View Full Version : От предно на задно предаване
Интересува ме какво трябва да се направи за да се обърне задвижването на стара италянка(Lancia Beta HPE 83г.) и колко пари ще струва тази процедура?
MainaCore
29-11-2008, 20:11
бетата е уникална кола - не ти трябва задно, просто е реставрирай както трябва ;)
Значи са ме излъгали, че може....д*ба :brickwall:
mitaka_cs
29-11-2008, 22:58
Може !!!
Като им се е наложило да направят нов модел (Делта и Делта Интеграле) са се съобразили изцяло с окачването на старият им модел Бета!
Оттук следва, че с чарколяк от интеграле Бетата става 4х4, ако пък е зор да е само задно...махаме предните полуоски:metal:
Както на Типото платформата е ползвана изцяло за 145,155... така на Бета ботушите са като на Делта 1.
Може !!!
Като им се е наложило да направят нов модел (Делта и Делта Интеграле) са се съобразили изцяло с окачването на старият им модел Бета!
Оттук следва, че с чарколяк от интеграле Бетата става 4х4, ако пък е зор да е само задно...махаме предните полуоски:metal:
Както на Типото платформата е ползвана изцяло за 145,155... така на Бета ботушите са като на Делта 1.
Пък делта 1 е живо Ритмо. А Ритмото е пълен ташак, ма всеки си мечтае за Интеграле Ево:dunno:
Може !!!
Както на Типото платформата е ползвана изцяло за 145,155... така на Бета ботушите са като на Делта 1.Само дето като махнеш предните полуоски, си седиш на едно место (почти):rotfl:
Добре сега в крайна сметка може ли да се направи такъв филм или не?
П.П. Все ми е едно дали ще е само задно или 4х4.
75 turbodelta
30-11-2008, 20:14
Пък делта 1 е живо Ритмо. А Ритмото е пълен ташак, ма всеки си мечтае за Интеграле Ево:dunno:
боби нали не искаш да ми кажеш че интеграле ево и ритмо са една бира :screwy:
боби нали не искаш да ми кажеш че интеграле ево и ритмо са една бира :screwy:
Ъф корс, не са една бира. Това подертавам, че може и да имат роднинска връзка, ма съдържанието прави колата. Демек, платформата нема значение, останалото е важно:thumbup:
75 turbodelta
01-12-2008, 11:22
Ъф корс, не са една бира. Това подертавам, че може и да имат роднинска връзка, ма съдържанието прави колата. Демек, платформата нема значение, останалото е важно:thumbup:
остаи ся тез родословни ташаци истината че ево-то няма нищо общо с всяка друга делта 1 или па ритмо или друг талянски кокошарник :notworthy:а за платформата ...точно тя е наи важна при избора на автомобил особенно когато човек търси автомобил с характеристиките на ево-то :super:
Някой беше казал, че Делта 1 и Ево са две съвсем различни коли и се оказа много прав:biker: