Log in

View Full Version : Мамкаму какво ми се случиии!

StarChild
10-11-2008, 00:17
:brickwall:Преди около два часа и половина се прибирам към вкъщи и на светофара на Горубляне посока дружба ме нападнаха и се опиотаха да ме пребият.Както си седиа и чакам да светне зелено ми се отваря лаявата врата и някакъв едър тип се опитва да ме удари с нещо метално(мисля, че беше кръстат ключ за гуми) но някък си успях да му изблъскам ръката, инак си отивах като едното нищо! Иначе получих няколко удара по колата и се разминах само с една дупка на рамката на вратата и счупена задна чистачка. Дано утре на светло не открия други портажения....:( и когато попитах какъв е проблема момчета те ми казаха "така ли се кара бе еии сега ще ти покажем как се кара"! Добре дори и да съм повишил скороста тях какво ги ебе МАМКАМУ( с извиняние) това повод ли е да ме пребият и дами натрошат колата се питам!? Просто в каква слкапана държава живеем.. извинете ме за цинизмите но не издържах да се изругая за да ми олекне(можеби защото и пия втора водка). Просто ме е яд, че нищо неможах да направя заобиколен от мисля четирима типа с тъмоно син голф тройка опитващи с да ми наврядят а аз дори не им запомних номера на колата...но повярвайте ми ако имах възможност сигурно щях да ги застрелям еии така на пътя и нямаше да ми мигне окото!:laser: Извинявам се за изписаното но трябваше да го споделя тук и да си изкарам яда!:sad:

Stoyan Georgiev
10-11-2008, 00:24
да им е** мамицата мръсна долна :laser::laser::laser:

Alfa User
10-11-2008, 00:27
Добре че не е станала някоя по-голяма беля, колега... Иначе идиоти по пътищата - с лопата да ги ринеш! Аз по този случай си имам една метална палка в колата, а понякога и пистолет ... че станахме като в Афганистан дагое.. :furious:

StarChild
10-11-2008, 00:29
Дам и аз си носех преди такива пособния но си викам аре стига ся да не съм в зимбабве!? Ама явно в БГ така се оцелява!:new_Eyecrazy: Тъпото е, че иамше и други автомобили на кръстовището и всички стояха и гледаха сайра. Даже мисля, че и ако бях с друг по лъскав автомобил на дали щяха да посмеят да кажат нещо, но за съжаление в България е така!:(

mochko1
10-11-2008, 00:32
Баси държавата , баси българите дето сме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Stoyan Georgiev
10-11-2008, 00:33
Дам и аз си носех преди такива пособния но си викам аре стига ся да не съм в зимбабве!? Ама явно в БГ така се оцелява!:new_Eyecrazy:

козия крак бате, объл е за по бързичко удряне да не остава лоши следи, ако желаеш удряш и с раздвоения край - и готово

soldier
10-11-2008, 00:38
Тъпа работа! Аз сега си нося ключа за смяна на гуми и ако ми се случи нещо директно му отбелязвам един шестоъгълник на челото! Истината е елктрошокова палка и бой!!!

mochko1
10-11-2008, 00:48
Истината е всички да спрат да се е*ат на криво и да се уважаваме един друг , а не да си трошим главите и колите :respect:

Kuku
10-11-2008, 00:50
ТЕ!!! (http://www.oragie.net/images/knives/ColdSteel/92BS.jpg)

Bella
10-11-2008, 00:59
Нямам думи :furious:

Аз лично бих ги :laser: ако имах с какво!
И да речем че това се случва в държави като нашата...но питам се защо всички хора от близко стоящите коли не се е намесил?!?
Ей това никога няма да разбера!!!

Което ме навежда на мисълта че трябва да се оборудвам с някой електрошок че знае ли е :dunno:

Колега,радвай се че си жив и здрав!
Майната им на тези идиоти,рано или късно ще си го получат!:laser:

Kris
10-11-2008, 01:01
Горе главата колега! Доста е тъпо чувството когато си безпомощен, но се преодолява. Горе главата!

StarChild
10-11-2008, 01:39
Благодяра колеги и колежли вдъхвате ми глътка респект! Лека и спокойна нощ ви пожелавам(аз май се по-напих) и дано утрото е по мъдро от вечерта! Good Night!:dunno::roll::sad:

Susscrofa
10-11-2008, 08:54
Незнам какво да кажа, но ми е интересно с какво си ги провокирал, защото ако мен някой ме засече или направи маневра с която ми застраши сигурността и аз бих се замислил дали да не се саморазправя. Защото улиците се напълниха с мушмороци, които си мислят, че по улиците няма правила за движение. И когато казваш ебаси държавата трябва и за това да се замислиш. Тези хора разсъждават като теб "ебаси държавата" щом никой не спазва правилата за движение ние ще се саморазправяме с него. Нищо лично, но никой не налита на бой без причина или без да е предизвикан - в трезво състояние разбира се. :on_da_beach:

Grozdan
10-11-2008, 09:12
Вземи си газов питолет и гругия път като те налетят да те бият резни 2 пъти и ще се разбягат като зайци тези нещастници.

detelazurno
10-11-2008, 09:40
Гадно, но от идиоти и простаци само това може да се очаква.Важното е, че си добре.Колата рано или късно ще я оправиш, не я мисли.Не знам какво трябва да се направи, че да ги махнат тия нещастници от пътя, но като начало не е лошо преди да се вземе книжка да се мине един много сериозен психо преглед (това че има как да се мине по тънката линия е отделен въпрос), защото не може да се пускат шофьори с такава лабилна психика.Засякал го били или му бил изпреварил много бързия голф няма значение. Това не е повод да го потрошат ей така на средата на улицата.Че то ако тръгнем всички да си размятаме бухалки, кози крака, пистолети и к'во ли още не къде ще му излезе края?! Последната случка на която станах свидетел беше точно с размахване на пистолет и то от нищо и никакви прошляци, скапана кола, раздърпан пешеходец....обаче пистолети се размахват.Нямам думи. Когато си зад волана място за такива остри изблици на нерви няма!

yo
10-11-2008, 10:58
Колега Starchild това което ти се е случило ее много гадно, но... има едно голямо но.ако си ги предизвикал на пътя с нещо,отнел си предимство или си ги застрашил по някакъв начин тогава няма ко да се оплакваш ама направо си го заслужаваш.Не искам да те обидя лично, но идиоти сякви по пътищата и само такъв е начин за разправа.Да видим следващия път дали ша отнемат предимство.
Та на мен 2 ми се е случвало брутално да ни пресекът пътя и аха да са омятаме, и 2 сме ги настигали и продължението е същото като твоето, кръв, сополи и джамове.АМА НЯМА друга оправия и тва си е, било с Алфа, Бмв или квото и да е!:torch::boxing::knock::doctor::doctor::doctor::i ndian:

marian
10-11-2008, 11:32
Стига глупости всеки греши!Саморазправата не е начина.

bouncer
10-11-2008, 11:43
ако наистина си ги засекъл грубо е нормално да са реагирали бурно, но въпреки това....Куку ти изпрати решението. само един съвет - удряй през ръцете, краката и тялото - никога в главата, че можеш да го убиеш като нищо! елекртошока е пълна тъпня. а ако те е хванал за врата кво става а? а ако му е гумирано якето кво става? ако е извън обсега на ръцете ти? с газовия пищов е същото. не можеш да гръмнеш в колата щото ще се изтровиш и ти. а и винаги има вариант да ти извадят бойно. а има една поговорка "пишка и пистолет извадиш ли ги трябва да ги ползваш". решението е да караш внимателно и ако засечеш някой му се извиняваш. ако все още е изнервен му трошиш 2-3 ребра и довиждане.

yo
10-11-2008, 11:48
А бе за да избегнеш удара, шибни са ти в една педя високия бордюр заради някъв идиот, дай 1500лв за ремонта на Ауди А3 и тогава ми говори! Ако нямаше саморазправа щеше да си продължи необезпокояван и на следващия завой пак същото, докато накрая не уцелиш бордюра а хората на спирката!!!
Аз такива тиквеници ша ги гърча до края на живота си, било то и мен някой път да ме згърчат.
Сори за спама на колегата!:oops:

DerMeister
10-11-2008, 11:59
Саморазправата е най-тъпият начин за предотвратяване на инциденти и налагане на ред. Бийте се и раздавайте правосъдие, само някой ден да няма тема, застреляха колега с 12 патрона, защото е засякъл психопат или мутра. Само до това води саморазправата. Щото сега всички много искат да се саморазправят и само това бил начинът, но като ви утрепа някой, ще плачете за закони и за морал. Всеки греши, но никой не трябва да бие.

koolio
10-11-2008, 12:00
Ники, съчувствия за това, което ти се е случило, но за твоя чест, напиши какъв е бил повода.

