Log in

View Full Version : Да се похваля малко

petko
13-11-2008, 21:29
Колеги,

преди дни бях в новия муЗей на Мерцедес в Щутгарт. Много е впечетляващо:notworthy:
Най важното е , че например идват Мерцедеси на ток и батерий, и то не А/класа а С/класа и МЛ/класа.
Много е интересно, твърдят, че МЛ/а ще харчи 7 до 8 на сто бенЗин,...... и моторите на електричките са бенЗинови, Защо е така, нека Пинко да каже:-D

Освен това седнах в истиски макларън/мерцедес Ф1 на мика хакинен. Честно да ви кажа не Знам как я карат тая кола, аЗ се върЗвам на бас, че ако не си тренирал яко картинг Ф1 вобще няма да може да кара човек. Сяда се буквално на Земята:roll: и краката ти са вдигнати:big_whoops:

Снимки ще пусна по натам.

.

Derry
14-11-2008, 21:36
:bouncing_smiley: Браво, снимки да сложиш.

pavlin
15-11-2008, 03:29
Колеги,

преди дни бях в новия муЗей на Мерцедес в Щутгарт. Много е впечетляващо:notworthy:
Най важното е , че например идват Мерцедеси на ток и батерий, и то не А/класа а С/класа и МЛ/класа.
Много е интересно, твърдят, че МЛ/а ще харчи 7 до 8 на сто бенЗин,...... и моторите на електричките са бенЗинови, Защо е така, нека Пинко да каже:-D

.

Ами това най-вероятно са така наречените хибридни мотори, които ги има в САщ от няколко години, само че произведени от Тойота , Хонда , Форд и др. Явно Мерцедес са решили да отговорят на конкуренцията.