PDA

View Full Version : Свирене след като загрее!

Ricky_Ferrero
20-11-2008, 19:17
izvinete me 4e ne pi6a na kirilica ama e dalgo za obqsnenie.
po zaglavieto razbrahte kakav mi e problema, svireneto se poqvqva samo sled kato zagree kolata (1.4t.s) i edinstveno samo kato e na oboroti. svireneto napodobqva mlekovarka ili ne6to takova. znam 4e e nai dobre pri maistor ama 4isto informativno pitam.
mersi predvaritelno!

bobi_kz
21-11-2008, 12:09
колега пиши на кирилица! отностно свиренето може да е от ремък или ролка, а може и да е съединителя ...

Ricky_Ferrero
21-11-2008, 15:12
ок, ама ако е от ремак, ролка или съединител не би ли трябжало да го има постояно това свирене, а не само след като загрее

bobi_kz
22-11-2008, 10:58
ами незнам колега немога да гадая само предположих води я в сервиз и успех :)

BillyBoy`
22-11-2008, 11:55
нищо и няма на колата и моята го има това нещо чува се много много лекичко караи си колата и не се притесняваи но все пак за да си сигурен че не е от ролките провери ги :)иначе само си внушаваш че колата ти е нещо повредена:)

DerMeister
22-11-2008, 12:09
Като загрее както нещо се оправя, така и може да се влоши. Температури, разширения, свивания, алабала. Иди някой специалист да я погледне и да прецени дали да се притесняваш от нещо.

StarChild
22-11-2008, 12:36
И при мен щурчето си свирка и ме вбесява, кво ли не смених ролки, ремъци, хидравлично масло! Започнах да се съмнявам и в хидравличната помпа.. хммм там също има ролка мисля:roll: някои казват виш си реиката и какво ли не! На диагностика неищо не се открива...
Както казва и колегата БилиБой всеки така ме съветва, та даже и майсторите карай си колата нищо и няма...ама мен това свиркане ме вбесява чак до мозака на костите ми!:bash:

Ricky_Ferrero
22-11-2008, 19:49
благодаря ви за инфото! ще отида на специалист както вие го наричате, та да видя тои какво ще каже