View Full Version : Проблем с ел.инсталация
:fish:Здравейте!Препоръчайте ми наистина добър майстор от София на ел.инсталация !Имам Алфа 146 и 1-ви проблем беше с изчезването на светлините на таблото и габаритите.Два пъти я ремонтираха , а сега ми изчезна парното, включих вентилатора и нещо замириса и спря.А вече е студено !Темата е дискутирана във форума ,но вече съм в безизходица !
:no:Никой ли няма мнение по въпроса
на последна степен не работи ли вентилатора.
колега имах проблем с парното и аз... при мене ту се включваше ту изключваше... един жичкаджия го оправи проблема срещу 35 лв и 30 минути работа... ходи и ти
julianbg
28-11-2008, 12:24
А при мен работи само на последна степен. Освен това ми изчезна осветлението на арматурното табло. Свети само една крушка, колкото да виждам температурата.
еее, колеги, поразгледайте раздела, ползвайте търсачката, има описано 100хил. пъти за разглабянето на табло/центр.конзола/бушони и пр.
пък като се позагледате в колата не е необходимо и да четете...
успех на всички!
:dunno:вентилатора не работи на нито една степен,казаха ми ,че четките са свършили и ми трябва жичкаджия !Дайте съвет за добър майстор в София !
ами ,ако може координати на майстор !
Мога да ти дам моите,но съм на 90 км от тебе!:grin:
ами ,ако може координати на майстор !
Тук има много:
http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26
:super:Благодаря на всички !Вече съм с парно !!!!
:super:Благодаря на всички !Вече съм с парно !!!!
Да , ама ние не разбрахме как си го оправил ! а тук се събираме за да знаем ! драсни някой ред как си се оправил.:notworthy: