View Full Version : Колеги който може да помага !!!
lulin racing
23-11-2008, 17:25
Значи слизам аз преди малко да почистя колата след удара с бордюра и какво става ........ Паля я аз и исках да я преместя на чист асвалт да вдигна на крик да погледна закакво става въпрос. Както тръгвам да въртя волана нещо изтропа много яко и волана докато го въртя щрака..... При завъртане на волана гумите непомръдват. Имам няколко предположения,но бих искал да чуя и вашето мнение ;)
въртиш си напразно тва е ,ремонтец си требва баце.съвсем е сдала рейката тва е.:|
Рейката е малко високо за да я нараниш директно от бордюра!!!.....ако е бил толкова висок брдюра би трябвало и полувината мотор от долу да е потрошен!
Потрошил си кормилна щанга...накрайник!!!...чак пак цялата рейка?
Щрака щото кой знае какъв sos е там!
Как е прибра след бордюра до вас...на зигзаг ли?
След такъв удар най вероятно носачи накраиници щанги и шенкел...ама па чак рейката!!!?....е не изключвам и нея...ти си знаеш какъв е удара!...аз може само да си гадая.
Може да прочетеш и моите патила след близка среща от трети вид (челна) с бордюр :whistle: :
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6434&highlight=%C1%EE%F0%E4%FE%F0
lulin racing
24-11-2008, 19:41
Волана се върти,но гумите нещо не са на това мнение и те да се въртят...... Удара беше страничен! С вратите настрани. След като се блъснах колата се движеше но бягаше малко в ляво и дясно и като че ли все едно нещо я спираше (примерно ръчната на 2-ри зъб) ! Вчера като слезнах да я преместя 2 метра както завъртях волана нещо изтропа и гумите вече изобщо не се движат,а волана си се върти безконечно....
WhitePower
25-11-2008, 00:13
ми рейка де , или фланеца където се хваща волана към рейката
Залагам на корм.прът, накрайник и шенкел:smoke:
...Разглоби ли я?...да видим кой спечели като хвърляше боб:drool:
lulin racing
25-11-2008, 09:47
несъм разглабял още! Оня ден дръгнах да я гледам,но тя ме съсипа още повече.Днеска мисля да направя обстоен преглед.Удара небеше мн силен така че чак шенкел не ми се вярва.Ще докладвам какви са щетите ;)
...бате шенкела най лесно подава!!!!.....и аз невервах, ама от опит го знам!
Furious 155
25-11-2008, 17:59
...бате шенкела най лесно подава!!!!.....и аз невервах, ама от опит го знам!
и аз така знам - на 155 са "меки" така да се каже :)
lulin racing
25-11-2008, 19:33
Колеги положението не е чак толкова страшно!!! :bg: Ето снимков материал... щангата е скъсана не при колелото,а от вътрешната страна (мърдам си я на ръка накъдето искам).... Снимката е сега правена на фарове и се извинявам за лошото качество
WhitePower
25-11-2008, 19:44
чакай малко ако е едната щанга то няма да се движи само едното колело а не и 2 те
и аз мисля като колегата.щтом волана се вьрти безкраино проблема е по сериозен.
мисля,4е и рейката има проблем
lulin racing
25-11-2008, 23:19
чакай малко ако е едната щанга то няма да се движи само едното колело а не и 2 те
Свалих предната гума от страната на удара защото беше спаднала...... несъм гледал от другата страна!Само това беше
Свалих предната гума от страната на удара защото беше спаднала...... несъм гледал от другата страна!Само това беше
Е значи се размина леко, а? Кога ще я оправиш?
lulin racing
26-11-2008, 00:03
Живот и здраве другата седмица ще е на доктор,но дотогава е наказана като паметник пред нас за назидание да ме слуша ......... :mrgreen::bg:
Ако ти я слушаш....и тя тебе:popesmiley:
...хайде по тънко да минеш с ремонта...и вече никакви бордюри!
lulin racing
26-11-2008, 12:57
Ако ти я слушаш....и тя тебе:popesmiley:
...хайде по тънко да минеш с ремонта...и вече никакви бордюри!
Абе вече незнам колко време я слушам,ама тя май зодия овен :sheep::evil: ....... айде дано да е тъничко,че вече наистина ще си помисли някой че е станала паметник на Алфа Ромео :choice:
Абе вече незнам колко време я слушам,ама тя май зодия овен :sheep::evil: ....... айде дано да е тъничко,че вече наистина ще си помисли някой че е станала паметник на Алфа Ромео :choice:
Овен, ама като и боднещ втора и ръмжи:)
....а, че е кюскаш къде нетрябва...това до някъде и на теб се дължи!
..не се сърди всеки се найграва някой ден...
lulin racing
26-11-2008, 19:31
Овен, ама като и боднещ втора и ръмжи:)
....а, че е кюскаш къде нетрябва...това до някъде и на теб се дължи!
..не се сърди всеки се найграва някой ден...
Да колега много си прав,че всеки се наиграва без да очаква,че може да допусне такава грешка....
Да колега много си прав,че всеки се наиграва без да очаква,че може да допусне такава грешка....
Още си млад ще олегнеш:)...макар, че аз на стари години прайм глупости:)
...миналата година на Цветница така се бях зайграл по Ломско шосе...та се спрях у един Мерцедес
The_Game
27-11-2008, 14:33
Я разкажи какво е станало и къде
Я разкажи какво е станало и къде
..порови се малко из мненията и темите който е пуснал колегата...и ще си задоволиш любопитството...:)
lulin racing
27-11-2008, 19:17
Никой не е абсолютно примерен шофиор и неможе да бъде! Винаги всеки прави глупости от различен тип..... :metal: В интерес на истината каквито и идиотизми да съм правил това ми е първия удар,а ми повярвай,че това в сравнение с мн други случаи е кръгла нула :screwy: но от нищото идва нещото. Досега нямах драскотина на кола (служебни,чужди и каквито искаш) ,а мойта потроших в крайна сметка! Нека ми седи вече като обица на ухото,може би беше за добро
Нека ми седи вече като обица на ухото,може би беше за добро :rotfl::rotfl::rotfl:
ВЕРВАШ ЛИ СИ?:no::screwy:
lulin racing
28-11-2008, 22:46
Нека ми седи вече като обица на ухото,може би беше за добро :rotfl::rotfl::rotfl:
ВЕРВАШ ЛИ СИ?:no::screwy:
Вервай ми че точно това което стана и направих втори път нема да се повтори ;) Заради него почвам 3-та седмица без кола и не ми е много гот:metal:
До къде е докара колега?
...аре, че идва Нова Година:)
lulin racing
03-12-2008, 11:18
:dance: Алфицата днес отпътува с рапатрака в сервиз!!! Голяма мъка беше докато я качваме и сваляме....... една гума наляво другата надясно...... дърпаме,теглиме,изправяме абе мъка! В крайна сметка сега чакам да видиме дали освен рейката има други поражения,въпреки че веднага ми беше казано че в 99% от случаите шенкела е ЧАО ! :( Като има новости ще пиша :)
Напиши сумата накрая ,ако още имаш тази възможност.:crybaby::cheers:
lulin racing
05-12-2008, 07:29
Напиши сумата накрая ,ако още имаш тази възможност.:crybaby::cheers: :th_up::tooth:
Слави, айде дано леко да мине ремонта :smartass:
Слави, айде дано леко да мине ремонта :smartass:
какво стана, оправи ли я?:razz:
lulin racing
10-12-2008, 22:45
Утре живи и здрави звука на АР 155 ще разцепи въздуха на Люлин :drunk::biggrin1:
Търси се човек да разцепи и въздуха на Перник?
Помагай .......... :roll2::butt::tooth:
Утре живи и здрави звука на АР 155 ще разцепи въздуха на Люлин :drunk::biggrin1:
ще се ослушвам тогава:razz::drunk:
lulin racing
10-12-2008, 23:16
Търси се човек да разцепи и въздуха на Перник?
Помагай .......... :roll2::butt::tooth:
АлОу Подуене блус бенд да не се обажда неподкотвен :bangin: :drunk:
Кво стана бе бате, оправи ли я красавицата? Нещо много тихо тука в тоо Люлин, само мойта АЛФА се чува.........
lulin racing
11-12-2008, 21:30
И КРАЯ КОЛЕГИ Е С ХЕПИ ЕНД :dance::dance: Днес излезнахме от бокса в перфектно състояние! Благодаря на хората които се постараха :th_up:
И КРАЯ КОЛЕГИ Е С ХЕПИ ЕНД :dance::dance: Днес излезнахме от бокса в перфектно състояние! Благодаря на хората които се постараха :th_up:
:wow: :wow: :wow: Мисли за тва сет ти казах за джантите:headbang: