View Full Version : Пукнато предно стъкло - каде се прави?
Patsimir
25-11-2005, 21:37
Абе днес си карам бавничко по автомагистрала "Хемус" и тряс - хвръкна едно камъче и ми пукна предното стъкло. Сега застрахователите ще плащат, ама аз каде да ида, че съм чувал че тия пукнати стъкла от камъче във вид на точка се запълвали някакси...ба ли го/тази фраза имам ли право да я използвам, модераторе/...какво да праа :frown:
Alfamaniak
25-11-2005, 21:39
ми зависи колко е голямо...но се прави с едни спец инструменти...в Ванто имат такъв човек на повикване.
Като се върнеш ще я оправиме...
Петко
таман да кажа, вие като сте съквартиранти, не си ли говорите, та си пишете през форумо ;)))))
запълва се и то трябва да е по-бързо,че ако го оставиш повече време (за месеци говоря) и почва да става по-голяма пукнатината ,и след това и да го запълниш стои едно такова тъмно.
Иначе знам къде има в Пловдив, за София намам представа
Абе я си го оправи на пълна щета и не се занимавай с глупости.
ако ти требе помощ за дочупване на стъклото - мераклии много :twisted:
За фразата не се притеснвай :wink:
А май най добре си го прасни верно на пълна щета и в сервиза на застрахователя ще ти го сменат за един ден. Аз така направих на ланчата и тамън се отървах и от деруги по стъклото.
И аз мисля че най-добре е ново!
Тва с лепенето са глупости за мен
И аз мисля че най-добре е ново!
Тва с лепенето са глупости за мен Така е! Нека и застрахователите да плащат! Тея мойте така са се стиснали, ма... :stumm: