Log in

View Full Version : Събудих се с голяма изненада :(

Orm
28-11-2008, 17:37
Някой през ноща ми е размазал алфичката ...... :( Подозирам че е някой от тези дрифт - майсторите от квартала ( тука следват много псувни адресирани към тях и близките им роднини ) !!!
Та щетите са - Предна броня , ляв фар , решетка , мигач, преден капак , радиатор и най кофтито - огънал ми е гредата ......

bouncer
28-11-2008, 17:40
еееее колега...
много кофти! супер тъпо! ебаси майсторите се навъдиха! а и да не е некое пишлеме е адски тъпо да удариш кола и да избягаш!

galinves71
28-11-2008, 17:43
то бая вилнене ще да е било.няма ли клюкарки край теб дето не изтърват нищо?те понякога са от полза.колегата от службата преди 2 дни някакво такси му счупило стопа но дейните клюкарки видяли таксито дори му записали номера и го открил благодарение на тях.

Orm
28-11-2008, 18:06
Абе никой не е видял нищо , поне от тези дето съм ги питал.....

Djalev
28-11-2008, 18:07
Доста кофти колега ...
Надяваме се да има каско колицата !

Orm
28-11-2008, 18:10
Доста кофти колега ...
Надяваме се да има каско колицата !

Тя няма каско ама не е това проблема , аз ще си я оправя ..... но с тия малоумници трябва да се направи нещо , по абсол'тно същия начин може да се убие човек , който стои на тротуара.....

Furious 155
28-11-2008, 18:20
Някой през ноща ми е размазал алфичката ...... :( Подозирам че е някой от тези дрифт - майсторите от квартала ( тука следват много псувни адресирани към тях и близките им роднини ) !!!
Та щетите са - Предна броня , ляв фар , решетка , мигач, преден капак , радиатор и най кофтито - огънал ми е гредата ......
ибах маааму - силен удар ще да било - едва ли никой нищо не знае!!! Изключелно неприятна случка!

Тя няма каско ама не е това проблема , аз ще си я оправя ..... но с тия малоумници трябва да се направи нещо , по абсол'тно същия начин може да се убие човек , който стои на тротуара.....
И това е точно така!!! Трябва си :jason2:

mordohy
28-11-2008, 19:24
То за такова нещо,каквото и да кажеш е малко!Дядо ми беше талант в това отношение,но аз не се сещам нищо друго от едно голямо ************************************************** **** майката!Я качи някоя снимка.Тоя ,който те е ударил и той не е по добре от тебе.Може и от там да се почне.Няма начин да не е останала и от неговата боя.От височината на удара също може да се разберат много неща.Тоя е за едно яко ***нье!

164 td
28-11-2008, 19:26
Ибах неговата мама аз лапе6ка.Разцепвам му тиквата на таквоз.Направо ти е разпилял колата тоа келе6.Неговата мама.............................................. ..........................

Derry
28-11-2008, 20:12
Ибах неговата мама аз лапе6ка.Разцепвам му тиквата на таквоз.Направо ти е разпилял колата тоа келе6.Неговата мама.............................................. ..........................

:th_up:
По добре ме може да се каже.

Crusader
28-11-2008, 20:13
Викай куките, има останали следи от неговата кола, поразпитай бояджийте, като го откриеш не предприемай нищо, изчакай да поотмине и измисли нещо оригинално /и умно/....

fred
28-11-2008, 21:26
Мдаа, абе кофти работа, аман от пубери

Gogata
28-11-2008, 22:48
Много неприятно!Дано я оправиш скоро.
На мен преди около 2 години така ми удариха фиат-а на един паркинг и естествено никой нито чул,нито видял.Пих една студена вода и така.

ludkanar
28-11-2008, 23:38
снощи имаше сбирка на БМВ-тата на ОМВ,такаче колега вземи пораспитай малко може някой от тях да е направил белята.че аз отппреди знам че обичали след сбирка да се дрифтят из софия

Blade
29-11-2008, 01:39
снощи имаше сбирка на БМВ-тата на ОМВ,такаче колега вземи пораспитай малко може някой от тях да е направил белята.че аз отппреди знам че обичали след сбирка да се дрифтят из софия

Напълно възможно...

fnt
29-11-2008, 09:39
Викни кат, оня като се е ударил може да ги е викал. Така едно БМВ беше ударило джипа на брат ми, оня бил викнал кат заради каското му. На сутринта викнахме кат и те знаеха, ама трябва да ги питаш (щели да пратят писмо :screwy:)

Stefan Caromov
29-11-2008, 10:34
Верно качи снимки да видим какво се е случило . Познавам доста от колегите от бмв сбирките , мога да разпитам и току виж ,шофьора получил огризения и,си признал . Въпреки че може и да е съсвем друг пиян ,или по - лошо друсан никаквец . а и в кой квартал се е случило това

Orm
29-11-2008, 11:45
Чесно казано не ми се занимава с търсене на хора , нерви , простотии , после висене в кат и подобни глупости .. просто ще си я оправя и това е .... Ще кача снимки тия дни , ама тя вече е със свалена броня и съм бутнал гредата на вънка с един крик ( почти изправена ). И капака, тази решетката малката на капака дето е, това беше хлътнало навътре ,него го издърпах на ръка ..... За радиатора мислех че ще го спася (всмисъл ако е една тръбичка спукана да я залепя или да я запуша ) ама е грозна картинката 7-8 трбички са заминали от тази шайбата кадето са ремъците и от страни пласмасата е счупена . Та така ....