View Full Version : относно водоструйка
Христо_Сираков
26-11-2008, 00:31
колеги искам да си взема водоструйка някаква по малка за лично ползване да си мия колата 1 път седмично интерисува ме някои ако наскоро е купувал нещо подобно ако може да ме упъти към марка и наи вече цени(по възможност по ниски)
благодарско предварително
Христо_Сираков
26-11-2008, 00:39
колеги искам да си взема водоструйка някаква по малка за лично ползване да си мия колата 1 път седмично интерисува ме някои ако наскоро е купувал нещо подобно ако може да ме упъти към марка и наи вече цени(по възможност по ниски)
благодарско предварително
опсссс намерих инфо с търсачката извинете ме
В практикер има бош с метална помпа за около 240лв.Иначе аз ползвам една година вече керхер(най-малкия) за 120лв, но е с пластмасова помпа.
Stefan Caromov
05-12-2008, 20:38
Аз пък ти препоръчвам единствено KARCHER. Имах две чисто нови ,дойдоха от англия , едната продадох ,а другата ми е в сервизчето ,чистим мием и такива ми ти работе там ... само че цените на моите бяха от по 1600 лева парчето ... в Лада България има отдел на кархер и продават втора употреба ,но рециклирани и с гаранция
ФЕРАРИСТ
05-12-2008, 21:32
В практикер има бош с метална помпа за около 240лв.Иначе аз ползвам една година вече керхер(най-малкия) за 120лв, но е с пластмасова помпа.
Взех си същата преди седмица, и ми върши добра работа.....
Христо_Сираков
05-12-2008, 22:45
Взех си същата преди седмица, и ми върши добра работа.....
аз си взех Кинзо за 90лв уж с метална помпа ама си бачка добре и е с 24 месеца гаранция
аз си взех Кинзо за 90лв уж с метална помпа ама си бачка добре и е с 24 месеца гаранция
Колега,дай линкче да видим каква е тази водоструйка.Цената и е много добра ако е с метална помпа :calc: От къде я купи?
Христо_Сираков
07-12-2008, 09:56
Колега,дай линкче да видим каква е тази водоструйка.Цената и е много добра ако е с метална помпа :calc: От къде я купи?
линк нямам но я купих от БауМакс Пловдив и е с 24 месеца гаранция
От евтините варианти мога да препоръчам Budget. Когато търсих да купувам нещо такова за около 100-120 лева, разгледах доста марки и мисля,че budget-a, беше най-добре като цена-качество. Помня ,че гледах и KARCHER за такива пари, но биеше яко на пластмаса.Само като пример - KARCHER-а тежеше 3-4 килограма ,а budget-a, e 10-13kg, а и през пластмасата си личи ,че вътре е метална.Ползваме я няколко човека от повече от половин година и проблеми не е имало.Мой познат си взе от въпросните евтини KARCHER-и и след месец беше на ремонт помпата.Така,че в най-ниския клас не им е силата, а и не това са целяли най-вероятно.Иначе по-скъпите уреди на KARCHER знаем ,че са качествени..но $$$
Христо_Сираков
07-12-2008, 16:34
От евтините варианти мога да препоръчам Budget. Когато търсих да купувам нещо такова за около 100-120 лева, разгледах доста марки и мисля,че budget-a, беше най-добре като цена-качество. Помня ,че гледах и KARCHER за такива пари, но биеше яко на пластмаса.Само като пример - KARCHER-а тежеше 3-4 килограма ,а budget-a, e 10-13kg, а и през пластмасата си личи ,че вътре е метална.Ползваме я няколко човека от повече от половин година и проблеми не е имало.Мой познат си взе от въпросните евтини KARCHER-и и след месец беше на ремонт помпата.Така,че в най-ниския клас не им е силата, а и не това са целяли най-вероятно.Иначе по-скъпите уреди на KARCHER знаем ,че са качествени..но $$$еми аз в началото като питах нямаше кои знае колко предложения взех си тази и не съжалявам колкото изкара толкова пък и е с 2г гаранция като се счупи юе си я оправят
еми аз в началото като питах нямаше кои знае колко предложения взех си тази и не съжалявам колкото изкара толкова пък и е с 2г гаранция като се счупи юе си я оправят
Така е, да е с две години гаранция и все тая, то за 100 лева....