View Full Version : Алфа Ромео в грозен инцидент
Любимата марка пак попадна в криминалната хроника, но този път с изключително грозен инцидент...
http://news.ibox.bg/news/id_1804835207
Вече май претендираме за масова марка, така че все по-често ще има такива зулуми с участието на НАШАТА любима марка. :|
blank_jack
23-11-2008, 17:37
е то аман от простотия в тая държава .... тоя к'во е правил по пътното платно?? А тоя толкова ли е тъп да си мисли, че като се чупи и всичко ще се оправи ...
pacho_kardana
23-11-2008, 17:38
Наистина много лошо :|
Ако ще с Мазерати да е, важното е че човекът е мъртъв... да видим сега ще лежи ли индивида зад волана
Злополуката е станала около 20:30 часа. Автомобилът се е движел в посока Дупница, а пешеходецът - по пътното платно.
Лека му пръст на човека.Не че младия шофиор не е виновен ама такива дето се прибират особено на тъмно по автомобилен път .... :pokey:
vaklinator
23-11-2008, 18:48
Ако ще с Мазерати да е, важното е че човекът е мъртъв... да видим сега ще лежи ли индивида зад волана
Какво лежане бе?! На пияния Ставийски - условна присъда....ба.и правосъдието. На този, ако не е бил пиян може и орден "Стара планина да му закичат"
В най-лошия случай-мъмрене пред строя.
Никой не е застрахован викай "Пази боже" :depressed:
Доста актуално, като се има предвид темата за възрастта на шофьора и поведението му:Tease:никой не е застрахован, ама да бягаш.....
втомобилът се е движел в посока Дупница, а пешеходецът - по пътното платно.
:brickwall::brickwall::guillotine::bg:
точно така , човек убили тес тука ревът че "марката им" е замесена ф това хахаха имам чуството че тука по голям от 15 годишен няма !
Stoyan Georgiev
23-11-2008, 23:43
точно така , човек убили тес тука ревът че "марката им" е замесена ф това хахаха имам чуството че тука по голям от 15 годишен няма !
това си мислех и аз....
Лека му пръст на загиналия.
Грозното в картинката е бягството, инак на всеки може да се случи, нямате си на идея какво е по тъмните пътчета м/у селата.
И марката на автомобила е последното интересно в случая.
На 25 съм, пичове. Идеята да пусна това беше таман да покажа, че като си с Алфа не си безсмъртен, а и че не сме вече толкова "ценителска" марка.
Може малко да мислите преди да пишете кой на колко години е.
Susscrofa
24-11-2008, 15:16
На 25 съм, пичове. Идеята да пусна това беше таман да покажа, че като си с Алфа не си безсмъртен, а и че не сме вече толкова "ценителска" марка.
Може малко да мислите преди да пишете кой на колко години е.
Моите уважения, но все пак говорим за предмет достъпен за закупуване от всеки човек разполагащ с достатъчно средства. Говорим за автомобил използван масово от италианските карабинери. Да наистина АР означава нещо много за нас, но нека да не залитаме в крайности. Все пак това са СЕРИЙНИ модели. Господ да прости загиналия човек.
Моите уважения, но все пак говорим за предмет достъпен за закупуване от всеки човек разполагащ с достатъчно средства. Говорим за автомобил използван масово от италианските карабинери. Да наистина АР означава нещо много за нас, но нека да не залитаме в крайности. Все пак това са СЕРИЙНИ модели. Господ да прости загиналия човек.Ми аз тва казвам, пич, щото някои си мислят че като са с Алфа стават безсмъртни и могат да карат със 150 из града. Та малко им напомням, че не са и никой не е застрахован.