View Full Version : Моля помогнете ако решите на приятел да спечели!
hubaveca
17-11-2008, 20:10
Така!Човека за който ще ви помоля да гласувате е мой колега и е много готин пич!Отдавна си мечтае за цифров фотоапарат,но нали сме бедни студенти,пари за ядене няма,камо ли за глезотии!Излезе обаче една томбола и наградата е фотоапарат Panasonic!Моля ако решите гласувайте за моя колега за да му доставим удоволствието да хване в ръка толкова исканото от него апаратче!Знам,че не е много правилно да ви моля за това,но се замислете колко хубаво би било ако си помагаме в такива ситуации и печелим,благодарение на съфорумците си,а не ни взимат наградите разни вътрешни хора!Така че,който реши да гласува ще съм му бескрайно задължен и ако успеем ще пиша!Предварително благодаря на всички!
http://www.kitkat.bg/promo/ ТУ-София,гласувате за Генчо от 2-ра страница(Ако може с 6 точки :))!Благодаря!
Подкрепих твоя приятел:-D
hubaveca
17-11-2008, 20:41
Мерси колеги!Продължавайте,аз даже и в подписа на Skype съм си го сложил,за да може да спечели мой(а в случая щом гласувате за него и ваш) човек!Като вземе фотоапарата даже и снимки ще качим ако трябва!:dance::big_bow_down::bravo: :bouncing_smiley:
Ще му кажеш да снима Алфи с него :lupe:
hubaveca
17-11-2008, 20:45
Ще направим нова фотосесия на моята красавица и ще ги постна!:dance:
Васил Петров
17-11-2008, 20:46
6 точки за твоя приятел и успех
айде генчоооооо ша снимаш:dance:
Готово :)
И аз съм готов :)
Ами хайде, щом е за каузата :)
hubaveca
17-11-2008, 20:59
Момчето определено заслужава гласовете ви!Аз спирам да пиша за известно време в темата,че ще взема да стана потребителя с най-много мнения! :mrgreen: Но ще продължавам да се радвам на всеки ваш пост и глас!Благодаря ви колеги!Да знаете,че се гордея с вас и много ме радва факта,че така го подкрепяте!Трябва и в живота да си помагаме и се подкрепяме както за тази за някои не толкова важна кауза(която стана пример за това,че можем когато поискаме) и ще вървим напред!
айде да му подарим на момчето.... ние от ТУ се подкрепяме :handshake:
И аз дадох гласа си за момчето!:magic:
svetlastf
17-11-2008, 21:25
Младежа доста дръпна с точките... Хайде успех !
:tooth:айде и от мен един глас
vlado_iv
17-11-2008, 21:32
И от мен 6 точки и да донесете риба!
blank_jack
17-11-2008, 21:36
айде и аз се разписах :)
:static::cheers::th_up:
Crusader
17-11-2008, 22:06
Готово
стискаме палци да спечели:cheers: един от мен :)
6т за Генчо и от мен... ;)
Да живей Техническия !!! Кой факултет е Генчо?
Само да не продаде фотоапарата за да иде в Авеню ;)
Шегувам се! Стискам палци да спечели ;)
айде и от мен една 6ца за генчо да му е честито :biggringift:
:thumbup:
Пишете като спечели какъв е фотоапарата.
Истина е. И от мене един глас има.
6 точки и от мен.Той води убедително ще го спечели нема начин.
Айде и от мен една 6-ца.
едит: хаха в сайта видях и една колежка от ПУ,но тя няма да разбере,че не съм гласувал за нея :innocent: :lol:
:magic: 6 -чка на Гената и от мен ,той доста убедително води в ТУ СФ.
Аре и от мен 6!!! Дано спечели момчето!
Айде и от служебния комп.една 6ца
Егати глупавата работа според вас норамално ли е всички с радост да подкрепят една измама. Това е направено да спечели човека който е най-харесван а не този които е наспамил форумите да гласуват за него. Съчувствам за неосъществената му мечта за фотоапарат но измама не е начина. Аз съм твърдо против такива дребни измами затова в нашата мила страна не е останало едно чесно състезание. А и начина да се изкарат пари за "глезотиики" е човек да работи а не да се надява че някой ще му помогне.
Егати глупавата работа според вас норамално ли е всички с радост да подкрепят една измама. Това е направено да спечели човека който е най-харесван а не този които е наспамил форумите да гласуват за него. Съчувствам за неосъществената му мечта за фотоапарат но измама не е начина. Аз съм твърдо против такива дребни измами затова в нашата мила страна не е останало едно чесно състезание. А и начина да се изкарат пари за "глезотиики" е човек да работи а не да се надява че някой ще му помогне.
По принцип си прав, но има и от мен +6!
hubaveca
18-11-2008, 10:34
Осъзнавам,че това е измама до някъде,но аз ви представих с няколко изречения човека,вие го харесахте и гласувахте за него,така че смея да твърдя,че е харесван!Студенти сме 2-ри курс и Генчо спря да получава пари от техните и сега учи и работи в строителството за да успее да се задържи в София и да продължи образованието си,и едвам се справя,така че мисля няма да е лошо да му помогнем да спечели нещото което иска!
Реално не сме го харесали просто бе предложен и хората без да се замислят юрош. Не искам да обидя теб или приятеля ти, но се възмущавам от такива нередности и че всички конкурси се опорочават с подобни недобросъвестни действия. Аз съм сигурен че от участниците в промоцията има хора който са в не по-добро материално положение също хора с мечти и желания, чиито шанс твоята "малка" подкрепа отнема. И защо всичко трябва да преминава по този начин? Ти споменаваш някои вътрешен човек да вземе наградата, с какво твоята постъпка е по добра от тази на човека който работи там и урежда свой познат?:not-fair:
hubaveca
18-11-2008, 11:01
Написах моята гледна точка!Не мога да отрека,че и ти си прав!Който иска да гласува!
аз и от служебния комп гласувах за момчето :dance::dance::dance:
порочно ми е мавриков :dance::dance::dance:
Mind_Control
18-11-2008, 11:27
Студенти сме 2-ри курс и Генчо спря да получава пари от техните и сега учи и работи в строителството за да успее да се задържи в София
Щях да гласувам за него- но тая реплика ме издразни- тоя стремеж на всяка цена да си в София...
Щях да гласувам за него- но тая реплика ме издразни- тоя стремеж на всяка цена да си в София...
за тази ти реплика ще кажа на целия ни офис да гласуват за него!
Mind_Control
18-11-2008, 11:51
за тази ти реплика ще кажа на целия ни офис да гласуват за него!
Дреме ми на оная работа...
В заглавието си пише "моля АКО решите..."
Никой не е задължен и всеки сам си решава...Аз лично гласувах защото hubaveca ми е приятел и не виждам нищо лошо да подкрепя негов приятел... И на всички им е ясно, че тези конкурси са толковааааааааааа субективни та ако ние не помогнем на нашия човек то друг ще помогне на неговия си... Нищо коректно няма в тия конкурси, така че да не се правим на моралисти...
Всъщност самата идея за конкурса е точно това събиране на много посещения на този сайт и кликания и реклама... Та ако нещо трябва да е честно и реално, то не трябва да се провежда в и-нет с цел реклама и облаги... За това и не виждам как може да има ощетени...
Хайде гласувайте АКО искате за Генчо риболовеца и после да праща снимки на големи рибоци и хубави алфи :):)
Дреме ми на оная работа...
то ако беше само до оная работа добре... ама требе и умствен багаж :lupe::lupe::lupe:
за тази ти реплика ще кажа на целия ни офис да гласуват за него!И аз същото ще направя! И пак заради тая реплика!:dance:
hubaveca
18-11-2008, 17:58
И какво лошо има да се опиташ да останеш в един от най-развитите градове (ако не и най-развития) в който имаш голям шанс да се реализираш?Пък и под това да остане в София най-вече имах в предвит да остане тук за да продължи образованието си!
Айде народе почти сме първи!Благодаря на всички и продължавайте в същия дух!:dance:
Който не е съгласен,да не гласува.Не смятам че това е измама защото всички се имаме за приятели(е почти всички)в този форум и някой като не разбира нещо всеки му помага.
Така че и аз ГЛАСУВАХ С 6+
Нека си спечели апарат момчето,пък знаели се,може и голи дами да снима:biggrin:
emo yordanov
18-11-2008, 22:28
И от мен 6+
И от мен имаш 6......
Като спечели...сподели с нас радоста му........
J_I_V_K_O
18-11-2008, 22:39
едно 6 и от мен :handshake:
Mind_Control
19-11-2008, 12:34
то ако беше само до оная работа добре... ама требе и умствен багаж :lupe::lupe::lupe:
Требе, гребе ама не багаж требе, а требе мозък да имаш у глъвътъ! Какво стана- гласува ли офиса?
hubaveca
19-11-2008, 13:10
Пре*баха ни лай*арите гадни!Не знам какво да правя!Направо съм бесен!Никакви хакове не сме използвали,все от различни ИП се гласува,и до вчера бяхме стигнали 1967 точки,ставам днес и гледам 5083 и си викам-"ясно,пре*бани сме"!Имам някакво съмнение,че при достигане на 2000 точки нулират защото имаше още един двама хакери,които бяха близо до 2000 точки и ги нулираха и тях!Та се чудя,края на томболата е на 25-и,дали да не разпространя томболата и по други форуми,та да се опитаме да бием пак!Не знам,много криво ми стана!Толкова много ми помогнахте и най-накрая за какво-тези от киткат да се изгаврят с нас!
Stoyan Georgiev
20-11-2008, 00:42
обади се и ги заплаши със съд !
djigata_
20-11-2008, 00:43
aз имам два компа в къщи и един служебен на жената глас и от трита:handshake::handshake:
:unsure:...май се зайграхте на тука има, тука нема:)
hubaveca
23-11-2008, 20:40
Айди колеги!Напънете се!Пак сме първи но с минимална разлика!Викам да я увеличим,а? :big_flowers::bouncing_smiley:
vaklinator
23-11-2008, 21:23
6 и от мен
:fish::baby_bringin::baby_bringin::tequilla:
LeoVin4i
23-11-2008, 22:13
И аз дадох 6 точки ся има ли някакъф шанс да ма черпи с ФаФли :pizza:
Колега ще победи....Та то няма никои с 1/3 дори от неговите гласове...не се притеснявай ще спечели.......
blank_jack
25-11-2008, 23:51
и после да се похвалите :)
Христо_Сираков
26-11-2008, 00:28
и аз пуснах вота си.
Успех
MainaCore
26-11-2008, 09:57
и от мен :) нашето момче май води доста :)
mihaeles
26-11-2008, 10:49
Хайде за Генчо :static:
И аз дадох своя глас! Успех момче, фотоапарата е супер!
Хайде за Генчо :static:
И аз дадох своя глас! Успех момче, фотоапарата е супер!
Даа....и очакваме сборна снимка:spiteful:
The_Game
26-11-2008, 19:41
Гласувах :book:
me 2 .
Успех и от мен - 6+:dance:
hubaveca
11-12-2008, 10:18
Пре*бани сме!Последния ден двама явно хакери дръпнали с по 7-800 гласа и станали първи!Тези от киткат казаха изчакайте,ще ги проверим и ако са хакове вие ще получите наградата-резултата-фотоапарата при един от хакерите,а за генчо кутия киткат!То се знаеше,че така ще стане,но важното е че се пробвахме и показахме,че можем когато поискаме и сме заедно!Най-забавното е,че след като ни намалиха гласовете до нула,нашия човек Генчо ходи да се разправя с тия от киткат и те му отворили линковете във форумите и почнали да му обясняват,че нямало за какво да ги съди и да му обясняват членове от закона и адвокати!:rotfl::bouncing_smiley: Добъзяло ги е от форума!Аз пък му казах да им каже,че ако не му дадът фотоапарата ще се вдигнем Алфа и Фиат форума и ще ги бутнем!:bounce8::evilsmiley::jason2::-DОще веднъж благодаря на гласувалите и опитали се да ни помогнат!:bravo::big_bow_down::bg:
Христо_Сираков
11-12-2008, 11:57
Пре*бани сме!Последния ден двама явно хакери дръпнали с по 7-800 гласа и станали първи!Тези от киткат казаха изчакайте,ще ги проверим и ако са хакове вие ще получите наградата-резултата-фотоапарата при един от хакерите,а за генчо кутия киткат!То се знаеше,че така ще стане,но важното е че се пробвахме и показахме,че можем когато поискаме и сме заедно!Най-забавното е,че след като ни намалиха гласовете до нула,нашия човек Генчо ходи да се разправя с тия от киткат и те му отворили линковете във форумите и почнали да му обясняват,че нямало за какво да ги съди и да му обясняват членове от закона и адвокати!:rotfl::bouncing_smiley: Добъзяло ги е от форума!Аз пък му казах да им каже,че ако не му дадът фотоапарата ще се вдигнем Алфа и Фиат форума и ще ги бутнем!:bounce8::evilsmiley::jason2::-DОще веднъж благодаря на гласувалите и опитали се да ни помогнат!:bravo::big_bow_down::bg:
лошо така като някои го пре*бат в последния монент
Както каза колегата, по- важното е, че сме успели да действаме заедно и да помогнем. Макар да не е било кой знае какво усилие от наша страна и за съжаление да няма реален положителен резултат. :biggrin1:
nachkata
13-12-2008, 21:31
Аиде Гена 6 броя и от мен ше го земем тоя апарат бе.