View Full Version : Проблем с лодката ....
:dunno:
Четвъртък сутрин - на дисплея -4 :metal: мамата си ебалло ........
подгрявам
1ви път - въртим - х*й неще да запали
2ри път - въртим - ч*п неще ...
3ти път - въртим - бах*р неще пак .
4етвъртия път беше успешен :big_heat:
това се случи в четъвъртък .
Петък сътрин... -8 о
1ви път - х*й
2ри път - х*й
3ти ...... х*й
подгрях 10 пъти :big_heat: и запалихме .
Май са свещите а :dunno:
alfaracer
28-11-2008, 19:46
Що не пробваш с зимна нафта.Ако бяха свещите си мисля аз нямаше да пали и на +5 градуса.
Това е колега признака на една изгоряля све6т.Смакни ги и ги провери на акомулатора една по една.И като купува6 све6ти иди с номера на релето за подгряване 6тото има дето загряват за 7 секунди има и за 20 сек.
virusalfa
28-11-2008, 21:01
Това е колега признака на една изгоряля све6т.Смакни ги и ги провери на акомулатора една по една.И като купува6 све6ти иди с номера на релето за подгряване 6тото има дето загряват за 7 секунди има и за 20 сек.На 32-ката ВМ мисля свещите са по-тънки и по-дълги.За 08В свещите са от опел астра 1,7Д
Имам човек в Ауто + и той каза че имало няколко вида свещи , проблем ли ще е ако сменя само тази свещ която е изгоряла ? или всичките трябва... и от къде да взема номера нарелето?
Отиди на Стамболийски 155 с една свещ и по мостра ще ти дадът.Номер на релето не ти трябва.
ОК само трябва да разгадая ка ксе сваля ... утре ще направя това , дали ще работи в неделя този магазин ?
ОК само трябва да разгадая ка ксе сваля ... утре ще направя това , дали ще работи в неделя този магазин ?
аз те съветвам да не ходиш там,по добре т&н кар на оборище ;)
Свалят се с тънка вложка 13 и леко почукване я с ръка я с чук да не а запекли и да ги скъсаш.
С тричотката и 13ка ... имам ги и мисля да ги пробвам а как се проверяваха на акумулатора + и някъде на маса давам .... така ли бяха
аз те съветвам да не ходиш там,по добре т&н кар на оборище ;)
Свещите там са английски и вече една година карам с тях без проблеми.
С тричотката и 13ка ... имам ги и мисля да ги пробвам а как се проверяваха на акумулатора + и някъде на маса давам .... така ли бяха
Даваш резбата на свеща на маса,а там където се навив гайката даваш + и гледаш за колко време ще стане червен върха.От 7-9 секунди.