PDA

View Full Version : помагайте колеги 145 боксер парно

d840
26-11-2008, 13:56
колеги помагайте... има ли някакъв чалум при свалянето на копчето за степените на духалката на парното??? свалих половината табло и пак не мога да стигна фо болчетата дето дурйат копчето :( помагаите!!!!

DanchoTodorov
26-11-2008, 14:18
Свалят се лесно , просто си е малко повече играчка , аз онзи ден си ги свалях моите за да си сменя крушките . Най-добре оперирай с 2 отвертки ... като с едната просто придържаш от единия край на врътката , а с другата напъваш , ама леко , за да не ги счупиш ...

d840
26-11-2008, 14:29
мерси колега но с това се справих вече.... проблема е друг .. трябжа да сжаля цялото апаратче дето е... то е наи отзад сичките врътки и т.н..... ина4е коп4етата конзолката и половината табло са долу... но няма как да бръкна от зад да сжаля самото копче..

Balagan
26-11-2008, 16:25
Най лестно е с клещи и едно парцалче да не драска и с едно рязко движение изкача :)

d840
26-11-2008, 17:52
колеги неможахте да ме разберете.... говорех за потонциометарчето дето стои отзад на конзолката с жилата.... свалих я с много зор и с няколко поражения по таблото ама нямаше начин... начи сега ми трябва въпросното потонциометарче защото моито е дало фира.... ако някой се сеща за какво говора и го има моля да ми пише..... :wallbash:

julianbg
28-11-2008, 12:43
Аз също имам проблем с парното - работи само на последна степен, а освен това ми изчезна и осветлението на арматурното табло.