Аз сe пообърках сега, защото за първи път виждам крушка без метален цокъл. И затова помислих, че е останал заклещен в фасунката. Купих си крушка и си я смених и сега много се кефя :)
колкото до фасунгите - по моргите ако намериш табло - сваляш от него...аз си имам едно табло и бая крушки и фасунги имам ;)
5лв бройката :coolio::coolio::coolio: