View Full Version : за чалгата и Алфа Ромео
jhristov
22-11-2005, 20:08
готини дами, и пичове, братлета, днес ме размина Алфа 156, с отворени прозорци и отвътре дънеше яка чалга,
голф и чалга да, каквото искат да си правят
но Алфа и извивки с меланхолията по женския пазар, направо не мога да го приема,
твърдо те подкрепям :!: Ramazzotti Rullzzz :punk:
...с отворени прозорци..
този явно наистина не е добре :chair: :cold:
Мен пък ме изряза грозно на светофар една черна 156 вчера...
готини дами, и пичове, братлета, днес ме размина Алфа 156, с отворени прозорци и отвътре дънеше яка чалга,
но Алфа и извивки с меланхолията по женския пазар, направо не мога да го приема,
Сега пък какво лошо намери в чалгата да те питам???
А какво и е хубавото.
Чалга требе да се слуша, само на черешата :repuke:
което изключва в алфата :butt:
А какво и е хубавото.
Тва си е твое мнение дръж си го :hehe: на сичкото отгоре не е обосновано :wazuuup:
А какво и е хубавото.
прав е, тогава не само мое да се слуша, но и най-вече да се "пее" ;))
ауууууууууууууууууууу :director: :drums: :butt:
Хмм начи сте много низши същества които като се напият слушат гадна музика така ли? Това е некъв мазухизъм ли кво?
EvgeniiM
23-11-2005, 01:02
Тази тема нещо излишна изглежда, имаше една където всеки си е споделил каква музика слуша и лично аз смятам че е достатъчна на тема лични музикални предпочитания. На човек му се слуша различна музика в зависимост от настроение, това с кого е , и други необозрими причини, и това че я слуша на отворен прозорец също не е престъпление, мисля аз.
А какво и е хубавото.
Тва си е твое мнение дръж си го :hehe: на сичкото отгоре не е обосновано :wazuuup:Аман от чалгаджий хехехехехе :smackbum: :Topic-is-closed-bg: :smackbum:
Стига сте плюли срещу чалгата :)))) и аз бях така преди време, докато една пайнерка не ми събра очите в точка! От тогава много ги уважавам :hump: :Yeeeehaaa:
Е кво толко ти направи тая Пайнерка а аз ги гледам редовно на живо и кво нема нищо страшно па чак очите в точка брееееййййййййй :gangstah: :gangstah: :not-fair:
еми не че нещо осбенно ама тая от първата вечер ми изпи сока! :clap: нема табута за момичето! да не изпадам в детайли че може да има деца които четат форума, но ако и бях казал и на челна стойка ще застане :headbang:
Абе истината е че трябва да се свиква с чалгата щото има повече готени мацки по чалга клубовете - то и по другите има, ама се правят на много интелигентни и недостъпни. Абе тебе да ти излезе една готена мацка(да ти окапат зъбаците от зяпане) и да каже че иска на чалга- да видим как няма да слушаш. Няма да слушаш ама после друг ще.... :hump:
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ми аз като ги гледам тия дето плюят с/у чалгата са си още девствени :rotfl: :fuckoff:
virusalfa
23-11-2005, 22:41
А ТИЯ ДЕТО Я БОГОТВОРЯТ КАРАТ 33 1,8 ТД С КЮСТЕНДИЛСКА РЕГИСТРАЦИЯ,ЗЕЛЕНА :spiteful: :screwy: :waving: :spell: :asthanos:
Кондьо....was ist das? :biggrin1:
чалга в колата - никога
чалга на масата - случва се
чалга въф кубъ - зависи
хм...изпила ти сока още първата вечер, викаш... ами малка ти е бутилката значи, друго обяснение нямам просто...
EvgeniiM
24-11-2005, 14:02
Пентчо, нещо те закачат ми се струва, има да се доказвааааш
ама карай да върви, де:) то ако ги няма малките бутилки, как ше разберем, че големите всъщност са големи....?
:Yeeeehaaa: аз сека вечер се доказвам бате :smoke: тия мръсници немат задръжки :tooth:
Айде, айде, тва за голфа и чалгата вече са пълни глупости!
Всеки има право да слуша каквато си иска музика и що пък е задължително голфаджийте да слушат чалга??? :super:
Айде, айде, тва за голфа и чалгата вече са пълни глупости!
Всеки има право да слуша каквато си иска музика и що пък е задължително голфаджийте да слушат чалга??? :super:
Ееееееееее чак пълни не мисля ама хайде да не издребняваме 8)
шт
да не чувам детски гласове и скърцане на биберони :roll2:
като ми покажат камелия или преслава и боговете мълчат :metal: :plane: :sayjin: :punk: :pimp: :lol_sign:
да така е, всеки да си слуша каквото си иска в колата, но е факт че 60% от голфаджийте слушат само чалга :static:
като ми покажат камелия или преслава и боговете мълчат :metal: :plane: :sayjin: :punk: :pimp: :lol_sign:
Яяяяя, бившия голфаджия как знае :roll2:
да така е, всеки да си слуша каквото си иска в колата, но е факт че 60% от голфаджийте слушат само чалга :static:
БЕЗ КОМАНТАР!!!
шт
А Камелия е ммннннннноооооооого гууд ама дип,че не си падам по руси :wink:
ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕей Търтеьо как го изловиха :D
Можем да се порадваме на прелестите на Камелия в новия брой на Плейбой ..... ох на батя
http://i.dir.bg/stars/images/features/f_98693445.jpg
шт
А Камелия е ммннннннноооооооого гууд ама дип,че не си падам по руси :wink:
ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕей Търтеьо как го изловиха :D
че то не тайна че съм карал молф цвайка :wink:
а преслава ... ох
Абе разгледаите тази тема - не само първата снимка - надолу има още - да видим на какво мнение сте:)
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=67573
Абе разгледаите тази тема - не само първата снимка - надолу има още - да видим на какво мнение сте:)
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=67573
то грозни снимки секи може да прави - затва некои фотографи зимат мноо пари шото моат убави снимки да прават ;)
А я погледнете тук,че не мога да ги сложа всичките
http://www.peoples.ru/art/cinema/actor/jolie/photo.html
пък ше говориме после :devil2: :jumping: :loveeyes:
е тука можем всички само да отдадем почит! :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Можем да се порадваме на прелестите на Камелия в новия брой на Плейбой ..... ох на батя
Радвай се щото аз съм я виждал на живо без грим и мога да ти кажа че хич не беше за радост :twisted:
Радвай се щото аз съм я виждал на живо без грим и мога да ти кажа че хич не беше за радост :twisted:
Ма тя каката на живо верно е многоооооо грозна, с един такъвввв голяяяяям ноооооооос :horror: малиии страаах, е и други големи работи има, ама по тях не съм се заглеждала! :lupe:
Ма тя каката на живо верно е многоооооо грозна, с един такъвввв голяяяяям ноооооооос :horror: малиии страаах, е и други големи работи има, ама по тях не съм се заглеждала! :lupe:
Aми носа не го ли оправи при последната операция :?: :twisted:
Те тия другите големи работи май всеки мое да си ги купи ама требе и хирурга да ти е добър :wink:
P.S. Тия май са по хубави от наште фолк звезди
http://www.bg-tuning.net/home/index.php ... l.php&g=33 (http://www.bg-tuning.net/home/index.php?target=Gallery/viewgal.php&g=33)
Ааааа, не знам!
Въпреки че карам голф чалга не слушам и съм назад с информацията! :roll:
Тая тема се превърна в "САМО ЗА МЪЖЕ" :BIGsmile: :BIGsmile: :BIGsmile:
Ааааа, не знам!
Въпреки че карам голф чалга не слушам и съм назад с информацията! :roll:
Aре сега това беше удар под кръста :D
и защо темата да е за мъже. :?:
Бях длъжна да "отмъстя" за разкритието ми! :spiteful: Без лоши чувства!
Мъже, говорят за жени - интересно е! :handshake:
Бях длъжна да "отмъстя" за разкритието ми! :spiteful: Без лоши чувства!
Мъже, говорят за жени - интересно е! :handshake:
Хи-Хи :coolio: ей че ''злопаметна ''се извъди :lol:
Ми като няма жени говорят за ''Дързост и Красота'' :cheers:
знам че не пиеш бира де просто такъв с кайве :lol:
Мерси за :cheers: кайвето, но предпочитам бира! Хи-Хи-Хи :lol:
virusalfa
24-11-2005, 21:36
Мерси за :cheers: кайвето, но предпочитам бира! Хи-Хи-Хи :lol:Пиринско може ли? :wink:-за мезе-дробчета,нешо,тва-онва?
Crusader
24-11-2005, 21:47
Малиии голфаджийка - тва по-лошо от голфаджия бе :lol:
Аидеееее вируса си изкара дроба и бъбреците за мезе.
Сега остава и нещо за салатка да пердложиш.
офффффф
Еииии кво ви става бе хора. Не за пръв път отбелязвам - появи се жена във форума и всички изведнъж ставате много активни.
п/с Влади я се дръж културно и не обиждай момичето :!:
офффффф
Еииии кво ви става бе хора. Не за пръв път отбелязвам - появи се жена във форума и всички изведнъж ставате много активни.
не една две :roll2:
virusalfa
24-11-2005, 21:56
Яз съм си бил винаги активен тука,бре,алкохолисте! Виж тия мишидръмки,дето само четат тука-те тия са интересна зодия :roll:
а шо му е на мезето?!-ако имаш буркани,предложи па ти подлучени чушки примерно,хаха :lol:
а шо му е на мезето?!-а
мезето е пукан пипер с чесън едро нарязан и копър обилно залято със зехтин :Tease:
virusalfa
24-11-2005, 22:00
а шо му е на мезето?!-а
мезето е пукан пипер с чесън едро нарязан и копър обилно залято със зехтин :Tease:антетака-добави и некоя маслинка и давай ракията направо
Crusader
24-11-2005, 22:28
Аидеееее вируса си изкара дроба и бъбреците за мезе.
Сега остава и нещо за салатка да пердложиш.
офффффф
п/с Влади я се дръж културно и не обиждай момичето :!:
Друго имах в предвид колега, днес един такъв /голфаджия 3-та серия/ имаше много мерак да мине пред мен /изпревари/, естествено че не му позволих, ма на колежката мога да направя компромис :wink:
Мерси за :cheers: кайвето, но предпочитам бира! Хи-Хи-Хи :lol:
Eeeeeeeeeeeee занчи сутриннта съм сложил много захар в кафето и
то ме е излъгало. :evil:
Брей другият път ще пробвам с БОБ :D
Малиии голфаджийка - тва по-лошо от голфаджия бе :lol:
Ха-Ха-Ха! :rotfl:
Страшна класификация, направо нямам думи!!!! :thumbdown:
Роби , не се засягай, ама вече трябва да си усетила какво е отношението към голфаджийте, скоро чух една известна максима, че голфаджийя не се става, а се ражда такъв! :headbang:
Кучето си лае голфа си върви! :lol:
Момчета VW е диадноза, пък и сме претръпнали на каквито и да е нападки срещу марката! :hehe:
http://alf.alfaromeo-bg.com/photos/fun/pack-square2.jpg
:pfbbt: :bad_evil: :static: :Tease:
ПС - ДА СИ ПРИЗНАЯ - ГОЛФ И АЗ ИМАХ АМА IIка С ШИБИДАХ И ПЕПЕЛНИК :headbang:
добре че си и непушач, та една екстра по-малко ;)
Ха така, започнаха признанията! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ха така, започнаха признанията! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
то верно ноо са карали голф, ма хората се развиват идва им акълът в главата и така :Tease:
santo_traficante
25-11-2005, 14:25
???? ?? ?? ?????:)?????? ?? ?? ?????:)?? ????? ?? ??? ???? ?????????? :Tease:
________
List of gm engines specifications (http://www.chevy-wiki.com/wiki/List_of_GM_engines)
Добре де и аз тръгнах от италианка (фиат), после бастисах 2 голфа, сега бастисвам 3-ти :oops: :oops: :oops: !
Добре де и аз тръгнах от италианка (фиат), после бастисах 2 голфа, сега съм на 3-ти :oops: :oops: :oops: !
И аз тръгнах от фиат ритмо, ама се развих още в правилна посока и сега Алфа :) Еволюция кво да правиш!!! :D
santo_traficante
25-11-2005, 14:34
????? ?? ? ?? ??????? ?? ????????? (????), ????? ???????? 2 ?????, ???? ????????? 3-?? :oops: :oops: :oops: !
??? ???????? ?? ????? ?? ???? ???? 3 ?????? ?? ???? 1 ??? :Tease: ???? ?????? ??????? ????? ?? ???:)
________
Babi mac break away (http://babimac.com/)
Пак се отплеснахте нещо . Нали си имахме отделна тема за това кой какво е карал :lol:
Пак се отплеснахте нещо . Нали си имахме отделна тема за това кой какво е карал :lol:
Така е, отплеснах се! Sorry :wink:
Az може ли да питам ''сестричката'' от де идеята за този подпис :?:
Щот направо ау не мой да гледам таквиз нища :blush:
Сестро, де си МА, ела да отговориш на човека :!: :?:
Цъ, не ще, срам я е! :tooth:
Сестро, де си МА, ела да отговориш на човека :!: :?:
Цъ, не ще, срам я е! :tooth:
Аууууууууууууууу какъв език държиш на ''сестрата'' :shock:
santo_traficante
25-11-2005, 17:36
??????, ?? ?? ??, ??? ?? ????????? ?? ?????? :!: :?:
??, ?? ??, ???? ? ?! :tooth:
????? ?? ??? ??????? ?? ?? ? ???????? :static: :smackbum:
________
Ford Gt90 History (http://www.ford-wiki.com/wiki/Ford_GT90)
ауууу аз тая бълдъза що не я познавам :static: :smackbum:
Ще ти се да имаш бълдъза!!!!!! :laser: АМА НЯМАААААА :twisted:
santo_traficante
25-11-2005, 17:39
????? ?? ??? ??????? ?? ?? ? ???????? :static: :smackbum:
?? ?? ?? ?? ???? ???????!!!!!! :laser: ??? ????????? :twisted:
??? ???? ????? ??? ??? ??????? ????? ??? ???? :hehe: :popesmiley:
________
CRITICAL ILLNESS INSURANCE FORUMS (http://www.insurance-forums.org/critical-illness-insurance/)
еххх като отворихте темата за две сестрички ..... пак се размечтах.... :in_love: :in_love: :in_love:
еххх като отворихте темата за две сестрички ..... пак се размечтах.... :in_love: :in_love: :in_love:
То от 2 дена у форума само се мечтае :Tease:
santo_traficante
26-11-2005, 10:07
???? ?????? ???? ????????? ?? ?? ? ??????? ??? :Tease: ??? ????? ?? ?? ??????? ???? ?? ???? ?? ?? ?????? ??? ????? ???????????? :oops: :Tease:
________
Toyota Camry (http://www.toyota-wiki.com/wiki/Toyota_Camry)
Crusader
26-11-2005, 14:30
То като ше бъде една по една...... :not-fair: