Log in

View Full Version : До колегите от София

MainaCore
29-11-2008, 20:06
Колеги, братовчедка ми ще кара курс в Софийския - Ректората и тъй като никога не е живяла в София, бих искал да ви помоля да ми кажете как сте стига най-лесно/бързо с градски транспорт от пазара на красно село до ректората?
Мерси предварително

търтей
29-11-2008, 20:14
тролей 2
спира на гоце делчев и дойран
като види ректората от дясно слиза :)

Stoyan Georgiev
29-11-2008, 20:37
или автобус 204

Absente_
30-11-2008, 19:12
колега арна ли е братчетката , може и да я закарам :-P
базикам се с тролей 2 е най-оферта :)

fred
30-11-2008, 20:59
А може и с трамвая /5/ да се издундурка до Съдебната палата или да смени трамвая с такъв, който отива до попа и от там пеша, за една спирка може да хване сума ти тролеи и рейсове от попа-94,5, 1 и каквото минава.Или да слезе от петицата на руски паметник и оттам пак да хване нещо /то пак ще е тролей/ до университета, има прекачване, но е бързо сравнително /особено с трамвая от Красно село до Руски паметник/.

Stoyan Georgiev
30-11-2008, 23:07
А може и с трамвая /5/ да се издундурка до Съдебната палата или да смени трамвая с такъв, който отива до попа и от там пеша, за една спирка може да хване сума ти тролеи и рейсове от попа-94,5, 1 и каквото минава.Или да слезе от петицата на руски паметник и оттам пак да хване нещо /то пак ще е тролей/ до университета, има прекачване, но е бързо сравнително /особено с трамвая от Красно село до Руски паметник/.

и защо да се вкарва в такива приключения, като има две директни линии ? :screwy:

The_Game
30-11-2008, 23:08
Да и един мармот ...

fred
01-12-2008, 09:22
Алтернатива давам бре, за мен няма по отвратително средство от тролея,единствения му плюс е че екологичен,Колкото по малко се клати с него по добре, давам варианти.Аз щях да ползвам трамвая и да ходя пеша после от Съдебната, пък може и мармот да се срещне :notworthy::flex:

MainaCore
01-12-2008, 11:06
Колеги мерси много за отговорите !

MaVrUt
01-12-2008, 18:04
що не си фане едно такси ?