Bonev
10-11-2008, 12:06
Що не им записа номера бе бате-е-е!!! Тук сме дивия запад, и всичко с бой се оправя!!! После ми викат, що ми бил пистолета?!!! АМИ Е ЗАТОВА!!!

StarChild
10-11-2008, 12:25
Абе хора от де да знам къв им е проблема бе карам си в най-лява лента по цариградското и долу на кръстовището с горубляне ме настига някъв глоф, аз си чакам да ми светне зелено и изведнъж ми се отваря вратата и някви ми налитат е така щот ги кефи! Кат ги питах къв е проблема ми викат гледай с колко караш ама тях кво ги ебе с колко карам Кат ли са нещо или кво се питам или пътна полиция вече са цивилни с радари в колите ли кво и съответно почнаха със саморазправата! Мен за тва ме е яд поне да имаше няква конкретна причина с която съм ги засегнал или квото там ама да ми държът сметка, че съм карал по бързичко от тях е извинявай!:torch: Ама така е веднъж да не нося оръжие в мен и така ще стане:Yoda:

Bonev
10-11-2008, 12:28
Според мен проблема е, че са били зад теб в лявата лента а ти не си отбил да ги пуснеш. Сигурно са ти присветнали, а ти не си ги видял.

StarChild
10-11-2008, 12:33
Що не им записа номера бе бате-е-е!!! Тук сме дивия запад, и всичко с бой се оправя!!! После ми викат, що ми бил пистолета?!!! АМИ Е ЗАТОВА!!!

Мислиш ли, че ако небях с него нямаше да ги опукам кат зайци нема мигна! Хубаво оки стават грешки ма са дай да се изпотрепем. До мен имаше спрял мерседес които преди това профуча по карй мен, е що не налетяха на него а кат са такива пичове....щото знаят, че ги опукват без на другия да му дреме на шмайзера!

PEPI-2ALFA
10-11-2008, 12:35
Тъпото е, че иамше и други автомобили на кръстовището и всички стояха и гледаха сайра.(

Ти се радвай , че не е решил и някой от тях да се включи:knock:

Незнам какво да кажа, но ми е интересно с какво си ги провокирал...
И аз така...

StarChild
10-11-2008, 12:42
Според мен проблема е, че са били зад теб в лявата лента а ти не си отбил да ги пуснеш. Сигурно са ти присветнали, а ти не си ги видял.

Нищо подобно спомням си, че карах някъде със 120 и коли почти нямаше ..... момент сега се сещам, че някъде към метро едана кола се изравни с мен от дясно и някаъв тип от нея упорито се опитваше да види какво имам вътре в купето. И сега загрявам, можеби са опитвали да ми видят километража колко показва ето къде била работата, макар пак да няма логига за постъпките им ако от тва са се издранили еби му майката....(опа ще ме баннат за цинизми май)

StarChild
10-11-2008, 12:51
А само 5 мин. преди случилото се бяхме наколко говеда в колата. Надали щяха толкова смело да тръгнат ако не бях сам, или се изживявят за някви мутри с тоз затъмнен селски голф и кво ли си викат тоя не ни кефи и е сам дай да го сплашим щот сме големите мъже да ги......Ама в БГ джунглата кои квото има нещо накриво срещу другия го решава с бой и после се бие в гърдите къв е пич, бияч и е__ач ама добре, че повечето са силни само на думи!

Mind_Control
10-11-2008, 12:54

На мен ми се случи аналогична ситуация и пак бяха с Голф, тъмно син и бяха 5-ма, ама бяха пишлямета та само си разменихме по няколко удара и се изнесоха те. А като подадох жалба (бях им запомнил номера) и в полицията в прав текст ми казаха, че нищо няма да последва- незнам си кой го били вкарали в кома от сбиване и нищо, пък за такова дребно нещо ще се занимават. А това което не можах да преглътна е, че онези келемета ги гледам излизайки от районното и те там и подават жалба срещу мен, че съм ги нападнал- аз сам съм нападнал 5-ма :torch: нямам време да ходя по съдилища иначе..... В такива ситуации всичко се решава на място- бой и ебане не се връщат..

StarChild
10-11-2008, 12:58
Ники, съчувствия за това, което ти се е случило, но за твоя чест, напиши какъв е бил повода.

Ако знаех къв е повода пич с удоволствие и въобще даже нямаше да ви занимавам с тия глупости, пък и за ква чест става въпрос тва е някъв рицарски спор ли!?

StarChild
10-11-2008, 13:00
На мен ми се случи аналогична ситуация и пак бяха с Голф, тъмно син и бяха 5-ма, ама бяха пишлямета та само си разменихме по няколко удара и се изнесоха те. А като подадох жалба (бях им запомнил номера) и в полицията в прав текст ми казаха, че нищо няма да последва- незнам си кой го били вкарали в кома от сбиване и нищо, пък за такова дребно нещо ще се занимават. А това което не можах да преглътна е, че онези келемета ги гледам излизайки от районното и те там и подават жалба срещу мен, че съм ги нападнал- аз сам съм нападнал 5-ма :torch: нямам време да ходя по съдилища иначе..... В такива ситуации всичко се решава на място- бой и ебане не се връщат..

Верно е......!

mochko1
10-11-2008, 13:09
Колеги колеги селенията не е само по пътищата цялата държава е просмукана с такива псевдо-мафиотски образи и това нещо няма да се промени мисля НИКОГА!!!!
(като съдя по коментарите тук)

StarChild
10-11-2008, 13:26
Туко що ми се обади едно приятелче от районното управление, че на мястото май имало камери и сега ще видим какво ще направим...че нищо няма да стане няма ама поне служебна бележка да ми дадат за пред застрахователите:lupe:

Stefo
10-11-2008, 13:28
... И сега загрявам, можеби са опитвали да ми видят километража колко показва ето къде била работата...
Щом са се изравнили с теб може и собствения си километраж да погледнат и пак ще разберат с колко караш :-D
По-скоро са те огледали дали биха могли да се справят с тебе че да не рискуват :) Или пък е искал човека да си размените няколко роднински благословии през стъклото ама ти не си благоволил да погледнеш.

StarChild
10-11-2008, 13:38
Може и така да е, може да са се издразнили както казваш, че несъм им обърнал внимание щото после по изостанаха назад май незнам всичко може да е.....кофтито е че ме хвана жълт светофар и аз реших да изчам и явно съм изчакал те да дойдат да се позабаляват. След станалоо те си се качиха в колата и тръгнаха направо явно ме видяха, че им оглеждам номера (който да го таковам неможах да запомня) и си отпашиха в тяхната си посока сиреч към враня. Мина ми през главата да хукна след тях ама по разумното беше, че останах да си събера остатъците от задната чистачка.....

MUROMAN
10-11-2008, 16:29
Ебахти сътрапите недоносени.Ники много ми е кофти за тебе и аз съм имал такива разправия и е много гадно.Никак не е приятно и е доста стресиращо като не го очакваш да скочат да те бият по светофарите.Поцивка и без излишни нерви това мога да те посъветвам.А на ония маам им -лиля им.

code
10-11-2008, 17:39
Вземи си газов питолет и гругия път като те налетят да те бият резни 2 пъти и ще се разбягат като зайци тези нещастници.
Гледай само като извадиш газовия да не те гръмнат с боен :punk: не се коси и те ще умрат, всеки си намира майстора :boxing:

Kuku
10-11-2008, 17:54
...само един съвет - удряй през ръцете, краката и тялото - никога в главата, че можеш да го убиеш като нищо!Абсолютно!
Даже и в тялото можеш да нанесеш трайно увреждане, да не говорим и за вътрешни кръвоизливи и наранявания последвани от смърт - много трябва да се внимава с такива неща - то не става само с бой, трябва и акъл!
Като го "изрежеш" веднъж през капачките и го подкосиш, не го млатиш повече - нека си лежи... палиш и си заминаваш!
Ножове, пистолети и електрошокове НИКОГА не се вадят предварително за заплаха - после всеки треторазряден адвокат, за около 10мин престой в съда, ще изкара ВАС нападателите!
Друго важно нещо е, че ножа, бокса и електрошока оставят следи - внимавайте къде удряте или ръгате - най-добре е с шило, защото остава само малка дупка и реално няма прорезна рана от хладно оръжие ;)
Офффф, много мога да ви приказвам, ама по-добре да не се учите на такива неща :boxing:
Гледайте да се извините, да се сдобрите, да се усмихнете и да си стиснете ръцете, вместо да се млатите ;)

MaVrUt
10-11-2008, 18:08
и аз така лятото набих един шут ф главата на един софийски скапаняк, заради който щях да премажа една жена , но си го заслужи копелето !

fred
10-11-2008, 18:20
Все пак си мисля, по добре е да сме като във Виена примерно, където такива истори няма или почти няма, отколкото да се псуваме и трепеме, като идиоти.
Кофти работа, удари трета водка, не се ядосвай пък в бъдеще не дай боже, поне номере виж, то явно е че в такави ситуация какво да гледаш по напред..

detelazurno
10-11-2008, 18:55
/OFF

...софийски скапаняк...
Хайде да не започваме с такива определения като софиянец, варненец и т.н. Става ли?
OFF/

ФЕРАРИСТ
10-11-2008, 19:01
Тъпа работа! Аз сега си нося ключа за смяна на гуми и ако ми се случи нещо директно му отбелязвам един шестоъгълник на челото! Истината е елктрошокова палка и бой!!!
Аз си държа два яки спрея под ръка.....виждал съм да има голям ефект от тях, ако успееш да съчетаеш употребата им с елемента на изненада, бързи действия, и енергични ритници......

Ножове, пистолети и електрошокове НИКОГА не се вадят предварително за заплаха - после всеки треторазряден адвокат, за около 10мин престой в съда, ще изкара ВАС нападателите!

Това е доста разтегливо, един свидетел би имал много по голяма тежест, въпроса е на чия страна ще е......

MaVrUt
10-11-2008, 19:10
/OFF

Хайде да не започваме с такива определения като софиянец, варненец и т.н. Става ли?
OFF/

не исках да обидя всички софиянци, просто беше софиянец , sorry !

Kris
10-11-2008, 19:17

Владиславска :)!:anarchy:Ше се съобразяваш малко кво пишеш!

Balagan
10-11-2008, 19:24
Добре уе дееб* може ли някаф едъ тип да тръгне с кръстачка ебаси келемара... и още повече колко прост си в изблик на ярост да счупиш нечия чистачка а не джам примерно... ако съм на селяка бих потропал на джама и като го отваряш да бия 2 шамара и по живо по здраво а ако съм на теб в момента в който отваря бой с вратата и от там като падне пердето яко тупалки но сеш се братле на думи е лесно просто ме е яд че едни хасковлии(всички знаят за тяхната школа) набиха шамарите баш преди нова година на едно приятелче бяха 2ма ание 5 и се посрахме а в мен си нося винаги доберманската верига онази с шиповете ама тъпо копеле съм и се нааках признавам си а не бяха кой знае какво но вече е късно за приказки...
сори за ценизмите но се ядосвам от такива селяндурщини :) истината е че няма се оправим и това е...

detelazurno
10-11-2008, 19:36

Нямя проблем. Просто нито е необходимо да има такива разделения, а още по-малко им е тук мястото. Мир :drunk:

mochko1
10-11-2008, 19:37
Аз вече взех да си записвам ценните ви съвети как да пребием, убием, намушкаме или изкормиме някой. Ако искате след като му извадите и двете очи можете да му отрежете пръстите на краката и рацете след това може по една мазна чурка да му теглите , а след това му режете десният крак и започвате да го биете с него докато не си изплюе или глътне всичките зъби (няма значение кое от двете важното е да не са в устата му) ,а после ако не сте вече изморени може да го прегазите с Алфата за завършек и така......
Аз съм ги пробвал тея неща вършат работа!!!

Kuku
10-11-2008, 19:39
Пу за мен диафрагмата!

Balagan
10-11-2008, 19:41
ОСПАМИХМЕ СЕ МАЙ и по точно пича :D :boxing:

mochko1
10-11-2008, 19:43
абе спам та спам Аз ми е чудно как има такива хора дето като нямат какво да правят и само търсят да се ступат с някого и дори да не се стигне до бой то поне скандал трябва да стане.
Живях в Осло година и половина и не видях нито един агресивно настроен човек

ФЕРАРИСТ
10-11-2008, 19:47
Живях в Осло година и половина и не видях нито един агресивно настроен човек
Ако половин Осло живее в СФ половин година, ще видиш много......

mochko1
10-11-2008, 19:50
Ами според мен сами си правим лошото не ни е виновна нито Софията нито Българията!!!!!
Верно че много дупки и какво ли не ,но дупките не причиняват агресия

MaVrUt
10-11-2008, 19:51
Пу за мен диафрагмата!

:bouncing_smiley:

Balagan
10-11-2008, 20:28
Не Пич Агресията е породена от Безхаберието а Безхаберието е признак на една ограничена култура....
После ш ми говорят бУлгарите сме мн умни мн такива унакива ала бала ТЪПИ ЖИВОТНИ СМЕ... Щото както онзи гей е постъпил така с момчето така и на мен утре може да ми се случи да изкоча на някой с кръстачка недай си боже с МАЧЕТЕ в ръка :goodnight: но всичко е ТЕОРИЯ НА ВЕРОЯТНОСТИТЕ и това че сме бУлгари на моменти ме е срам от това че съм такъв...
Писах си наскоро с един германец на моята възраст и го питам кфо мисли за наща "хубава" държава и пича вика цитирам :
Хубава страна кофти народ... не си измислям пича ми намекна точно това а той идва на море тук в булгария амен амен сяка година :) така че......

mochko1
10-11-2008, 20:36
Абе сега като се сетя колко много исках да си дойда в къщи.......................
Спирам да пиша че много се изместихме от темата айде със здраве колега и дано да получиш възмездие!!!!!

MaVrUt
10-11-2008, 20:49
бе както казват хората по пътищата родни си е война ! ше го спукам от бой не ами и пушек ше се дига , едва ли човека го е нашамарил заради изпреварване, ся не се преите на съпричастни ами пишете квото мислите а не каквото искат да видят другите, сгафил си е някаде изял си е тупалките и толкос, ся да разтягате локуми пак е тъпо, пак ше се стигне до глупави спорове от който до никаде няя се стгине!

ДА НА НАСИЛИЕТО ПО УЛИЦИТЕ !!!!!!!!!

mochko1
10-11-2008, 20:52
Хммм казах че нема да пиша ама....
Колега маврут когато теб те нападнат някаде ми е чудно какво щ'и е мнението или ти си като робокоп носиш на много тупаник????

MaVrUt
10-11-2008, 20:58
ами аз по принцип си преценявам ситуациите и не правя глупости по улиците, или поне когато няма движение, ако направя грешка която е застрашила някой учасник в движението ми ше си понеса боя , шо не , аз си признаам грешките, е естесвено няма да се оставя но се пак човека си е прав и в момент на афекция е способен на почти всичко , ако ме набие набие , ако не, аз ше набия него, така си е god them it !

fred
10-11-2008, 21:16
Ами според мен сами си правим лошото не ни е виновна нито Софията нито Българията!!!!!
Верно че много дупки и какво ли не ,но дупките не причиняват агресия
Всичко е от простотия, а тя бъка по хората, в българина е доволно набъкано с простотия

KLM
10-11-2008, 21:45
бе както казват хората по пътищата родни си е война ! ше го спукам от бой не ами и пушек ше се дига , едва ли човека го е нашамарил заради изпреварване, ся не се преите на съпричастни ами пишете квото мислите а не каквото искат да видят другите, сгафил си е някаде изял си е тупалките и толкос, ся да разтягате локуми пак е тъпо, пак ше се стигне до глупави спорове от който до никаде няя се стгине!

Мисля,че всеки от нас е правил грешки на улицата и това не е повод да се изпотрепаме,доказвайки си един на друг на кой му е по-голям.Един съвет към колегата: има далеч по приятни начини да си изразходва тестостерона човек :waving:

mochko1
10-11-2008, 21:52
Мисля,че всеки от нас е правил грешки на улицата и това не е повод да се изпотрепаме,доказвайки си един на друг на кой му е по-голям.Един съвет към колегата: има далеч по приятни начини да си изразходва тестостерона човек :waving:
:thumbup:

detelazurno
10-11-2008, 21:58
Темата май отдавна приключи. Ключ! :busted_cop:

Mind_Control
10-11-2008, 22:31

Извинявай, че ще ти го кажа, но- ТИ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТ ЧОВЕК, ако мислиш това което пишеш найстина и скоро ще си намериш майстора на някой светофар! Ти си точно от тия дето предизвикват агресията- квартален хулиган, може би си тренирал нещо извесно време и са те били много по главата и най- вероятно от там се е натрупала тази агресия, а след това понеже носиш на бой си решил да трепеш наред, защото ако не друго поне си тъп и не ти пука, че може да ти светят маслото за едното нищо.

DJ Vladic
10-11-2008, 23:04
Бааах м.......у всички алфисти големи биячи са били.Всеки акъл дава... аз ако бях.. с това ще го набия. с това ще го намушкам... ще го НАСИЛЯ.... Що не си пиете пиенето.

StarChild
10-11-2008, 23:39
мале мале какви разбирачи се извъдиха повечето големи биячи голямо нещо! Само да поясня, че никои не ме е нашамарил заплашиме и хвърли по мен чистачката барабар с механизна, но аз реагирах и прикрих удра с лакът и неможа да ме оцели после изроптяха нещо и ми фраснаха рамката на вратата можеби опитваики се да удари стъклото но за мои късмет не е успял да го оцели. При което светна зелено и се накачулиха у голфу докато аз се опитвах да запомня номера но уви:( Помня само, че докато потеглях и аз се опитаха да хвърлят нещо в движение но отново не уцелиха....според мен са решили да се правят на оборотни кви мъже са и то 4 към 1!:clap2:

StarChild
10-11-2008, 23:42
Оки станлото станало.... кво да ровим повече. Гадното е че тая тъпа чистачка барабар с механизма струва някъде към 300лв ебаси работата значи:knock: ще видим и застрахователите кво ще кажат. Инак вратата мисля с малко кит и боя ще стане работата. Добре, че няма по сериозни поражения! :roll:

Pebles
11-11-2008, 09:15
ТЕ!!! (http://www.oragie.net/images/knives/ColdSteel/92BS.jpg)

Решение на проблемите........и аз имам нещо подобно в колата :)

Fear
11-11-2008, 09:32

ами аз по принцип си преценявам ситуациите и не правя глупости по улиците, или поне когато няма движение, ако направя грешка която е застрашила някой учасник в движението ми ше си понеса боя , шо не , аз си признаам грешките, е естесвено няма да се оставя но се пак човека си е прав и в момент на афекция е способен на почти всичко , ако ме набие набие , ако не, аз ше набия него, така си е god them it !
Що за глупости?! :thumbdown:
Хайде сега да се избием, ако някой сгреши нещо, а?
Аз вчера например щях да ударя една Ланча, защото автобуса пред мен наби спирачки на спирката, но не вътре в отбивката, а по средата на двете платна, с по-голямата си част в моето. На мен ми се наложи за извия вляво и да навляза до средата на другото платно за да избегна рейса. Добре, че колегата с Ланчата също извади рефлекс и се дръпна. Скоростта беше малка - 35-40 км/ч., но щеше да има сгънати ламарини.
И какво, дай сега този с ланчата да спре до мен на следващия светофар и да ми налети с нещо? Човека ми наду клаксона, сигурно и ме е напсувал (не му се сърдя), а аз му показах с ръка, че се извинявам, когато ме подмина.

Това със саморазправата е глупаво нещо, особено ако някой е направил нещо неволно. То затова има и война по пътищата, заради такива бабаити, които раздават правосъдие.

Е, ако някое пишлеме съвсем целенасочено и арогантно прави глупости си заслужава да изяде някой и друг шамар... :grandpa:

StarChild, както казваш, станалото - станало, да се надяваме, че повече няма да се случва. :)

fnt
11-11-2008, 09:39
Темата май отдавна приключи. Ключ! :busted_cop:
:th_up::th_up:

morfius
11-11-2008, 09:49
Хайде приберете пишкомерите моля... ако за всяка грешка следва физическа саморазправа, скоро всички ще тръгнем въоръжени, а после - истинска война по пътищата това ли искат някои хора тук?