View Full Version : Ужас...
vikoalfa
12-11-2008, 00:40
Пускам тази тема защото съм меко казано ужасен и бесен,погнусен и нямам думи просто....
Моля модераторите да не преместват клипа в интересни клипове защото клипа не е интересен...
Не съм Господ,но тоя човек не трябва да живее и искам само 10 мин с него в една стая да види как аз хапя...
Лично аз имам котка и немога да го гледам този клип или поне част от него.И дано тая прокуратура се сезира ако не аз ще ходя да я сезирам,защото както сега са животинки така след време може да са хора...
Моля ,който има слаба психика или просто не търпи ужасии да не гледа.
http://zazz.bg/play:e933ab4a
http://zazz.bg/play:7a117202
Ако някой има инфо за тоя ИЗРОД моля на ЛС
това е ужасно лелеле ужас http://www.foxes2.be/smilies/191.gif нямам думи просто
lulin_heads
12-11-2008, 01:07
Хора честно да Ви кажа не ме е гнус по принцип обичам ужасии ,но като видях как хвърли котето в терариума се разтреперих . Не можах да погледна по натам просто не можах.Това в България ли е ? Този човек нищо друго освен СМЪРТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DerMeister
12-11-2008, 01:52
В случая ужасното е, че някой си е подаравял любимите животни, без да подозира, че отиват на заколение. Постъпката е гадна и долна.
Но винаги ми е било интересно как хората колят и дерат животни, ядат ги и ги носят като дрехи, без да изпитват угризения, а в случай като този се вдига вой до небесата. Мишките "по"-животни ли са от котките, че никой не се възмущава как в музеи и терариуми свободно се хвърлят живи мишки на змиите пред малки деца и други посетители? Вярно, котенцата и зайчетата са сладки, но бедните прасенца, рибки, агънца и т.н какво правим с тях?
Susscrofa
12-11-2008, 09:45
В случая ужасното е, че някои си е подаравял любимите животни, без да подозира, че отиват на заколение. Постъпката е гадна и долна.
Но винаги ми е било интересно как хората колят и дерат животни, ядат ги и ги носят като дрехи, без да изпитват угризения, а в случай като този се вдига вой до небесата. Мишките "по"-животни ли са от котките, че никой не се възмущава как в музеи и терариуми свободно се хвърлят живи мишки на змиите пред малки деца и други посетители? Вярно, котенцата и зайчетата са сладки, но бедните прасенца, рибки, агънца и т.н какво правим с тях?
Подкрепям напълно. Не може закона да позволява плъхове и мишки и да забранява други животни. Въпроса наистина е сложен, но в този случай става дума за човек, който изпитва удоволствие от гледката. Това са болни садистични мозъци. Инфантилни хора. Елементарно е. Пълна забрана за отглеждане на определени животни. Тук искам да вмъкна и пълна забрана за отглеждане в домашни условия на породи като питбул, бултериер, добермани и тем подобни СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПОРОДИ. За змиите пълна забрана за такъв тип отглеждане. Да следва конфискация и сериозна глоба за този комплексар. :fish:
rammstein4o
12-11-2008, 10:50
Подкрепям напълно. Не може закона да позволява плъхове и мишки и да забранява други животни. Въпроса наистина е сложен, но в този случай става дума за човек, който изпитва удоволствие от гледката. Това са болни садистични мозъци. Инфантилни хора. Елементарно е. Пълна забрана за отглеждане на определени животни. Тук искам да вмъкна и пълна забрана за отглеждане в домашни условия на породи като питбул, бултериер, добермани и тем подобни СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПОРОДИ. За змиите пълна забрана за такъв тип отглеждане. Да следва конфискация и сериозна глоба за този комплексар. :fish:
Ако отделиш достатъчно време може да накараш и чихуахуа да напада други кучета и хора... не са виновни породите а хората...
