View Full Version : Колко често посещавате АЛФА форума?
Gh0stRider
09-11-2008, 12:21
Анкетата като идея взаимствана от Фиат форума..
Колко често посещавате АЛФА форума?
Всеки ден! Разбира се! Та това е най - интересния форум!
Толкова много неща научих именно оттук! Намирам го много полезен, дори забавен . . . :wow:
ми аз лично го посещавам всеки ден.:busted_cop:
Ами поради ред причини,някои от които свързани с форума,вече 1-2 пъти седмично,иначе преди всеки ден:new_Eyecrazy::new_Eyecrazy:
Furious 155
09-11-2008, 13:05
Всеки ден:grin:
трябва да има отговор - няколко пъти всеки ден - аз съм в тая графа :)
Попринцип между 1 и 3 пъти на ден .. зависи колко време имам :)
Всеки ден по-няколко пъти.
StarChild
09-11-2008, 13:29
Когато имам време хвърлям по едно око, но да кажем по няколко пъти в седмицата:tv:
galinves71
09-11-2008, 13:39
не минава ден но на последък нещо не ми се откликва на проблемите като цяло и се замислям за на пред.на моменти си мисля че в него има няколко основни играчи а всички останали са да чакат ред.
Всеки ден и то по не един път...
raffaello
09-11-2008, 17:20
всеки ден, по няколко пъти на ден, като наркотик е този форум :meeting:
mitaka_cs
09-11-2008, 18:02
Няколко десетки пъти на ден:bowdown:В краен случай по веднъж:tv:
Nasko_77
09-11-2008, 18:14
Анкетата трябваше да е... "Колко често посещавате BMW форума"?:idea:
Всеки ден,сутрин за двайсетина минути и тръгвам за работа.Вечер за повечко,но все по-рядко взех да пиша защото все се пишат едни и същи теми на които е отговаряно стотици пъти.
По няколко пъти на ден... много си губя времето в тоя форум, ще почна да вземам пример от Сфинкса, та да ми сложат някой бан... :crazy:.
Ами..откакто си взех Алфата,щом седна на компютъра отварям форума да видя има ли нещо ново.
RoMeO_156_GTA
09-11-2008, 19:58
Попринцип всеки ден , но има дни , когато нямам достъп до нет или съм много зает :unsure:
Анкетата трябваше да е... "Колко често посещавате BMW форума"?:idea:
И него го посещавам всеки ден. :tooth:
Просто там има такива обарази, дето ме докарват до сълзи от смях! :haha:
Всеки ден по няколко пъти.
nblagoev
10-11-2008, 10:45
Всеки ден по няколко пъти.
И аз така.
StarChild
10-11-2008, 13:56
Всеки ден,сутрин за двайсетина минути и тръгвам за работа.Вечер за повечко,но все по-рядко взех да пиша защото все се пишат едни и същи теми на които е отговаряно стотици пъти.
И това е вярно и една от причините за намалялият интерес:doctor:
преди и аз бях така - по няколко пъти дневно, но напоследък не ми остава време и съм "почти всеки ден".............
Illusion
11-11-2008, 09:22
Преди доста често посещавах и форума, и чата, но напоследък нямам много време затова 1-2 пъти месечно. :)
svetlastf
11-11-2008, 09:29
Всеки ден задължително. Нали съм още новобранец.
;-)
всеки ден по няколко пъти :comphits::static:
Ами и аз съм така, постоянно присъствие :comphits: