View Full Version : страни4ни огледала
:waving: имали хора които могат да ми помогнат? Искам да направя така 4е страни4ните ми огледала да се вдигат о6те 6том пусна алармата на колата.Намерих 1 идея и искам мнение.Става вапрос за огледала на Е 46 .Приемам критики и др.ре6ения.
Това ще ултра Хит екстра.Ще следя темата с интерес ,дано успееш да го направиш.:thumbup:
Искаш да присобиш машинките от Е-46 на 155?
...няма ли да ти е макло скъпичко?...иначе няма невазможни неща:clap:
в интерес на истината и ас сам си мислел за това но пак си мисля че е невъзможно:screwy:
в интерес на истината и ас сам си мислел за това но пак си мисля че е невъзможно:screwy:
...дай ми две огледала от новта семица на баврките!
...и ще видиш какви чудеса стават:smoke:
ALFA CORSE
25-11-2008, 08:31
А за какво ти е точно от Е46? Всички огледала се прибират ротационно, това че се завъртат под различен ъгъл какво общо има с машинката?
А за какво ти е точно от Е46? Всички огледала се прибират ротационно, това че се завъртат под различен ъгъл какво общо има с машинката?
:gruebel:....говоря за механиката...а не за ел мотора!
:waving: имали хора които могат да ми помогнат? Искам да направя така 4е страни4ните ми огледала да се вдигат о6те 6том пусна алармата на колата.Намерих 1 идея и искам мнение.Става вапрос за огледала на Е 46 .Приемам критики и др.ре6ения.
Колега дай една схемичка на тези огледала. Иначе щом си я имат "екстрата" да се прибират без проблем ще ги вържеш към алармата.
П.С. С каква аларма си?