View Full Version : Някой да е минавал Шипка днес ?
tokata_pz_flex
24-11-2008, 20:44
Колеги , тази нощ ще трябва да минавам през Шипка . Ако някой е карал днес или вчера от там , би ли сподел малко информация относно състоянието на пътя . Благодаря предварително .
Колега,по последна информация от вчера прохода беше със замръзнала пътна настилка.
За днес не знам,но внимавай че тираджиите са ужасни и по завоите съществува релната опасност някой да те отнесе!
tokata_pz_flex
24-11-2008, 20:58
Ами , ужастни са , ама сега са през Хаинбоаз . Шипка е затворена за тях .
То може ли да се мине въобще?Падна 5 см сняг и това е национално бедствие:Tease:
За
Шипка не знам,ама през Троян през зимата ( ноември-март ) вече НЕ минавам никога!
Няма зимни гуми,няма нищо което би могло да ме спаси от каране на шейна с гуми с предване на щафетата в ски слалом с времето и снежинките ... т'Цъ никога повече :drinking:
tokata_pz_flex
24-11-2008, 21:26
Ами навсякаде пише , че е затворен за товарни автомобили :) Към 5 сутринта ще имам ясен отговор :)
То пътищата като държавата... Колегата да не се плаши за тирове, но да има няколко наум за поледици. :respect:
tokata_pz_flex
24-11-2008, 21:29
Мен от тирове не ме е страх . Карам Шипка 4 години , по 2 до 4 пъти седмично :screwy::screwy:
Сливен-Котел миналата зима беше добре чистен и опесъчен
лятото беше с перфектна настилка
трафик - минимален
ако не ви идва далеч е добър вариант
Сливен-Котел миналата зима беше добре чистен и опесъчен
лятото беше с перфектна настилка
трафик - минимален
ако не ви идва далеч е добър вариант
Абсолютно съм съгласен и аз него ползвам, но пък се налага и да минавам през Шипка понякога. Между другото някой минавал ли е през Хаимбоаз от завчера трябва да е отворен. Предстои ми пътуване след 2 седмици и ми е важно да знам мога ли да мина от там с "белисимата".
Конкретният ми въпрос е:
Има ли дълбоки дупки в настилката или ремонта е окончателно завършен?
Още ли го катерите тоя връх..?
...дано до 3 март го качите:)
...то момчето хиляди пъти е минавало от там:smoke:
...ама пак си пита за него:wow:
Какво да кажа аз за Петрохан..?:)
сори колега не видях че си питал
за тирове е затворен прохода, но било кофти откъм казанлък
ако пак ти се налага да пътуваш спешно звъни ми на тел, винаги мога да проверя...
лек път
Stoyan Georgiev
25-11-2008, 22:57
някой да има инфо за Банско ???
някой да има инфо за Банско ???
Да. Абсолютно сухо е. Сняг има само по върховете.