View Full Version : Фейслифт???
Абе как така има 99г с новата маска и 03' със старата??? много странна работа??? това го срещам и при 156! някой може ли да даде подробности как така се получава??
Като се изпатка6 4елно после слага6 от новиа модел.Цената е долу горе съ6тата.Зна4ително по добре изглежда.
значи няма некви междинки или прототипи ;-)????
Или пък в мобилето е объркана годината...:rotfl:
Като се изпатка6 4елно после слага6 от новиа модел.Цената е долу горе съ6тата.Зна4ително по добре изглежда.
Все едно да ти размажат физиономията и да кажеш на пластичния хирург: така и така ще ме кърпиш, дай да използваме случая да ме направиш по-красив :boxed: :stretcher: :doctor: :-)
Добре, от кога тогава е новата муцуна!?!?
RoMeO_156_GTA
30-11-2008, 16:06
От 2003г , но има и със старата от същата година , като на Valjo :-P
Ти се пристра6и да се обади6 бе бандит малак търновски!:-)
bobbybg75
01-12-2008, 00:43
2003 e и моята но за съжаление със старата муцуна:big_whoops:
От 2003г , но има и със старата от същата година , като на Valjo :-P
мойта е 10ти 2002ра бе :) а новата муцуна е от 2004 ма не ме питайте от кой месец :)
а тая в мобилето е една единствена такава, правена по споменатия от 164 тд начин - сега я продава май Иван от Италсервиз
Абе що казваш че твоята е със старата муцуна-ЗА СЪЖАЛЕНИЕ... Новата е хубава , но сравнение със старата е 100-пъти по тъпа... Както писа някои- позагубила е доста пт екстравагантността си, и прилича на някъв хюндаи. Не че моята е от старите, ама то е очевадно , гати.....
nightroller
01-12-2008, 21:38
Абе що казваш че твоята е със старата муцуна-ЗА СЪЖАЛЕНИЕ... Новата е хубава , но сравнение със старата е 100-пъти по тъпа... Както писа някои- позагубила е доста пт екстравагантността си, и прилича на някъв хюндаи. Не че моята е от старите, ама то е очевадно , гати.....
хм... я ми се позагледай в Хюндая за по-дълго :) и ще си говорим на бира :cheers::cheers::cheers:
Ее.... ААмааа сяя, нали разбирааш...:grin::grin::grin: Донякъде се самоубеждавам. Неискам никого да обидя:grin:
Като тръгнах да купувам моята разликите от едната до другата визия бе около 5к пари.
Звънях и за споменатата по-горе кола със сменената предница но ми казаха че са я продали.
Тъй като са мои хора след това разбрах че "се продава ама не на наши хора".
Аз гледам една такава в Италия, дори е с по-новите джанти (спиците), който ги няма май на старата маска.
А цената и е оферта!!!!