PDA

View Full Version : Клуб "Без задна чистачка"...

alfapz
22-11-2008, 13:00
Тази зима ще е ми е пърната с алфа-та и първата ми с кола без задна чистачка... Сега като се пребирах от работа задното стъкло стана цялото в сняг и киша (в Пазарджик се опитва да прехвърча от около час :P). Абе като цяло усещам , че ще имам проблеми тая зима:duel::bash: ... Споделете как решавате този проблем - дали с постоянно взиране в страничните огледала , дали с монтирането (ако е възможно) на задна чистачка , парктроник :roll: ... А и тази една бяла светлинка за задна скорост :director::disgust:

soldier
22-11-2008, 13:31
Ми на 146цата няма много видимост през задното стъкло и в града особено си ползвам само страничните. На дълъг път си го ползвам и средното!

mochko1
22-11-2008, 14:01
Подгряването поне не разтапя ли снега ,не се вижда много ,много ,но си е все пак нещо :thumbup:

Васил Петров
22-11-2008, 14:06
и аз като колегата задната чистачка като я пусна стига до някаде и после трябва да слзна и да я побутна малко та да се върне иначе сао на нагревател се вижда горе долу :big_whoops:

vlado_iv
22-11-2008, 15:00
И аз нямам задна чистачка
Но аз съм свикнал на страничните огледала и средното не го ползвам почти никога.Пък , без чистачка отзад ми по харесва! :go:

Anarki
22-11-2008, 15:01
И аз сам без задна чистачка. Нагревателя ми неработеше ама го оправих. Като цяло е доста неприятно, даже подпрях едни бус така от невиждане, но без щети :priest: Имаше тука из форума тема как някой си е сложил задна чистачка....ама на мен лично не ми се занимава. През зимата полека и така.

DiabL0
22-11-2008, 15:01
моята беше превъртяла..... и неработеше... аз не че я ползвах, ама рекох та я оправих и сега пак цяла зима няма да я пусна ни веднъж...
Нещо не ме кефи да я пускам... гледам си в страничните огледала, а ако е отчайващо мръсно слизам и му тегля един парцал.

Mury
22-11-2008, 19:51
Аз па имам,ма кво от ва,като тя не чисти нищо :dyrvo_v_kenefa: :dyrvo_v_kenefa:

StarChild
23-11-2008, 23:53
и аз като колегата задната чистачка като я пусна стига до някаде и после трябва да слзна и да я побутна малко та да се върне иначе сао на нагревател се вижда горе долу :big_whoops:

И аз от скоро нямам но мисля по въпроса;)

ogi100
25-11-2008, 17:46
аз пък имам работеща, но какво от това като не ми достига вода до пръскалката а излиза през клапана и пръска в багажника :hvala:

soldier
25-11-2008, 19:06
аз пък имам работеща, но какво от това като не ми достига вода до пръскалката а излиза през клапана и пръска в багажника :hvala:

Е няма пълно щастие и при мен е така, но частично хем пръска на стъклото хем в багажника, но поне знам къде е проблема и трябва да го изолирам!

fifo
25-11-2008, 19:30
значи само на моята всичко и е наред :)

diapper
25-11-2008, 21:11
значи само на моята всичко и е наред :)

2ма сме :)

didkoldihno
25-11-2008, 22:41
мисля че не е толкова фатално че нямаме задна чистачка азпримерно като пусна да се отоплява прозореца ии за доста отрицателно време се разтапя всичко е ток доволен съм :)

SigSauer
26-11-2008, 07:23
2ма сме :)

3-ма сме :notworthy: И нагревателя си върши перфектно работата - първо пускам него и след тва безпроблемно чистачката си изчиства стъклото.
Оправете си ги бе хора струва си труда 8-)