PDA

View Full Version : ръчен масур

MaVrUt
10-11-2008, 20:03
вече взе да захладнява и скоро ше има сняг, та викам да постегна ръчната шото не стаа само с рязко въртене на волана, не е толкова ефектно :crazy: тая въпроса ми е , всъщност не знам дали е въпрос ама нешо такова, абе ръчната ми неще да се пуска до долу стига до някво положение и предполагам остават 2-3 зъба да слезне до долу и отдолу нея виждам няква гайка на няква шпилка, таа гайка гайка като се стегне и ръчната ли се стяга или тва е за регулиране на кое колело да затяга повече, пък тя даже и ваобще не фаща като я опъна , каде да търся проблема ? на тая снимка се вижда горе долу на кво положение е като съм я дал максимално на долу !

nachkata
10-11-2008, 21:13
Колега и моята е така има още мъничко да слезе ама няма братче

alfaracer
10-11-2008, 23:07
Аз съм вашия човек.Значи до скоро имах същия проблем с тази стърчаща ръчна и недоумявах защо неще да се върне.Ами защото се опитва да се откъсне от купето късайки ламарината и деформирайки я.И след като вече 2 пъти заварявам и укрепвам купето си реших проблема.
MaVrUt ----С натягането на гайката, натягаш ръчната, възможност за баланс на L<>R,демек да си регулираш ляво дясно няма.Ако и с натягане не почва да държи задните ти апарати са за ремонт.Те са като на А4,А6,А8,голф2,3,4 и много други.

Boby
11-11-2008, 09:42
Да се присъединя и аз със съвет...

Основата на ръчната потъва в задния край и за целта си изрязвате 2 парченца ламарина едното да е по-дебело и по-широко.Сваляте бастуна на ръчната,по-малкото парче се подлага отдолу,а по-голямото отгоре на ламарината на пода така че да се получи като сандвич.Салама в случая ще е ламарината на пода.Като се стегнат двете планки ще изправят огънатата ламарина.Подлагайки по-високо парче отгоре то ще наведе допълнително ръчната в предния край надолу и работата ще заспи завинаги.Захваща се основата на ръчната както си е била преди и сте готови.

П.П. щом се е стигнало до там значи ръчната е натягана зверски което ме навежда на мисълта,че механизмите на апаратите са блокирали.

Успех с начинанието!;-)

MaVrUt
11-11-2008, 17:52
Да се присъединя и аз със съвет...

Основата на ръчната потъва в задния край и за целта си изрязвате 2 парченца ламарина едното да е по-дебело и по-широко.Сваляте бастуна на ръчната,по-малкото парче се подлага отдолу,а по-голямото отгоре на ламарината на пода така че да се получи като сандвич.Салама в случая ще е ламарината на пода.Като се стегнат двете планки ще изправят огънатата ламарина.Подлагайки по-високо парче отгоре то ще наведе допълнително ръчната в предния край надолу и работата ще заспи завинаги.Захваща се основата на ръчната както си е била преди и сте готови.

П.П. щом се е стигнало до там значи ръчната е натягана зверски което ме навежда на мисълта,че механизмите на апаратите са блокирали.

Успех с начинанието!;-)

ах тая италянка, хем дете возила и на работа ходила само, глей ти, ми то че аз нема да се фана да я прая , но ше го имам ф предвид ако майстора се запъне некаде, м/у другото беха ми казали че може би са ми блокирали апаратите ама не вервах, мерси за съветите !!!

Boby
11-11-2008, 18:31
Апарата може и да не ти е блокирал,а само м-ма за ръчната в апарата.Блокират от нередовна употреба.

nachkata
11-11-2008, 18:55
Благодаря за акъла колеги събута ще се разправяме с тая ръчна в гаража

icedoc
17-11-2008, 16:29
ах тая италянка, хем дете возила и на работа ходила само, глей ти, ми то че аз нема да се фана да я прая , но ше го имам ф предвид ако майстора се запъне некаде, м/у другото беха ми казали че може би са ми блокирали апаратите ама не вервах, мерси за съветите !!!

Дано не скъсаш и тръбичките ... зимата