View Full Version : свети лампата за рьчната
mihalev79
23-11-2008, 20:49
моля за помощ имам алфа 146 тд 97г като запаля колата лампата за рачната светва или премигва и след 2 да 3 минути гасне това става като не е палена поне 2 часа не е от маслото за спирачките или от наклатките защото сам ги отрязал от наклатките а масло имам в казанчето моля ви за помощ или поне с кое е сварзана още да няма некои датчик за които да не знам ще очаквам отговори благодаря предварително
Провери си нивото на спирачната течност ;)
моля за помощ имам алфа 146 тд 97г като запаля колата лампата за рачната светва или премигва и след 2 да 3 минути гасне това става като не е палена поне 2 часа не е от маслото за спирачките или от наклатките защото сам ги отрязал от наклатките а масло имам в казанчето моля ви за помощ или поне с кое е сварзана още да няма некои датчик за които да не знам ще очаквам отговори благодаря предварително
или пак плочките (накладки) са ти при крај!
mihalev79
24-11-2008, 17:23
спирачната течност е до горе а за накладките аз сам ги откачил кабелите така 4е не е от това много страно и нали ви казвам 4е само от на4алото парвите една две минути след запалването и после няма проблем и за това ще помоля някои ако има ел схемаза това каде е сварзана лампата и кам кои датчици ще сам много благодарен
ДАтчика на за ниво спирачна течност. Размърдай му кабелите и виж муксите. 8)
ДАтчика на за ниво спирачна течност. Размърдай му кабелите и виж муксите. 8)
Да май трябваше така да кажа. Датчика е на капачката на спирачната течност и като се натисне ако е добро нивото на течността ще светне лампичката на ръчната(за целта трябват 2ма души).
mihalev79
25-11-2008, 17:19
утре ще разбутам буксите и ще пиша какво е станало благодаря ама страното е 4е не свети постояно само в началото и после краи луда работа яе требва тарпение
vlado_iv
25-11-2008, 23:10
Самата капачка на казанчето там кадето се вкарва буксата за отчитане прави проблеми и трябва да се разглоби и очисти.Може да е от там.УСПЕХ