View Full Version : Упдеит на кораба
Бързам да се похваля ... Вече с черна кожа и 16'' капли... има и сериозни хора !
ще гледам утре ако не вали да ги монтирам че съм сложил само задните седалки ... и ще я щракна да ви я покажа .:big_beer:
Честито,чакаме снимки :biker:
Слизам доло да захващам .... :bounce8:
Ето ги , има и захабени места но като цяло са добри.
Ето такъв модел са и джантите . 16''
Пак си проличава компетентноста на модераторите !
virusalfa
26-11-2008, 21:56
Ето такъв модел са и джантите . 16''
Пак си проличава компетентноста на модераторите !
E тая на снимката е баш като мойта.:hmm:
nachkata
26-11-2008, 22:18
Е че тя бая арна брее.
И аз така мисля ... попринцип исках нещо по различно нещо спицарки ... може на лято да ги продам и да взема спицарки ама ще видим ...
nachkata
27-11-2008, 22:59
кофти не стават за моята много ме кефят ама няма такива 16-ки с 4етири болта
И аз така мисля ... попринцип исках нещо по различно нещо спицарки ... може на лято да ги продам и да взема спицарки ама ще видим ...
Спицарки не отиват на тая кола,а така си е супер,прай едни тъмни джамове и си бог и стига си мисли глупости надежденски бек такъв :)
кофти не стават за моята много ме кефят ама няма такива 16-ки с 4етири болта
Ха на бас, че стават???
Вземаш 4 главини от ТД и си ти :upsidedwnsmiley::bg:
Аз точно това ще направя пролетта :metal:
Ха на бас, че стават???
Вземаш 4 главини от ТД и си ти :upsidedwnsmiley::bg:
Аз точно това ще направя пролетта :metal:
А полуоските?
Честито за кожата, ама без клима от пролет до есен е невъзможно возенето. От опит! Със същата кожа съм.
Успех с джантите.
Спицарки не отиват на тая кола,а така си е супер,прай едни тъмни джамове и си бог и стига си мисли глупости надежденски бек такъв :)
ах надушваш бързо еи ....
абе а ти на ланчията как така кареше с тъмни джамове навсякъде ? искам и аз !
ах надушваш бързо еи ....
абе а ти на ланчията как така кареше с тъмни джамове навсякъде ? искам и аз !
Много искаш 8) 8) 8)
Дал сам ти кола да кара6 мани тез Лан4ии.Може би само Капа.......!?
А можеби точно капа не :)
Или ае от мене да мине Lancia Delta HF Integrale
ее Делта и аз бих ръчнал... Гриша нали каза че знаеш как да оправиме подгряването ... :dunno:
ее Делта и аз бих ръчнал... Гриша нали каза че знаеш как да оправиме подгряването ... :dunno:
Ами по мойто ше го оправиме :)
Обеснил сам подробно кое каде треба да се върже!
Обеснил сам подробно кое каде треба да се върже!
Неговата нема ел.седалки та от друго място ше земеме плюс и минус :dunno:
Треа и некъде да има прекъсвач да се пускат и спират...
Неговата нема ел.седалки та от друго място ше земеме плюс и минус :dunno:
Ако говорите за ел.седалки всички си имат заложена ел.инсталация и за регулирането и за подгряването,дори и фабрично да нямат монтирани.
Самоче буксите нещо са различни , на седалката е една а на пода в колата е друга...незнам защо
Щото най-вероятно си взел седалки от старата.Виж в pdf-те за ел.седалките има ел.схема,цветове на кабелите и видовте букси.
4ерниа е винаги масата там.Буксите 4ерен и лилав с 4ерна лента-бяла букса е за управлението на седалката.4ерен и бял с 4ерна лента-4ерна букса е за подгряването.
4ерниа е винаги масата там.Буксите 4ерен и лилав с 4ерна лента-бяла букса е за управлението на седалката.4ерен и бял с 4ерна лента-4ерна букса е за подгряването.
Понеже гледам си в час с буксте да те питам нещо.
Моята е с ел.седалки без подгряване. От седалката висят 3 букси.Една бяла,черна и една червена по-различна.Бялата и черната за включени в инсталацията на пода и седалките си бачкат.Червената обаче виси от седалката и няма къде да я включа.За какво е тя?
ще оредим нещата , а от къде мога да си взема няква такава букса...
Понеже гледам си в час с буксте да те питам нещо.
Моята е с ел.седалки без подгряване. От седалката висят 3 букси.Една бяла,черна и една червена по-различна.Бялата и черната за включени в инсталацията на пода и седалките си бачкат.Червената обаче виси от седалката и няма къде да я включа.За какво е тя?
Мисла 4е е за лампата на таблото дето свети като не ти е закоп4ан колана.При мен са изскубани теа екстри 6тото ме дразни като свети постоианно.
При мен светва като дам на контакт и изгасва с всички лампи.И букса няма където да се включи.Гледах закопчалката на колана и не излизат кабели от нея.:notify:
Преди 93 година го нема тва в инсталацията на колата.
При мен светва като дам на контакт и изгасва с всички лампи.И букса няма където да се включи.Гледах закопчалката на колана и не излизат кабели от нея.:notify:
Датчика не е на закопчалката на колана, а някъде в самата седалка (поне при мен). Григор май беше писал, че реагира когато има седнал човек. Откачил съм го, че ме дразни и е като при теб - свети в началото и после изгасва.
Датчика не е на закопчалката на колана, а някъде в самата седалка (поне при мен). Григор май беше писал, че реагира когато има седнал човек. Откачил съм го, че ме дразни и е като при теб - свети в началото и после изгасва.
А това че е реаргира когато има седнал човек освен за колана няма ли връзка и с еърбег-а ?
Вероятно , Гриша ти имаш ли някаква идея как ще стане това което обясниха с кабелите малко по-нагоре ... ?:gruebel:
Вероятно , Гриша ти имаш ли някаква идея как ще стане това което обясниха с кабелите малко по-нагоре ... ?:gruebel:
Горе долу :smoke:
А това че е реаргира когато има седнал човек освен за колана няма ли връзка и с еърбег-а ?
Ами би трябвало. По принцип еърбег-а се задейства ако има закопчан колан, независимо дали датчика е на закопчалката на колана или в седалката.
И аз така съм чувал , но знае ли човек , Алфа е все пак ;)
Абсолютно си прав :naughty:
BAS_SEEKER
25-01-2009, 15:22
аз се блъснах с 40 без колан и ми се отвори еърбега :boxed:
Наи добре така си направете.