View Full Version : ползвате ли ръчна спирачака в задръстванията
ползвате ли ръчна спирачака в задръстванията
НЕ, моята е автомат :gayfight:
Ранобудниче
18-11-2008, 12:10
"не знам" са 2 отделни думи.
не - не ползвам ръчна спирачка в задръстванията, обичам краката ми да изтръпват.
Не! И аман от такива дето ползват и им трябва после по половин минута да тръгнат!
и като не натиснеш педала и "педалът" отзад не види стоповете ти да светват, и ти влиза изотзад :hump:
не, мерси
DarkKnight
18-11-2008, 13:42
и като не натиснеш педала и "педалът" отзад не види стоповете ти да светват, и ти влиза изотзад :hump:
не, мерси
То ръчната се ползва само като си спрял не да спираш тъй че няма да има значение ако някой те надъни ;)
Откакто един колега ме светна за тая далавера я ползвах яко, ама на 156-цата и е толкова мека спирачката, че няма нужда :hehe:
парен каша духа
пускам спирачката, щото е равно и се каня да тръгвам, предният още не е тръгнал, аз не тръгвам и бам отзад
кво стана?
ми не те видях
DerMeister
18-11-2008, 13:47
мен са ми влизали изотзад, пускам спирачката, щото е равно и се каня да тръгвам, предният още не е тръгнал, аз не тръгвам и бам отзад
кво стана?
ми не те видях
Тоя и сигнални ракети да изтрелваш, пак няма да те види.
Аз си дърпам ръчната, когато има наклон като стоя по светофарите. Не виждам какво пречи. Супер удобно е, а като видиш напред, че се размърдват, изключваш, първа и си готов за атака.
ФЕРАРИСТ
18-11-2008, 13:49
Преди седмица на кръстовището на Хилтън и Макдоналдс даже на 2-3 пъти гасих колата, щото ми се видя безмислено да стоя 5-10 мин на обороти......
По принцип не я ползвам, тъй като не виждам голям проблем да държа спирачката....
А бе на автора ще му дръпнат ръчната май!!!
...нещо започна доста да се будалка с форума...
Не знаех ме може да не ми изтръпва крака :frown:
хихихи и аз я ползвам, ама рядко ;)
иначе тия дето те надънват отзад ще те надънят така или иначе, то спасение няма.
То затуй неможе да се изтеглят колите навреме. Кои на ръчна, кои цъка по радиото, жените се гримират, някой загасил а друг пък чете вестник.Ай нема нужда. Ко освен да тура на Р и де си пусна телевизия да гледам, па кога стигнем.:magic:
Ползвам рядко, е преди малко усвоявах упражнението неколкократно