Log in

View Full Version : Крадлива Нация

idiotcho
22-11-2005, 14:29
Ето как изглеждаха 70% от автомобилите на паркинга пред блока тази сутрин!

http://www.avec-4.com/ivodim/1.jpg
http://www.avec-4.com/ivodim/2.jpg
http://www.avec-4.com/ivodim/3.jpg

За мой късмет - щети няма ЗА сега

BatVas
22-11-2005, 14:48
E тея са забравили да погледнат москвича и шкодичката - там може и да са с последните модели рафиоприемници на респром:)
Иначе до нашия блок не ги бяха гледали а бяха разбили и изтърбушили 5 автомобила - моята беше на 7-8метра от последния разбит автомобил-на съквартиранта ми - едно Кларионче назад+ново стъкло+един парфюм Хюго енерджи + очила за 180 кинта.

Lucky
22-11-2005, 14:52
И в кой квартал туй нещастие :?:

idiotcho
22-11-2005, 14:54
:)

Люлин сити :)

Alfamaniak
22-11-2005, 16:14
Мамичката им д...а и на буклуците дайте да им организираме една веселба на тия нещасници. Залагаме им капанче и се покриваме и си пииваме спокойно и когато започнат да барат кайто с каквото може ги почваме
:shoot: :paddle: :dark2: :laser:
:machinegunner: :guns: :jason2: :sniper:
:spam_laser: :sister3: :guillotine: :duel:
:starwars: :pokey: :falos2:

gigi
22-11-2005, 17:47
Мамичката им д...а и на буклуците дайте да им организираме една веселба на тия нещасници. Залагаме им капанче и се покриваме и си пииваме спокойно и когато започнат да барат кайто с каквото може ги почваме
:shoot: :paddle: :dark2: :laser:
:machinegunner: :guns: :jason2: :sniper:
:spam_laser: :sister3: :guillotine: :duel:
:starwars: :pokey: :falos2:
Е туй с капанчето от кога съм го замислил и като ни паднат бой бой :boxed: :boxed:
Днеска един приятел цяла сутрин обикаля за стъкло на ауди 90 заради някакви мангали който взели само долната част на сд-то

KGB
22-11-2005, 18:39
ако не се лъжа от БМВ форума си бяха спретнали подобна забава...и бяха понабили доста народ.

virusalfa
22-11-2005, 18:40
ШО,ШО,бой ли е имало? :hmm: :hmm: :hmm: :ph34r: :dunno:
:naughty:

EvgeniiM
22-11-2005, 19:22
И после ще мислим как да обясняваме от какво е тая вдлъбнатина на покрива на колата, некои знаят за какво говоря

EvgeniiM
22-11-2005, 19:31
Ето колеги да обмените малко опит:
http://forum.oragie.com/viewtopic.php?t=1706
и най вече това:
http://forum.oragie.com/viewtopic.php?t=922
дано съм полезен

virusalfa
22-11-2005, 19:44
Тепане му е макята!!!!! :torch: :bangin: :sniper:

Gogata
22-11-2005, 20:20
преди няколко месеца сутринта пък си видях врата на гаража отзяла с 10 см :shock: :evil: м*мцата им :dark2: само бой му е майката :paddle: :smackbum: :sniper: :laser: :pirate: :duel: :boxing: :boxed:

Crusader
22-11-2005, 21:36
Миналата година бех на подготовка за мисия в 110 бригада в Пловдив, по едно време чувам патаклама пред поделението и гледам че колегите тичат натам. Викам си чакай да видя, че и моят алфонсо е там на паркинга, излизам отпред и кво да видя - 4 мангала ядат такъв бой от 30-тина колеги че пушилка се вдига /буквално/ После разбрах че манговците счупили на колега на Пасатора десното предно стъкло и пробвали да вземат CD-то, неговата аларма на тих режим и с пейджър. Подбрал той 5-6 човека и към паркинга, постепенно към веселбата се присъедини и още колеги. По едно време чак ми дожаля за циганетата, но бързо прогоних тази еретическа мисъл, а тия 30-тина момчета ритаха с кубинките като за 300, та чак когато циганетата останаха да лежат неподвижно на земята, чак тогава се поспряха и звъннахме в полицията, ма додето дойдат полицаите циганите се освестиха, дойдоха куките и викат че от тия пари за стъклото нема да види колегата, можело да ги приберат за малко, но после пак щели да ги пуснат, та ако решим да си оправим сметките на място пък те щели да "позакъснеят" да дойдат на сигнала..... и пак се почна - куките пият кафе на 50-тина метра а колегите тренират "обезвреждане на иракски терорист- камикадзе" :lol: :lol: :lol: - ГОЛЯМ БОЙ, Ви казвам не бях виждал такова нещо, единия мангал остана без всичките си предни зъби, а за счупванията ....... кой ти гледа, бой и тва е!.....
Един месец бехме там и около 110-та не се виждаше кьорав циганин...хората от съседните блокове взеха да ни поздравяват и да ни черпят кафета, щото доста се бяха напатили!!!
Та ако решите да спретнете подобно мероприятие - да знаете не вярвайте на циганина който се прави че е в безсъзнаните, като падне и вземе да се прави на умрял - бийте го още 30-тина минути .....поне!

KGB
22-11-2005, 22:23
Лошото е, че в тази държава нашите продажни политици изъднаха мангала в бог...заради парите от фондовете за подпомагането на въпросните мъргави изроди.

Няма нито една снимка на мангал в РПУтата....от тези албумчете дето ти ги дават да гледаш като те оберат например.

Чисто и просто вече напрежението нарасна много...хората почват да не издържат...до като една измет краде държвата(политиците) друга измет ни краде дирекнто нас (крадци,мутри, мангали)...и понеже и двете съсловия са измет...се подкрапят и ние сме потърпевшите.

Чудно ми е до кога ще издържим :idea: и ще ги избием до крак...политици,мангали,мутри и т.н.

Crusader
22-11-2005, 22:35
Лошото е, че в тази държава нашите продажни политици изъднаха мангала в бог...заради парите от фондовете за подпомагането на въпросните мъргави изроди.

Няма нито една снимка на мангал в РПУтата....от тези албумчете дето ти ги дават да гледаш като те оберат например.

Чисто и просто вече напрежението нарасна много...хората почват да не издържат...до като една измет краде държвата(политиците) друга измет ни краде дирекнто нас (крадци,мутри, мангали)...и понеже и двете съсловия са измет...се подкрапят и ние сме потърпевшите.

Чудно ми е до кога ще издържим :idea: и ще ги избием до крак...политици,мангали,мутри и т.н.
Подкрепям!!!:bravo:
Ех ако знаеш от кога чакам този момент/ а и всички ние/....така ми е накипяло че.....един ден ще извия врата на първия срещнат мангал, а за другото си прав те са само тези дето "...ядат баницата..." по опасни са тия дето им я дават и се крият зад разни комитети и етнически партии /знаеш за кои говоря/ - на тези е важно да се "извие" врата!!!

Lucky
23-11-2005, 09:37
Ами дайте да направим една хайка сериозно 8)

Venci
23-11-2005, 13:47
Всяко лято като дойде лятната ваканция около нас всяка седмица има по един разбит гараж. Не знам с какво точно да го свързвам... Аз както работя по Джулиета нощем в гаража и все се ослушвам да чуя, ако става "нещо" наоколо. На няколко пъти съм изхвърчал навън с тръба и фенер и съм претърсвал двора и всичко наоколо, но все е било фалшива тревога. Много ми е мерак да сбарам тия пишльовци дето все разбиват гаражи около нас и дано са същите, които гепиха акумулатора от колата на баща ми.

KGB
23-11-2005, 14:06
Между другото вече има много евтини видео камери за наблюдение...почват от около 20тина лв.

