View Full Version : кожен салон
Здравейте
Някой може ли да ми препоръча място където да ми облекат новата колица в кожа
И ако може да ме ориентирате колко пари да си приготвя за материала+труда
Благодаря предварително
От де си бе?
Иначе аз си облицовах изцяло салона преди 2 години, и за мое голямо учудване кожата беше значително по-евтина от хубава тапицерия!
На мен ми излезе 450лв. без тавана и вратите.Но направено супер!
От София съм
А ти предполагам в Стара Загора си го правил тоя салон?
да в Стара Загора съм го правел!
да в Стара Загора съм го правел!Пусни някоя снимка да видиме как е станал.
Да наистина прати да видиме, че и аз обмислям варианта за кожа ма навсякаде(врати,седалки и панелите от плат дето са на таблото). Искам да е с бежов за да си тичи с махагона :coolio:
Знам че тапицерите в Италсервиз са доста добри,но мисля че нямат нищо общо със сервиза,така че не се плашете :idea: :sad:
Еи тея момчета са страшни http://avtotapiceri.hit.bg/ направо са творци.:headbang: И ако наистина изкаш да си направиш колата а не да отбиш номера там е мястото
снимки ще пусна,само да я снимам днес утре.ама аз не си направих кожен да знаете!
снимки ще пусна,само да я снимам днес утре.ама аз не си направих кожен да знаете!E за какво ще пускаш снимки след като не си я правил?
Май не сме се разбрали.Салона е сменен, но не е кожен, понеже не ме кефи и аз се учудех че кожения е 2 пъти по-евтин от този който аз сложих! Кожа има само странично и отзад на седалките.Просто казах на колегата че знам къде, а дали кожен или не -се тая!
Чакаме снимки тогава :respect:
didkoldihno
10-11-2008, 20:14
Чакаме снимки тогава :respect:
да който е правил такова нещо да пусне снимки да видим що е :biker:
шо праите такиа грешки с тоа кожен салон не знам , ако не си сядал на кожен салон и то ф стара кола сиг ше искаш , и аз бях надъхан да си зема с кожен салон след като се качих пежо 607 , но се пак стъклата и не допускат слънчевите лъчи, има там няква изолация и не пареше, но ф моята ако не си послтеля нещо да седна просто е турбо не приятно за каране, а сега като е по студено имам чуството че сядам на ламарина, добре че е тва подгряване и що годе се седи , абе не ти го препоръчвам особенно черна ! моята е кремава и ти каам ,че ми гори ташаците само докато се приближа , пък и колата се спарва повече, бе деазнам, преи квото си знаеш , но това е моето мнение за кожата !
Nasko_77
11-11-2008, 20:42
шо праите такиа грешки с тоа кожен салон не знам , ако не си сядал на кожен салон и то ф стара кола сиг ше искаш , и аз бях надъхан да си зема с кожен салон след като се качих пежо 607 , но се пак стъклата и не допускат слънчевите лъчи, има там няква изолация и не пареше, но ф моята ако не си послтеля нещо да седна просто е турбо не приятно за каране, а сега като е по студено имам чуството че сядам на ламарина, добре че е тва подгряване и що годе се седи , абе не ти го препоръчвам особенно черна ! моята е кремава и ти каам ,че ми гори ташаците само докато се приближа , пък и колата се спарва повече, бе деазнам, преи квото си знаеш , но това е моето мнение за кожата !Айде бе.. друга бира си е;)
Кой те кара да сядаш на гол гъз:hehehm:
Айде бе.. друга бира си е;)
Кой те кара да сядаш на гол гъз:hehehm:
ми ти ако сядаш с 2 чифта анцузи и дънки върху тях ,аз сядам по шорти, там е разликата че ти нямаш кожа(което може би ти се иска) и няма и да имаш, така че shut the fuck up !
Nasko_77
11-11-2008, 21:53
ми ти ако сядаш с 2 чифта анцузи и дънки върху тях ,аз сядам по шорти, там е разликата че ти нямаш кожа(което може би ти се иска) и няма и да имаш, така че shut the fuck up !Ахх.. колко си смешен... започвам да се съмнявам, че ти е от възраста:hehehm:
Я разкажи пак кой, какво няма и тн.т:roll2:
Пич.. съвсем сериозно! Смени си дилъра;) Или взимай успокоителни
К'во се счепкахте пък вие?
Всеки с вкуса си
И други хора съм ги чувал с подобни оплаквания от кожата
Благодаря на всички
vikoalfa
12-11-2008, 00:24
Ахх.. колко си смешен... започвам да се съмнявам, че ти е от възраста:hehehm:
Я разкажи пак кой, какво няма и тн.т:roll2:
Пич.. съвсем сериозно! Смени си дилъра;) Или взимай успокоителни
Я си вижте подписите и на двамата е Луссо,не се хапете
Опааа http://clubalfaromeo.com/?Section=3&Entry=91&Picture=9
:wow:
Ето точно такава кожица искам:hehehm:
didkoldihno
13-11-2008, 23:01
някви други снимки ? :asthanos:
Nasko_77
14-11-2008, 16:07
някви други снимки ? :asthanos:За какво са ти?
Спийдър е показал моя салон.:-D
Качвал съм снимки в една тема, но след хакването на стария форум са се изгубили.
А бяха много хубави:(