Колкото до прасетата - отдавна вече не ядем прасета (изключвам тези дето си имат собствена кочинка)... то не са соеви заместители, генно модифициране и Т.Н
По темата лично аз ако го хвана този ще намеря начин да го заведа до амазонка и да го пусна него на анаконди достатъчно голями за да го погълнат... ей така за да изпитам аз удоволствие... незнам как може да има такива "хора". Единственото което харесвам в САЩ е зоо полицията... смятам че има нужда от такъв орган навсякаде по света...
Stoyan Georgiev
12-11-2008, 11:31
е**** изруда тоя ще го обезобразя ако ми падне
Садисти е имало винаги и ще има, а интернет предоставя на такива изроди възможност за разпространение на тия гадости.
В България има Закон за закрила на животните, съобразно критериите на ЕС, в сила от 2007 г, не знам кой месец и може да се сезират органите.
Не съм си правил труда да го гледам това, мразя подобни гледки.
Гледах само няколко секунди от първия клип, където видях котка като моята и веднага го спрях.
Не съм агресивен или нещо такова, на животно не бих посегнал, освсен ако не застрашава мен или близките ми, но ей богу, такъв човек като този, мога да го затрия без никакви угризения! :jason2:
Няма ли някакъв начин да бъде спрян този изрод? :grandpa:
Susscrofa
12-11-2008, 15:14
Ако отделиш достатъчно време може да накараш и чихуахуа да напада други кучета и хора... не са виновни породите а хората...
Колкото до прасетата - отдавна вече не ядем прасета (изключвам тези дето си имат собствена кочинка)... то не са соеви заместители, генно модифициране и Т.Н
По темата лично аз ако го хвана този ще намеря начин да го заведа до амазонка и да го пусна него на анаконди достатъчно голями за да го погълнат... ей така за да изпитам аз удоволствие... незнам как може да има такива "хора". Единственото което харесвам в САЩ е зоо полицията... смятам че има нужда от такъв орган навсякаде по света...
Твърдо не съм съгласен с теб. Селекцията е нещо много важно. При споменатите от мен породи изкуствения отбор е бил в посока към засилване именно на белези като агресия и то на изключително ниво. Питбула се бие до смърт, а добермана винаги скача да хапе врата, почти никога краката. Абсурд е да ме убедиш, че един лабрадор може да направи това на което е способен един ротвайлер. Породите питбул и бултериер са забранени във Великобритания и Австралия и това не е случайно.
Аз бих убил и слон, ако от това зависи моето оцеляване, но тук става въпрос за удоволствие от гледка на агонизиращо котенце, това проблема.
Да наистина човека не е наблегнал на изхранването на добичетата си,а именно на агонията на малките котенца зайчета и тем подобни значи нещо не е наред с главата.Пълен комплексар, сдуханяк ,изрод ....
Nasko_77
12-11-2008, 15:36
За тоя главорез... ЗАТВОР, ама в сектора с МАНАФИТЕ.
И без право на вазелин!
За змиите му... ефтаназия... въпреки, че нямат никаква вина. Те убиват от страх и заради храна.
Nasko_77
12-11-2008, 15:44
И да знаете...
Единственото същество на тази земя, което убива за удоволствие е... ЧОВЕКА!
много ми е интересно като каже някой "ако ми падне", "ако има начин да го намериме" и т.н. Ми то всичко си е казано - къде живее, Евгени се казва и продава змии. Който иска отива, намира го, чупи му краката и ръцете и си тръгва.
Евгени.....боклук, чакай ме!
Nasko_77
12-11-2008, 16:55
Никой нищо не може да му направи.. ще го хванете за Дедовия.
Урода бил в САЩ вече.
http://www.deltanews.bg/?id=483
Susscrofa
12-11-2008, 16:58
И да знаете...
Единственото същество на тази земя, което убива за удоволствие е... ЧОВЕКА!
Това е силно невярно. Сем. котки особено, изпитват адско удоволствие да измъчват жертвите си, дори накрая не ги изяждат. Косатката бая се забавлява с тюленчетата понеже знам, че си падаш по филмчета пусни си да гледаш има такива филмчета. :big_bow_down:
известен факт е, че видовете, които убиват за удоволствие, са 2 - хората и гълъбите
котките и косатките после си ядат, с каквото са си играли
Този е един голям боклук, който е пълен с комплекси. Няма смисъл дори да го коментираме. :guillotine:
Susscrofa
12-11-2008, 17:28
известен факт е, че видовете, които убиват за удоволствие, са 2 - хората и гълъбите
котките и косатките после си ядат, с каквото са си играли
Пак ще се отклоним от темата. Ти убиваш ли за удоволствие? Аз не убивам. При животните също е така те не са еднакви като индивиди. Но при някои е някак си по така разпространено, и определено сем. котки са един от тези видове, и не винаги изяждат плячката понякога само се забавляват. Гълъбите са птици там незнам те не са бозайници, аз от разредите не излизам много. И давам примери от бозайниците. :fish:
Нека ,нека той тоя Урод и в щатите ще сгази лука ,че тогава ше види там к'во ще го праят!!!
Stoyan Georgiev
12-11-2008, 17:49
Нека ,нека той тоя Уруд и в щатите ще сгази лука ,че тогава ше види там к'во ще го праят!!!
затвор :furious::furious::furious::furious::furious::furi ous::furious::furious::furious:
StarChild
12-11-2008, 17:55
Извинявам се......ебахти педалчето скапано мръсно:furious:..."димите не стигат".......:(
Е как хората викат,че по нищо не му личи че не е вред , то само ,като го видиш и ти става ясно ,че нещо му хлопа.
Незнам ако ми падне тоя кво ще му направя ,но едно може да ми достави удоволствие ,да му потпала всичките змии и да го оставя да гледа какво им се случва ,после ще мисля за тоя урод
Гледа, снима, човека търси внимание - получава го.
Какви ли не ненормалници има, а този случай се превръща в световен проблем. Да - луд е естествено. Надали има някой, който се съмнява. А колко като него има и какво се прави по въпроса, или какви са възможностите да се направи? Има ли къде да отидат такива хора, след като не живеят по нашия стандарт?
Колко изнасилвачи, убиици и какви ли още не, има навън, но всичко утихва, в повечето случаи дори не се чува за тях...Каквото ни покаже телевизора, в това вярваме. Аз не правя разлика дали съседа ми ще даде кучето ми на змиите си или ще го отрови, а?
Гадости по тоя свят какви ли не. Лошото е, че хората сами си ги правят. Тоя сега в америка може да завъди по-големи змии и да вземе да ги храни с хора, тогава вече че седне на електриката.
Твърдо не съм съгласен с теб. Селекцията е нещо много важно. При споменатите от мен породи изкуствения отбор е бил в посока към засилване именно на белези като агресия и то на изключително ниво. Питбула се бие до смърт, а добермана винаги скача да хапе врата, почти никога краката. Абсурд е да ме убедиш, че един лабрадор може да направи това на което е способен един ротвайлер. Породите питбул и бултериер са забранени във Великобритания и Австралия и това не е случайно.
Аз бих убил и слон, ако от това зависи моето оцеляване, но тук става въпрос за удоволствие от гледка на агонизиращо котенце, това проблема.
Все пак уточнение, бултериера не е забранен въобще във Великобритания, за Австралия не знам, но в АНглия това е една от най популярните породи /наистина има друг режим за агресивно поведение обаче там/.Но, поведението на тези кучета въобще не агресивно към хора, освен понякога към други кучета.Лично аз съм гледал добераман, имал съм приятели с бултериери и питбули, чел съм много литература, тия приказки са доста преувеличени и често са абсолютна фантазия.Наистина питбула и бултериера се използват за кучешки борби и имат заложби за това, но при развитие на тези качества от ХОРА, тоест ако ти не му развиеш подобни инстикти-тоест в крайна сметка отговорността трябва да се търси в стопанина и в човека а не в кучето, което е като малко дете, както го възпиташ и научиш, така и ще го видиш-
Искам аз да го пусна тоя на тигрите в някоя клетка, ше си умра от КЕФ!!!! :pokey: :furious: :furious: :furious: :furious: :furious: :furious:
Nasko_77
12-11-2008, 20:23
Фред... много си прав, но отворете нова тема за кучетата. Тук не е подходящо. Ще се завържат пак едни спорове...
П.С Иначе най-агресивната порода кучета, наистина не са Питбули, Ротвайлери или Териери ами...... Дакелите;)
Пожелавам на тоя човек до 3 дни да умре в адски мъки :furious: Искам да бъде изяден от по-големите братовчеди на тея котенца(лъвове, тигри и тн) сори че пиша 2 поста но сега го изгледах цялото :pokey:
ФЕРАРИСТ
12-11-2008, 20:26
Значи гад като тази е за бавно трепане, и плитко заравяне......аз изключително харесвам змиите като вид, и искренно му пожелавам на тоя да въде треснат във някоя вена да речем, и да няма възможнодст да се радва на антидот.....
Какво ли щеше да стане ако човека не беше на върха на пирамидата.....
Искате ли да ви кажа нещо любопитно, върху което надали сте се замисляли - по точно ще е нещо като въпрос -
Знаете ли защо човек е така да се каже върховен главнокомандващ измежду живите същества на земята.......?????.....Много е просто - защото животните не притежават тази най - гадна човешка черта, която засега ни държи на тоя пост......Коя е тя...???.......Никое живо същество на земята, от едноклетъчната еуглена, до синия кит - никое от тях не убива за удоволствие - прави го само човека.......всяко живо същество освен чоека се ръководи от инстинктите си за съхранение и оцеляване, и ако е хищник то той убива само когато трябва да оцелее, и не пролива дори и капка кръв излишно......защото Природата му е заложила в гените че храната му е ресурс, от която той зависи, и тя не трябва да се разхищава......никой лъв или тигър няма да погледне дори и най - сочната антилопка, когато е наяден...........ако животните убиваха за удоволствие така както ние ги трепем, ние не бихме имали никакъв шанс......
Дайте да съберем пари за наемен убиец на този урод !
Дайте да съберем пари за наемен убиец на този урод !
:th_up:
Това е силно невярно. Сем. котки особено, изпитват адско удоволствие да измъчват жертвите си, дори накрая не ги изяждат. Косатката бая се забавлява с тюленчетата понеже знам, че си падаш по филмчета пусни си да гледаш има такива филмчета. :big_bow_down:
Защо сравняваш животните с човека, определено мисля че ние хората разсъждаваме повече от което и да е било семейство...тоя просто не е добре с главния и това коеот прави е извратено и много гадно
Егати и комплексарския изрод,тоя е за трепане.:furious::furious::furious::furious::furio us:
Мразя го, макар да не го познавам за което благодаря на господ!!!
Хора наистина ако някои го знае убиите го. Нали неискате след време някое от неговото семе-отрочета да се събере с някое от вашите деца. Трябва да се елеменира гадното му семе, :furious:...
Рано или късно ще си получи заслуженото!
Ей-й-й, мразя котки ама това вече е гадно мамка му-у-у-у!!! Дайте ми го да го свия тоо гад!!!
Susscrofa
13-11-2008, 09:13
Защо сравняваш животните с човека, определено мисля че ние хората разсъждаваме повече от което и да е било семейство...тоя просто не е добре с главния и това коеот прави е извратено и много гадно
Мирела, понеже това което обсъждаме тук наистина е гадничко и аз не искам да оспамя темата, въпреки че ме сърбят ръцете, ще ти кажа, че човекът за мен е животно и ще спра до тук. Този човек изпитва удоволствие от самата гледка, а това определено е ненормално. Това е характерно за подрастващите, за децата понякога, така че той може просто да е инфантилен. :doctor:
Прекалено много глупости се изписаха. Не малка част от потребителите грубо нарушават правилата на форума, като отправят призиви за нарушаване на законите на РБ.
НК чл.117
При други подобни груби нарушения ще бъдат взети съответните мерки.