Може да наслагаме да записваме и...като ги видим...бой,бой :evil:

Ще трябва да се организирме...трябва да видим от кой квартал да започнем...май в Люлин сити ще ни върже най-бързо :roll:

Venci
23-11-2005, 14:13
При видео наблюдението няма да я има ловната тръпка :twisted: . Друго си е да спрем една кола с фолио на прозорците пред нас, да се кротнем вътре и да чакаме... :D Като дойдат наркоманчетата ги чакаме да отворят гаража и да влязат вътре и после в затвореното пространство сме ние :twisted:

Lucky
23-11-2005, 14:17
дааааааааааааааааа добра идея само да я приложим на практика за такива как ме сърбят ръцете че Опела 5 пъти го разбиваха :twisted:

idiotcho
23-11-2005, 18:21
Идеята е добра!
Мога да поема нощна смяна на наблюдателницата :pimp:

gigi
23-11-2005, 18:41
Аз сега се сетих как миналата пролет хванахме трима, тогава само разкъртиха ключалката на колата и аз със още 4 души ги хванахме и викнахме собственика защото го познаваме и той като доиде с крак от маса добър бой изядоха и после пусна жалба в районното. аз със още 1 момче (тъй като ние ги видяхме) давахме показания и преди 5-6 месеца пак ни викаха да даваме, но нищо не бяха свършили естествено, само ни казаха че тия имали още поне 3-4 жалби срещу тях и досега разследването до никъде не е стигнало. :evil: :evil:

Aquila
23-11-2005, 21:13
Колеги,колеги не му е майката да се бият тези където крадат касетофони от колите или други дребни неща.То полицаите са за бой щото нищо не са направили пък и цялото правителство ,ама такъв народ сме ,седим и нищо не правим колкото и да ни мачкат,после дай да бием циганите....
И понеже знам,че веднага ще се намери някой да каже "Ми що ти не направиш нещо" , ще помоля такива хора да си спестят приказките...

virusalfa
23-11-2005, 22:45
Колеги,колеги не му е майката да се бият тези където крадат касетофони от колите или други дребни неща.То полицаите са за бой щото нищо не са направили пък и цялото правителство ,ама такъв народ сме ,седим и нищо не правим колкото и да ни мачкат,после дай да бием циганите....
И понеже знам,че веднага ще се намери някой да каже "Ми що ти не направиш нещо" , ще помоля такива хора да си спестят приказките...не си прав-КЮТЕК МУ Е МАКЯТА!!! :idea: :!: :idea: :!:

Aquila
23-11-2005, 22:55
И понеже знам,че веднага ще се намери някой да каже "Ми що ти не направиш нещо" , ще помоля такива хора да си спестят приказките...не си прав-КЮТЕК МУ Е МАКЯТА!!! :idea: :!: :idea: :!:

Не казвам,че като го видиш да краде трябва да седиш и да не правиш нищо,но в една нормална държава неможе нещата да се оправят със саморазправия, защото става пълна анархия или с две думи - едно нищо :!: :!: :!:

gigi
23-11-2005, 23:29
Ето и най новият пресен случай. Днеска в центъра към 7 ч на един приятел му взели само долната част на сд-то и сега лепеше тиксо с наилон та да не му влиза сняг. И паркирам си аз две преки по надолу и ко да вида две изпаднали наркоманчета от нашия квартал се мотаха по тъмното ама друсаниии уж се подпират по колите. дали имаха общо с на моя човек сд-то не разбрах че бързо изчезнаха мамицата им. :(

lyuli
02-06-2007, 14:07
е т'ва е брутално просто..........

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &highlight (http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54985&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight)

Gligan
04-06-2007, 22:09
стига бе :shocking: това не е истина

ChinaLord
09-06-2007, 18:06
...Гадовете са готови на всичко, мамка им крадлива...ако направим една хайка в Младост до 1ч. през ноща ще сме набили поне 4 урода!!!