PDA

View Full Version : Вандализъм,брутализъм....

milenamr
22-11-2008, 13:48
Колеги,искам да споделя с вас каква нелепост се случи снощи на моята бяла лястовичка.Паркирах си я мило и грижовно пред входа около 21.30 ч и към 00.30 ч установявам, че на някой май или му е било прекалено скучно, или си е изкарал ядовете или незнам , но потърпевша в случая е моята алфичка:sad::no::small_cry:
Обадих се веднага в полицията и реагираха мигновено, дойдоха след няма и 1 мин...но за съжаление не ми издадоха протокол за нанесената щета.И аз не знам защо:roll:
А ето и как изглеждат последствията

MainaCore
22-11-2008, 13:51
много кофти :( Снощи не си била единствената потърпевша - днес сутринта видях, че някой педерас ми е изритал бронятя и ми е счупил пръскалката за фаровете. Много гадно ми стана само за едната пръскалка, така че представям си какво ти е на теб.

koolio
22-11-2008, 13:54
Е не е истина! Чак аз се ядосах! Дано да имаш каско!

milenamr
22-11-2008, 13:57
Е не е истина! Чак аз се ядосах! Дано да имаш каско!
Имам каско,вече съм се парила на няколко пъти, та не смея да си позволявам лукса да разчитам на евентуални благополучиа относно Алфата.Снощи полицаите ми казаха да подам жалба в полицията днес,сега отивам точно това да направя.Дано да ми издадат някакъв документ, въз основа на който да претендирам пред застрахователя да ми изплатят щетата.
А някой има ли представа къде мога да търся предно стъкло с монтаж ?Благодаря ви предварително.

Mapтo
22-11-2008, 14:02
Аййййй и това в Пловдив ли е станало? И в кой квартал?
Ееех много кофти колежке, тия гадове ... да му изсъхнат ръцете на тоя нещастник!!! Дано имаш каско. И да не се случват никому такива неща!!! Абе и тая нашата Бг е една
туземска страна... и аз затова избягвам да се прибирам с Алфата ми към Бг. Последния път лятото на 07-ма ми счупиха страничните огледала ей така посред бял ден..., докато пазарувах от Билла.. абе дълга и широка. В БГ танкове трябва да караме за да сме спокойни...:tank:

Васил Петров
22-11-2008, 14:02
дано ти изплътят стъклото застрахователите а този които го е направил просто незнам кво да го сполети

fnt
22-11-2008, 14:08
После как да си вземеш кола и да и се радваш пълноценно. Ах как се нервирах...........:bash:

Nasko_77
22-11-2008, 14:29
Лелее... Милена, гадост:shocking:
Преди години, точно по същия начин и на мен ми смляха... предното стъкло на един Форд.
Бяха го праснали с буркан лютеница от някоя тераса на блока в който живея.
Простаците са като ято:?
Снощи беше Петък вечер.. дали не е имало купонче на идиоти, някъде над колата по етажите:roll:.. по снимките става ясно, че отгоре е хвърлено нещо и по твоята.
В моя случай.. беше точно така.

За смяна... има доста места. "Кобра", "Мустанг" и дори там в големия двор с многото сервизи... до нашия ЛукОйл сменят стъкла.

mochko1
22-11-2008, 14:33
Баси идиотщината ,не мога само да разбера какъв кеф му е доставило на тоя мърляч да счупи ей така нечие стъкло ?? :chair:

ФЕРАРИСТ
22-11-2008, 14:55
Такъв ако го го фащам, заключвам го в мазето, и поне 20 дена ще готви, ще пере, сапунка на цялата къща, ще лепи теракот из нас, шпаклофка, и по два пъти на синджир до колата да я мие и лъска......

reptli
22-11-2008, 15:26
не е истина :shocking: в една прекрасна сутрин преди години на 33-та едното малко джамче на задната врата беше счупено,на другата сутрин другото и не е истина какъв ужас беше :machinegunner: пък представям си:sad: ...
а да не забравям и счупената задна чистачка на 146-та:bash: тъй че като имаме красиви коли ще си носим кръста..това в кръга на шегата :)

proper
22-11-2008, 15:27
Ужассс...много неприятно!

А вижда ли се някъде наоколо предмет нещо, с който да е направено злото??

В София нощес имаше зверска буря и много силен вятър, като съответно летяха всякакви обекти и предмети накъдето си поискат.....при вас имаше ли буря?

От каквото и да е белятя е крайно неприятна и дано бързо си отремонтираш количката!

MUROMAN
22-11-2008, 20:34
Гадна работа. :depressed:Много съжалявам за станалото,бързо да го опревите и не се ядосвай за тия неща ,случват се и такива поразии.

Alfa User
22-11-2008, 21:49
To станалото - станало ... Много е неприятно наистина. Сега ще видим застрахователите какво ще кажат. Ако нямат някакви претенции за това къде да си монтираме стъклото, какво ще препоръчате ?
Днес цял ден чета из форумите колко са недоволни хората от Кобра ... Така че ако някой има отзиви за добри сервизи, особено пък в Пловдив, мнението ще е добре дошло.

nikolaaaay
22-11-2008, 21:58
И аз веднъж си намерих колата в същия вид, ама имаше мноо вятър и беше паднала една саксия на стъклото. Днес имаше доста коли със счупени в/у тях клони...

code
22-11-2008, 22:01
Аз в Кобра съм сменял 4 пъти предно стъкло и съм доволен.
По темата гадно е наистина но простотията не знае почивка. На една приятелка и заляха цялата кола с киселина ама я лиснали по врати капаци калници където могли 7-800лв не и мърдат. Никога не може да е щастлив човек сред нещастници - ей това е проблема на нашта държавица.

ne0
22-11-2008, 22:04
много е модерно да си сипят кофчка с лайна в колата ....

Nasko_77
22-11-2008, 22:09
To станалото - станало ... Много е неприятно наистина. Сега ще видим застрахователите какво ще кажат. Ако нямат някакви претенции за това къде да си монтираме стъклото, какво ще препоръчате ?
Днес цял ден чета из форумите колко са недоволни хората от Кобра ... Така че ако някой има отзиви за добри сервизи, особено пък в Пловдив, мнението ще е добре дошло.Два пъти съм слагал предно от "Мустанг"... доволен съм. Забележки никакви. И с гаранция на залепването.

http://www.mustang-bg.com/contacts.htm

В двора на бившата Мототехника са.

milenamr
22-11-2008, 22:22
И аз веднъж си намерих колата в същия вид, ама имаше мноо вятър и беше паднала една саксия на стъклото. Днес имаше доста коли със счупени в/у тях клони...
Да ,това е вероятно наистина, но около колата нямаше и следа от какъвто ида било паднал предмет, а около нея нямаше дървета и клони.

milenamr
22-11-2008, 22:23
:roll:

milenamr
22-11-2008, 22:24
Два пъти съм слагал предно от "Мустанг"... доволен съм. Забележки никакви. И с гаранция на залепването.

http://www.mustang-bg.com/contacts.htm

В двора на бившата Мототехника са.

Благодаря ти Наско, а къде се намира въпросната Мототехника,че хич не се сещам ?:roll:

Nasko_77
22-11-2008, 22:41
Благодаря ти Наско, а къде се намира въпросната Мототехника,че хич не се сещам ?:roll:На Карловско шосе... само, че срещуположната страна на Митко Брадата... то ест... не от страната на Топлофикация а другата.

Korsarin
22-11-2008, 22:58
Миленка, застрахователите плащат стъклата без проблем, дори и без протокол. Описваш им случката и това е. Така че стъклото ти е малкия проблем в случая, по-неприятно е, че ти е подбит и покрива, а това вече означава гнусничък ремонт...
Абе примитивно племе сме и това е, направо си заслужаваме орисията!

vlado_iv
22-11-2008, 23:23
Много съжалявам за случката Миленче!
Дано всичко мине добре с ремонта и каското.
И дано на никой да не се случва подомно нещо за напред!:please::th_up: :th_up: :th_up:

milenamr
23-11-2008, 01:58
Благодаря ви за подкрепата колеги!
Някой има ли идея как да си оправя вдлъбнатината на тавана?Сещам се ,че преди време имаше една тема във форума( в която имаше и клипче от youtube),където се обясняваше как се оправя огъната ламарина с някакъв спрей, но не успявам да я намеря тази тема :(

toki4a
23-11-2008, 10:43
Днес цял ден чета из форумите колко са недоволни хората от Кобра ... Така че ако някой има отзиви за добри сервизи, особено пък в Пловдив, мнението ще е добре дошло.

ебати случая:furious:
ми и ас ви препорачвам кобра ок тук в пз.пращтал сам там хора и са доволни;) мислия че некаде около 140 кинта щте е с монтажа

sp_romeo1
23-11-2008, 11:04
koфти работа.като гледам снимките са били най малко 2 удара.треа да му исъхнат ръцете на тоя

Bonev
23-11-2008, 13:52
Нямам думи..........
Гадна работа. Би трябвало застрахователите да нямат претенции! Лошото е, че се почва с ходене по мъките. Единстенното нещо което мога да Ти кажа е успех и дано се правиш по-бързо с таа простотия!!!

The_Game
23-11-2008, 14:33
Благодаря ви за подкрепата колеги!
Някой има ли идея как да си оправя вдлъбнатината на тавана?Сещам се ,че преди време имаше една тема във форума( в която имаше и клипче от youtube),където се обясняваше как се оправя огъната ламарина с някакъв спрей, но не успявам да я намеря тази тема :(
Ужас :brickwall::brickwall:

А за изправянето вземаш флакон с въздух, тези за почистване на компютри. Обръщаш го с дъното на горе и пръскаш от близо гънката.
Пръскаш обилно (когато флакона е обърнат течността която излиза направо замразява метала) веднага след пръскането нагряваш с мощен сешуар или с пистолет за горещ въздух. Като не нагряваш много(За да не се на ака боята ) ако след като се стопли метала гънката не се оправи няма смисъл да нагряваш.

Ако открия клипчето ще пиша

fred
23-11-2008, 19:44
Такъв ако го го фащам, заключвам го в мазето, и поне 20 дена ще готви, ще пере, сапунка на цялата къща, ще лепи теракот из нас, шпаклофка, и по два пъти на синджир до колата да я мие и лъска......

ти да не правиш ремонт случайно :wow:
А иначе наистина гнусна история, абе простотията бъка около нас

Ранобудниче
23-11-2008, 21:32
ужас...

нямате ли някоя баба във входа (всеки вход си има поне по една), която да играе ролята на местния разузнавач или по-скоро наблюдателница и която да е видяла (или да знае) нещо по случая?

milenamr
23-11-2008, 21:44
ужас...

нямате ли някоя баба във входа (всеки вход си има поне по една), която да играе ролята на местния разузнавач или по-скоро наблюдателница и която да е видяла (или да знае) нещо по случая?

Имаме цели 4,5 баби много печени агентки, но проблема,е че след 22ч те са out.А инцидента е станал със сигурност след 22ч.Иначе,ако беше малко по рано, щяха да ми докладват :bionic:

Ранобудниче
23-11-2008, 21:47
Имаме цели 4,5 баби много печени агентки, но проблема,е че след 22ч те са out.А инцидента е станал сас сигурност след 22ч.Иначе,ако беше малко по рано, щяха да ми докладват :bionic:

ми щом са 4-5, да се организират да дежурят на смени ;)

знам, че ти е криво и вероятно в момента трудно би се усмихнала, но ти стискам палци всичко да се оправи час по-скоро и пак да те радва бялата лястовичка :)

milenamr
23-11-2008, 22:00
ми щом са 4-5, да се организират да дежурят на смени ;)

знам, че ти е криво и вероятно в момента трудно би се усмихнала, но ти стискам палци всичко да се оправи час по-скоро и пак да те радва бялата лястовичка :)

Благодаря ти, много си мила , от това което ми написа се усмихнах и ми стана по гот.:flowers:
А бабите ще ги организирам некак си, ще направя график ,не може иначе, мерси за идеята :kiss:

Бобби
24-11-2008, 10:39
Да ,това е вероятно наистина, но около колата нямаше и следа от какъвто ида било паднал предмет, а около нея нямаше дървета и клони.
:shocking:..да не е замесено трето лице!?8)...някой лумпен или лумпенка.....някой с нещо да си засегнала!!!

milenamr
24-11-2008, 19:38
Днес бях при застрахователите, правиха ми се на интерсни с някви нови общи условия, при които като ми изплатят щета над 200 лв и ми закриват каското.Това било някво нововъведение в общите условия(от 2 месеца насам е,но нито са ме уведомили, нито са искали съгласието ми, че да правят такива корекции)
Нека компанията да запазва правото си на пормени, но са длъжни да ме уведомят и аз да се разпиша, ако съм съгласна ,ако не да търся друг застраховател -Уника въобще не са единствените)
Тъпотия.А иначе ми признаха щетата и ще ми изплатят всичко акквото трябва ,но ми препоръчаха Кобра.А аз за Кобра съм чувала по скоро не особено добри отизиви.Та се чудя сега в Кобра или Мустанг да ида:new_Eyecrazy:
Друг е въпроса като тръгна с това напукано стъкло, едно че почти нищо не се вижда,а друго че полицаите като ме спрат незнам ще приемат ли някаква форма на оправдание от моя страна?:calc:

toki4a
24-11-2008, 20:26
Днес бях при застрахователите, правиха ми се на интерсни с някви нови общи условия, при които като ми изплатят щета над 200 лв и ми закриват каското.Това било някво нововъведение в общите условия(от 2 месеца насам е,но нито са ме уведомили, нито са искали съгласието ми, че да правят такива корекции)
Нека компанията да запазва правото си на пормени, но са длъжни да ме уведомят и аз да се разпиша, ако съм съгласна ,ако не да търся друг застраховател -Уника въобще не са единствените)
Тъпотия.А иначе ми признаха щетата и ще ми изплатят всичко акквото трябва ,но ми препоръчаха Кобра.А аз за Кобра съм чувала по скоро не особено добри отизиви.Та се чудя сега в Кобра или Мустанг да ида:new_Eyecrazy:
Друг е въпроса като тръгна с това напукано стъкло, едно че почти нищо не се вижда,а друго че полицаите като ме спрат незнам ще приемат ли някаква форма на оправдание от моя страна?:calc:

еби им мамата на полицаите
все пак нали имаш протокол ко ти пука дано я оправят качествено ;)

mordohy
24-11-2008, 21:16
Колата ще я оправиш!Лошото е , че лумпените няма да се оправят.Овчедушието ни също.То няма да се промени.Стъклото и тенекиите са нищо.Униженията,които си изпитала са по страшната страна на нещата.Все пак сме с теб.Дано тоя ,който го е направил да се ожени,да му се роди син,да порасне и да му доведе зет!:Tease:

Nasko_77
24-11-2008, 23:05
А защо ти препоръчаха "Кобра"?:pizza:

milenamr
25-11-2008, 00:56
А защо ти препоръчаха "Кобра"?:pizza:

От една страна те си имат сключен договор с Кобра и работят с тях,но аз като ги попитах дали мога да си сложа стъклото в друга фирма, или където си реша,те казаха че няма проблеми.Но работели с Кобра, защото те били най-точни, най-коректни, имали добри екипи, клиентите били много доволни от тях.
Незнам дали е така, не ми се е налагало да ползвам нито едните, нито другите.Доколкото подочух в Мустанг май били по евтини услугите.
А аз като че ли съм склонна да ида в Кобра, защото ми е доста по близо(зад Пулпудева някъде имат сервиз), всеки метър(километър )шофиране с това спукано стъкло е рисков/така че остана да събера сили и малко време и ще я свърша тая работа :)

vlado_iv
25-11-2008, 23:43
Кобра - и служебно и частно съм ходил там и съм много доволен.И със каско и без каско - всичко е ОК.

code
26-11-2008, 10:46
Не знам какво разбираш под евтино в Кобра ми смениха предно стъкло на 166 за 155лв с монтажа и вечна гаранция. Гаранция че няма да тече разбира се, не че няма да се чупи 8-)

milenamr
26-11-2008, 17:09
Да се похваля, вече ми е готова колата:grin:-преди час си я взех :) 165 лв тонирано стъкло(с монтажа),сложиха го в КОбра,дават 1г.гаранция.Дано всичко да е наред.
Благодаря на всички за подкрепата:cheers:

toki4a
02-12-2008, 23:22
Да се похваля, вече ми е готова колата:grin:-преди час си я взех :) 165 лв тонирано стъкло(с монтажа),сложиха го в КОбра,дават 1г.гаранция.Дано всичко да е наред.

:drunk:струва ми сеееее чеее трррея го полеееем

:thumbup::thumbup:;-)

Ранобудниче
03-12-2008, 08:14

супер - много се радвам за теб :)
пак ще си летите двете ;)

а за вандалите не се притеснявай - всеки плаща на собствената си злобичка :magic:

alfonso_90
03-12-2008, 11:37
а тавана оправен ли е ? и как?:magic:

Alfa User
04-12-2008, 22:17
Taвана още не сме го правили - мислим да пробваме оная далаверка със спрея със сгъстен въздух и нагряването - да видим какво ще става ... Някой ми подметна че такива вдлъбнатини се оправяли и с вакуум ... ма не знам де да пробваме ?!?

alfonso_90
04-12-2008, 23:01
Taвана още не сме го правили - мислим да пробваме оная далаверка със спрея със сгъстен въздух и нагряването - да видим какво ще става ... Някой ми подметна че такива вдлъбнатини се оправяли и с вакуум ... ма не знам де да пробваме ?!?

споделете като го оправите мерси предварително с спрея ми е доста интересно:calc: