View Full Version : Спешно търся електрическа схема
Търся ел схема на охладителната система перки датчици релета бушони и т.н. на 145 1.6 боксер с клима.Плсс спешно е :please: :please: немога да се оправя с менюалите а и там май няма нищо
Пич пробва ли да обезвъздушиш системата. Да си сменял случайно капачката на разширителния съд?
А бре човек прочети първо предисторията и тагава задавай въпроси става ли всичко е направено СИСТЕМАТА Е ОБЕЗВЪЗДУШЕНА нов термостат нов датчик за перките
Пич пробва ли да обезвъздушиш системата. Да си сменял случайно капачката на разширителния съд?
Смени я аз го видех от кока кола сложи, а ти ква препоръчваш фанта или спрайт? един приятел каза спрайт да не се слага че утолявал жаждата и отиде системата :tooth:
Смени я аз го видех от кока кола сложи, а ти ква препоръчваш фанта или спрайт? един приятел каза спрайт да не се слага че утолявал жаждата и отиде системата :tooth:
Най-добре едно пакетче дъвки Уинтърфреш да има до щеката на капака. Кто загрее повече колата отваряш, лапаш , джвакаш и духаш. Само тряя се внимава да не се преохлади, че после кат замръзне не можеш я запали :hehe:
Don Vito
28-11-2005, 18:14
погледни бате този линк дано да ти сварши работа
http://www.alfa145.com/gallery.asp?URL=/Alfa145Manual/Volume%203%20-%20Section%202
Ами търсих тук ама не намерих нищо бате ако някой открие нещо да помага плсссссссс :wink: :wink:
Не съм сигурен, но погледни в Autodata 2005, там може и да я има!! Довечера ще я разгледам и ако има нещо ще ти пратя!
Ами търсих тук ама не намерих нищо бате ако някой открие нещо да помага плсссссссс :wink: :wink:
Ами то най-накрая ще стане в моя гараж. Помниш като бях извадил и разпрострял на пода моята ел. инсталация. Правим ти и на тебе една такава пълна разглобка :jason2: и няма начин да не открием проблема. Ако не този то куп други проблеми ще ти намеря :tooth: .
Забравих една малка подробност трябва да си вземеш успокоителни ако искаш да гледаш :crazy:
Бате нема нужда от пълна разглобка само малка ама мое накрая и така да стане ти поне ги чаткаш жиците :bowdown: :bowdown: