Log in

View Full Version : NFS Е НАЙ-ЛОШАТА ИГРА

plamen petkov
29-11-2008, 10:34
нито графика нито реализъм.който иска ще му кажа за игри 1000 пъти по добри от тази пародиа на ИГРА

achkar
29-11-2008, 13:12
Графиката е на ниво, но реализъм?? Това е аркадна игра - за забвалениe, не за симулации. Ако искаш реализъм, казва му се симулатор, например GRID...

plamen petkov
29-11-2008, 13:25
графиката е само в филмчетата и в рекламните снимки .блъскаш се на всеки завой и пак си първи .що за хора са я измислели:throw:

Kris
29-11-2008, 14:13
Епа аз си го казах .... с първия ъндърграунд сраха върху късмета си. Времената на High Stakes и Porsche Unleashed едва ли ще се повторят някога!

plamen petkov
29-11-2008, 14:25
Хората от EA си нямат на хабер как се прави игра нито спортните им игри нито NFS добре че излезе GRID че да им покаже как се правят игри

cvetelin
30-11-2008, 15:10
Хората от EA си нямат на хабер как се прави игра нито спортните им игри нито NFS добре че излезе GRID че да им покаже как се правят игри

то па тоа грид ебати кви изисквания има .... са чудиш от де да ги изкопаеш да го играеш
иначе на картинки изглежда доста добра

achkar
30-11-2008, 17:47
то па тоа грид ебати кви изисквания има .... са чудиш от де да ги изкопаеш да го играеш
иначе на картинки изглежда доста добра

Ами нова игра какво искаш. Да ти кажа, заслужава си изискванията, абсолютно напълно. А за по-слаб комп, на по-слаби настройки :) Аз на едногодишната ми машина го играх на всичко максимум.

cvetelin
30-11-2008, 18:12
Ами нова игра какво искаш. Да ти кажа, заслужава си изискванията, абсолютно напълно. А за по-слаб комп, на по-слаби настройки :) Аз на едногодишната ми машина го играх на всичко максимум.

аз на 2гб рам и 2 гхз на лаптопа сече да си ебе майката...
квито и настройки да му сложа сече не са трае:dunno:

Препоръчителни:
Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
2GB RAM
Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space

DiStefano
30-11-2008, 20:03
по принцип НФС серийте както бях казал отдавна се изчерпиха ... от ЕА обещават, че вече няма да пускат
всяка година игра както досега .. като изключим 3-те години между Порше Ънлийшд и Хот Пърсюит 2 ...
вече времето между игрите ще бъде 2 години
специално за Ъндъркоувър мога да кажа че е блестяща игра ако беше излязла по времето когато се появи Мост Уонтед .. щото единствено което я отличава от Мост Уонтеда са повечето и по-разнообразни автомобили, както и по-голямата дължина на интерактивните сцени ...

Need for Speed - винаги ще заема специално място в сърцето ми като заглавие .. но времената от Хот Пърсюит и Роуд Чалъндж никога няма да се върнат ...
/който не знае Роуд Чалъндж е кръстена версията за Европа на известния Хай Стейкс .. - демек НФС 4 /

а има и още един НФС който видя бял свят макар и за малко .. но в България малко хора го "опитаха" и аз бях един от тях ...

http://images.km.ru/game/motor_city_online_1024.jpg

DiStefano
30-11-2008, 20:08
нито графика нито реализъм.който иска ще му кажа за игри 1000 пъти по добри от тази пародиа на ИГРА

след горния ми пост иска да кажа и ..
Уважаеми колега не знам на колко години си и откога
следиш НФС серията, но аз го правя от далечната 1995 година когато излезе първата игра
ROAD and TRACK : THE NEED FOR SPEED ... и беше абсолютния уникат ...

така че с тея изкавания че е най-лошата игра
можеш само да раздразниш някой дърт геймър като мен

освен това в тази игра .. по-ранните версии
предлагаха автомобили които даже не са видели и бял свят
абслютните концепции .. и всичко това лицензирано

ItalDesign Cala

http://www.autocult.com.au/img/gallery/TorqueOmata1211.jpg

Italdesign Schigera

http://i047.radikal.ru/0804/4e/f0a78f2ccb29.jpg

Italdesign Nazca C2

http://www.allsportauto.com/photoautre5/bmw/nasca_c2/1991_bmw_nasca_27_m.jpg

и .. така нататък ...

TRENDi
30-11-2008, 20:23
аз на 2гб рам и 2 гхз на лаптопа сече да си ебе майката...
...
Препоръчителни:
....
Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
....

Малко от лаптопските видео карти се доближават до тези 2-те. Тези, които имат такива са на доволно надути цени, основно заради това.

Kris
30-11-2008, 20:38
...

Виждам, че си класически НФС-ар ... евала за което! Аз се зарибих по поредицата през 98-ма, когато опитах втората серия, нямаше подобен аналог за времето си! Няма ти кажа като гледам клипчетата в youtube от showcase-ите какви носталгий ме избиват. Доскоро имах една щайга на която подкарвах NFS1 SE през дос, ама нея вече я няма и май не останаха начини за подкарване на играта.

Последно играх Carbon преди две години ... от тогава изобщо не им обръщам внимание на бозиците .... няма я атмосферата ...

ПП - това БМВ Назка ли беше, ако не се лъжа беше бонус кола на 2ката SE ?

cvetelin
30-11-2008, 21:01
Малко от лаптопските видео карти се доближават до тези 2-те. Тези, които имат такива са на доволно надути цени, основно заради това.

е няма ... уж са 512 бм ама ... шернати ... мани тея лаптопи за игра не стават !:jason2::jason2:

DiStefano
30-11-2008, 21:08
ПП - това БМВ Назка ли беше, ако не се лъжа беше бонус кола на 2ката SE ?

абсолютно
и в НФС 1 има спешъл едишън
всички НФС Серии в момента присъстват
на мойто пц .. и всички могат да се играят
някой ползват обаче помощен софтуер да вървят

а най-великите 2 коли в НФС за мен винаги ще останат ..

FORD GT90

http://www.freewebs.com/nunzio2/Ford_GT90_Concept.jpg

http://www.geocities.com/MotorCity/Downs/4455/fordgt90-2.jpg

http://cheshi.com.cn/news/images/4600/4612_2.jpg

и Isdera Commendatore 112i

http://www.supercars.net/carpics/808/1993_Isdera_Commendatore112i2.jpg

Kris
30-11-2008, 21:15
За Форда съм съгласен, ама Издерата нещо нямаше видео в showcase-а и не и се кефех:metal:

achkar
30-11-2008, 21:27
е няма ... уж са 512 бм ама ... шернати ... мани тея лаптопи за игра не стават !:jason2::jason2:

Сори, че те разочаровам, ама мегабайтите във видео картата, въобще не са водещ фактор за производителността й.

DiStefano
30-11-2008, 22:10
Сори, че те разочаровам, ама мегабайтите във видео картата, въобще не са водещ фактор за производителността й.

това е 100% вярно
ядрото е с голямото значение

plamen petkov
02-12-2008, 13:35
знам с сигурност че NFS е най-зле направената игра.да спрем да говорим за тази пошлост NFS.и да поговорим за истинските игри като GRID,WORLD RACING 2,COLIN MCCRAE 05,FLAT AUT 3.тези игри не са така известни,не се пускат реклами за тях но са най-добрите.

Kris
02-12-2008, 19:33
COLIN MCCRAE 05,FLAT AUT 3

Всеки който е играл старите нфс серий ги е минал и тия ... ама изобщо май не ме фана какво се опитвам да кажа за дъртите нфс. И се научи как се пишат поне, като са най-добрите в бранша

DiStefano
02-12-2008, 21:19
знам с сигурност че NFS е най-зле направената игра.да спрем да говорим за тази пошлост NFS.и да поговорим за истинските игри като GRID,WORLD RACING 2,COLIN MCCRAE 05,FLAT AUT 3.тези игри не са така известни,не се пускат реклами за тях но са най-добрите.

GRID и Колин Макрий /мир на праха му/ немат нищо общо с НФС сериите .. просто щото ония са симулатори а това е аркаден рейсър ... за World Racing 2 нема да говора много само ще кажа че това е единствената игра в цял свят с цели 25 пача за корекции по нея .. сами си правете изводите ..

plamen petkov
03-12-2008, 10:35
world racing 2 е много добра игра .има всичко в нея от wrc-та до състезателни болиди както и много алфи ,има си реално управление,добра графика какво още да искаш

plamen petkov
03-12-2008, 17:29
хората които играят NFS им е много трудно да играят на най-добрите игри заради реализъма.виждал съм с очите си как NFS-ари се измъчват с първите нива на COLIN MCCRAE 05.и в повечето случаи я изтриват не защото е лоша а защото не могат да играят.те са свикнали да да се блъскат на всеки завой ,да не се чупи колата и накрая да са първи .е в живота няма такъв филм

Kris
03-12-2008, 19:50
Colin McRae е много добра поредица, спор няма. Всичко е до свикване .. трябват около 3-4 часа да му се свикне на управлението и после колата сама влиза в пътя. NFS Porsche Unleashed играл ли си ? Кажи ми ся, че е аркадна ...

plamen petkov
04-12-2008, 09:56
поршето има проблеми не завива и не вдига големи скорости.но сравнение с другите нфс бива.прави ми впечетление че ако си добър на колин другите ти се виждат много елементарни

Mind_Control
04-12-2008, 16:03
поршето има проблеми не завива и не вдига големи скорости.но сравнение с другите нфс бива.прави ми впечетление че ако си добър на колин другите ти се виждат много елементарни

големия играч.... NFS е прокарала пътя на всичките тия игри. Бас ловя, че зя TOKA 1 и TOKA 2 не си чувал никога!

plamen petkov
04-12-2008, 16:46
NFS може само да им диша праха.а токата съм я превъртал както и COLIN MCCRAE 05 ,DIRT,WORLD RACING 1,2 ..GRID ,и много други

Kris
04-12-2008, 17:15
Май не си успял да превъртиш някое НФС, затова така си им набрал .. хахах:calc:

plamen petkov
04-12-2008, 17:20
НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ГИ ПРЕВЪРТАМ :rotfl:

DiStefano
04-12-2008, 20:28
големия играч.... NFS е прокарала пътя на всичките тия игри. Бас ловя, че зя TOKA 1 и TOKA 2 не си чувал никога!

абсолютно Токата когато излезе беше адския симулатор
освен това и Тока Рейс Дравър е много добре
въпреки че поостаря ..

Derry
09-12-2008, 00:13
Навремето се радвах на NFS Porshe. Сега CMR Dirt ме радва доста, GTR и той. LFS и тя хубава игрица. За хубавите игри си трябва геврек, за NFS не е необходимо, аз там ми е по лесни с клавиатурата.

DiStefano
14-12-2008, 21:28
ето я и най-лошата новина
:sad:
"Според The Electric Playground Electronic Arts са прекратили разработката на следващите проекти от поредицата Need for Speed. Като основни причини се посочват слабите продажби и все по-ниските оценки, които този рейсър получава.
The Electric Playground не издават своите източници и признават, че на този етап на са получили официално потвърждение от страна на EA."

Derry
14-12-2008, 23:36
Какво и е лошото, тез се бяха заканили на 6 месеца да вадят ново нфс. Сега малко ще мирясат, пък току виж извасили нещо по-интересно на пазара.

nuvolari
15-12-2008, 09:02
Нищо не мога да кажа за NFS,защото на компа пробвах 2-3 версии ,едната от Пулсар и само насичат ,всички други игри с подобни изисквания работят безпроблемно.Иначе Колин Макрей 05 най ми допада-доста реалистична игра.

Derry
15-12-2008, 12:38
Случайно някои да има сейвове на Dirt щото аз си преинсталирах виндоуса и сега са изчезнали пък не ми се играе наново кариерата.