View Full Version : Изработка на ключове
Васил Петров
27-11-2008, 14:15
Запознаха ме с един страхотен ключар които работи на страшно ниски цени.Отдох при него да ми направи ключ за моита алфа и ключа да си е с чипа.Но аз си харесах ключ които на него е и алармата.Направата става за около 30мин. и вече съм с нов ключ.Ключара се намира в гр. Перник ул. Търговска № 35. e-mail: key_servicebg@abv.bg Телефон 0899183108-Юли Направата на мен ми излезна 100лв. до колкото знам да направи ключ с чип (обикновен) е 45-50лв. Дано информацията да бъде полезна на някои. Снимки:
Gh0stRider
27-11-2008, 14:21
и на мен са ми го препоръчвали точно този ключар, до седмица отивам да ми направи ключ с аларма, ше се похвала или оплача после ;)
Знам го човека добър е наистина.За моята ключа струва 70 лв., а сега има и промоция от 15% за някои чипове както ми каза самият той.
Лек и безавариен
Васил Петров
27-11-2008, 19:04
и на мен са ми го препоръчвали точно този ключар, до седмица отивам да ми направи ключ с аларма, ше се похвала или оплача после ;)
само ще се хвалиш :bouncing_smiley:
Много добри снимки си направил на ключа си.
Мисля че мога да си направя добро копие :)
И си пази колата :holiday2:
п.с. Да беше пуснал темата преди месец.
Васил Петров
28-11-2008, 17:18
п.с. Да беше пуснал темата преди месец.
Аз си го напрвих във вторник
gsimania
03-02-2009, 11:59
Хе хе...Тук имало тема свързана с нещата,които правя.Преди доста време писах тук,но тогава се получиха недоразумения с модовете на форума,или нещо подобно.Не помня вече.Радвам се,че хората които са идвали при мен да останали доволни.Това е важно за мен.
Поздрави на всички:cheers:
Колега това код 2 ли е , или код 1?
Васил Петров
04-02-2009, 19:39
Хе хе...Тук имало тема свързана с нещата,които правя.Преди доста време писах тук,но тогава се получиха недоразумения с модовете на форума,или нещо подобно.Не помня вече.Радвам се,че хората които са идвали при мен да останали доволни.Това е важно за мен.
Поздрави на всички:cheers:
С този ключ (от теб) алфата дигна 5-коня :clap::respect:
Синята стрела е още по-бърза от тогава :new_Eyecrazy:
Васил Петров
04-02-2009, 20:04
като код незнам кои е наи обикновен червен ключ (нее този с алармата) има само чип
gsimania
05-02-2009, 08:58
На Васко е "код 1"(имобилайзера/чипа)ако това питаш.При теб на 156цата е малко по различно.И цената на чипа е по-висока.
gsimania
05-02-2009, 08:59
С този ключ (от теб) алфата дигна 5-коня :clap::respect:
Синята стрела е още по-бърза от тогава :new_Eyecrazy:
хахах..Радвам се,че си доволен,братле:cheers:
На Васко е "код 1"(имобилайзера/чипа)ако това питаш.При теб на 156цата е малко по различно.И цената на чипа е по-висока.
Това ми беше въпроса колега. Би ли могъл да направиш такъв ключ с код 2 и колко ще ми струва? Ако искаш може и на лично. Благодаря.
хахах..Радвам се,че си доволен,братле:cheers:
Браво колега справяш се чудесно,някой ден ще те посетя:lupe::lupe:
gsimania
06-02-2009, 08:56
:th_up:
emil georgiev
06-02-2009, 09:28
а за 166 ключ колко струва, алармата ми е отделно от ключа, не разбрах дали учиш новия ключ да пали
Днес и аз се сдобих със сгъваем ключ с алармата и чип вътре. Момчето наистина работи перфектно и изпипва всеки детаил. Също така заготовките за ключовете са от качествена пластмаса, а не като повечето, които ако ги изпуснеш ще им е за последно. Ако някой иска такъв ключ той е човека.
gsimania
09-03-2009, 13:35
Днес и аз се сдобих със сгъваем ключ с алармата и чип вътре. Момчето наистина работи перфектно и изпипва всеки детаил. Също така заготовките за ключовете са от качествена пластмаса, а не като повечето, които ако ги изпуснеш ще им е за последно. Ако някой иска такъв ключ той е човека.
Thanks men.
p.s.Много пъти съм казвал,че най-добрата реклама е добре свършената работа.
Колега, кога ще можеш да работиш и с Код 2?
h.marinsky
09-03-2009, 21:12
Колега, кога ще можеш да работиш и с Код 2?
Бихте ли ми разяснили какво означава код 1 и код 2. В документите на мойта има нещо подобно на дебитна карта и на него има 2 кода - механичен и електронен. Това ли са код 1 и 2. От днес имам сериозен проблем. Като подам контакт на мойта 156-ца на таблото не гасне индикацията key-code и колата не ще да запали, а само стартера върти. Имам само 1 ключ - червен с дистанционно за централното, като копчето на ключа е само едно и е отстрани с гумено покритие. Моля дайте съвет как да си стартирам колата. С изключване на тока не става, вече пробвах. Утре ще търся някакъв майстор във Враца, дето ми го препоръчаха, че разбирал от аларми и имобилайзери. Вече една година карам колата и никога не съм имал такъв проблем. Бих си направил обаче втори ключ за резерва!
156 ТС 2.0'1999
gsimania
10-03-2009, 10:34
Както всички знаете цената за "копие" на ключ с код 2 е доста по-висока от тези с код 1.Апаратура нужна за направа на такъв ключ е в пъти по-скъпа.В процес съм на набавяне на нужните неща.Ще пиша в темата,когато взема всичко необходимо.
Поздрави:th_up:
Както всички знаете цената за "копие" на ключ с код 2 е доста по-висока от тези с код 1.Апаратура нужна за направа на такъв ключ е в пъти по-скъпа.В процес съм на набавяне на нужните неща.Ще пиша в темата,когато взема всичко необходимо.
Поздрави:th_up:
Ако няма да е в обозримо бъдеще, може ли да ни насочиш към човек, който изработва код 2? Доста хора ще сме ти благодарни за жеста!
gsimania
10-03-2009, 11:27
Мога разбира се.Който иска ще му пусна телефона на колега от София да не се окаже че правя реклами тука.
Мога разбира се.Който иска ще му пусна телефона на колега от София да не се окаже че правя реклами тука.
Аз искам. Пусни ми телефона на ЛС.
gsimania
10-04-2009, 10:56
Имам една молба към тези които са правили ключ при мен.Правил съм сгъваем ключ на някой от София и той е пратил при мен негова позната за същия ключ.Жената е от Перник и кара Рено меган.Спешно ми трябва нейният телефон,защото вчера стана една грешка.
За Русе и региона 0887574144 правя и код 2
nasmitacha
18-04-2009, 15:11
и аз ще се въсползвам от услугите на този ключар !! :biker:
Поздрави
Аз си го направих ключа, стана добре за парите си, за сега съм доволен, само дето не мога да свикна с него и само си я заключвам като паля и гася колата :tooth:
gsimania
21-08-2009, 16:43
:bg:
:bg:
здравей,колега,значи имам проблем от днес.ключа ми е с код 3,и немога да паля всеки път.като дам контакт не всеки път ми гасне лампата на таблото за ключа,и съответно като не изгасне немога да запаля.така на 4,5,6 пъти и запаля накрая,много кофти.можеш ли да ме посъветваш от какво може да е,и какво да правя.ако трябва да се ходи при теб няма проблем.на самия ключ бутоните не му работят.алармата е отделно.а нямам друг.мерси предварително.
gsimania
21-09-2009, 19:30
В най-скоро време ще предлагам и изработка на дубликати на чипове Code2.
barkas_06
05-10-2009, 22:05
някой може ли да ме светне,понеже тук става дума за ключове и дистанционни, може ли да се направи колата да пали от дистанционно или това трябва да си е заводско?благодаря предварително.
156, 1.8 TS.
Stranger65
05-10-2009, 23:36
някой може ли да ме светне,понеже тук става дума за ключове и дистанционни, може ли да се направи колата да пали от дистанционно или това трябва да си е заводско?благодаря предварително.
156, 1.8 TS.
Всичко може срещу пари! А което не може с пари става с много пари.
М/у другото за да го направиш това трябва да си с кола автоматик. Иначе трябва да ти се следи позицията на скоростния лост и ръчната спирачка. И за какво ти е тая изгъзица? (не ми отговаряй)
Всичко може срещу пари! А което не може с пари става с много пари.
М/у другото за да го направиш това трябва да си с кола автоматик. Иначе трябва да ти се следи позицията на скоростния лост и ръчната спирачка. И за какво ти е тая изгъзица? (не ми отговаряй)
За автоматика не си прав.Може и на ръчна скоростна кутия.Един приятел има такова на голфа,но има много такива екстри и му беше монтирано в Германия.Тука незнам дали се правят такива.
Stranger65
06-10-2009, 09:18
За автоматика не си прав.Може и на ръчна скоростна кутия.Един приятел има такова на голфа,но има много такива екстри и му беше монтирано в Германия.Тука незнам дали се правят такива.
Ама защо не четете какво съм написал или само си драскате! Къде съм написал, че не става????
А някой знае ли къде в Бургас мога да си направя такъв ключ само че с чип 2?
А някой знае ли къде в Бургас мога да си направя такъв ключ само че с чип 2?
Какви са тия код 1, код 2 и на кой ключ са?????? :throw:
digitalundgrd
08-11-2009, 10:42
Ако не се лъжа има едни цифрички на ключа, които показват кой код е ключа...
Имам проблем с ключовете, навремето ги получих в много лошо състояние и вече нацяло отказаха. Пратих мейл на колегата gsimania, но още нямам отговор. Някой знае ли евентуално къде в Бургас могат да ми направят ключ с чипа и алармата, моя код явно е 2 :confused:
на Краставицата има ключар които може да ти направи ключ с чип но за дистанционно маи не!
на Краставицата има ключар които може да ти направи ключ с чип но за дистанционно маи не!
Тоя ключар е такъв простак, че няма да му дам да ми направи ключ на външната тоалетна даже. Отделно това дето го прави го може всеки.
Тоя ключар е такъв простак, че няма да му дам да ми направи ключ на външната тоалетна даже. Отделно това дето го прави го може всеки.
Ключаря на "Кирил и Методий" провери ли го? Мисля, че ще свърши работа.
Вече поръчах да ми сложат друга аларма, то с тия кирливи ключове не по 3 ами по 13 трябва да вървят с колата.
Linkestis
14-11-2009, 19:23
Колега,интересува ме само и единствен кутийката /дистанционно/ за 166-ца дали продаваш?
Отключване/заключване и отваряне на багажник.
Ако случайно имаш,моля кажи и цената му.
Благодаря
Колеги, някой ще ми обясни ли разликата между ключ с код 1 и такъв с код 2?
Колеги, някой ще ми обясни ли разликата между ключ с код 1 и такъв с код 2?
Разликата е в начина,по който се генерира и чете кодът.Най-просто казано Код1 е статичен/постоянен/,а Код2 е динамичен/мени се при всяко палене/,нещо подобно на статично и динамично IP грубо сравнено.
gsimania
15-12-2009, 22:43
Извинявам се за закъснелите отговори.Не съм влизал тук от няколко месеца.
Да поясня нещо,защото получих много л.с. или e-mail по този въпрос.Нямам в наличност нови ключове/кутии за радио ключовете на Alfa Romeo 156.Говоря за тези на които има бутон за тясната част за отключване/заключване.
Ако имате въпроси ме търсете на л.с.и аз ще ви дам skype или телефон за връзка с мен.
Весели празници на всички!
...Но аз си харесах ключ които на него е и алармата...
Не разбрах дали ти прави дистанционно за аларма, която ти вече си имаш, или той ти слага аларма, която се управлява с новото дистанционно?
gsimania
16-12-2009, 09:06
Прави се нов ключ(сгъваем)който се адаптира към досегашната алармата на колата.Идеята е да стане всичко на едно.
Здравей колега.Сравнително нов съм във форума,но изчетох доста добри думи за теб и за работите,които вършиш:thumbup:.Интересува ме направата на втори ключ/защото е само с един/ на Алфа 147 2,0 ТС-2002г. и сгъваем за 156 1,8 ТС-1999г. Ако можеш да ми кажеш ориентировъчни цени ще е добре и телефон за връзка ако може.Благодаря предварително:)
Прави се нов ключ(сгъваем)който се адаптира към досегашната алармата на колата.Идеята е да стане всичко на едно.
Това е и моята идея, но питам какво е възможно. А кво правим с код 3?
gsimania
17-12-2009, 12:34
Няма ключ който да не може да се направи.Въпроса е,че цените отиват на горе.
колега здрасти,аз ти писах преди време,но наистина те нямаше доста,сега гледам и други питат,правиш ли с код 3 и каква е долу-горе цифрата.мерси
Linkestis
21-12-2009, 20:25
Колега,интересува ме само и единствен кутийката /дистанционно/ за 166-ца дали продаваш?
Отключване/заключване и отваряне на багажник.
Ако случайно имаш,моля кажи и цената му.
Благодаря
:static: