View Full Version : почистващи препарати за тапицерии
колеги някои да ми проръча някои хубав препарат за почистване на тапицерии,че много лесно це цапат особено отзад посредата на седалката несъм с кожа мерси
filip_gad
12-11-2008, 09:37
има специални за тапицерий, но мисля, че и препарат за килими ще ти свърши работа :) Аз така наскоро прах едни столове, така, че мисля, че няма да има проблем. На Venish има един хем за почистване, хем за отстраняване на петна :) беше около 9 кинта и се пере само с пяната, която стане и после не остава да гвачи седалката.
Дано да бях полезен :)
DerMeister
12-11-2008, 10:41
Аз си взех на Sonax от ЕКО един. Напръсках петното на седалката. Не направи пяна, избърсах с парцал след малко и седалката стана от чиста с мръсно петно на мръсна с чисто петно. Но след няколко дни сядане се замаза положението и вече е един цвят, но без петното. Не знам как така го изчисти без да прави пяна...
автомивка 5лв вътрешно миене,така аз си решавам чистотата отвътре,те си имат препарати знаят как и така
то има такива препарати ама бог знае каква цена са и колко време ще изкарат???
всеки сам си преценява но и това е вариант според мене
автомивка 5лв вътрешно миене,така аз си решавам чистотата отвътре,те си имат препарати знаят как и така
то има такива препарати ама бог знае каква цена са и колко време ще изкарат???
всеки сам си преценява но и това е вариант според мене
Колега,коя е тая автомивка дето за 5 лв. ти перат тапицерията, че да ходя и аз там???
milenataa
14-11-2008, 00:11
Колега,коя е тая автомивка дето за 5 лв. ти перат тапицерията, че да ходя и аз там???
:rotfl:
еми незнам какво е толкова смешно 5лв е външно и още 5 за тапицерията и отватре и е екстра за 10лв от дупница съм
смеите се колко си искате тва е !!!
еми незнам какво е толкова смешно 5лв е външно и още 5 за тапицерията и отватре и е екстра за 10лв от дупница съм
смеите се колко си искате тва е !!!
Ай всички към Дупница!....:-D
:rosso_spider:
В Пазарджик там където ходя взимат по 5 лв на предна седалка и 10 за задна :) ...
А я кажете с каква четка ги тРъкате тия тапицерии ;)
Bobby_cool85
17-11-2008, 10:58
Аз моята я търках с прах за пране ар*ел (да не става реклама). Взимаш една пръскалка за чистене прозорци пълна с чиста вода, напръскваш лекичко седалката, посипваш малко прах и с домакинската гъба за чинии търкаш, докато изчезне петното/та. Идеална работа върши. Аз си "изпрах" цялата тапицерия, после мирише на чисто :).