View Full Version : Питане за Range Rover 2.5 DSE 96-00г.
колеги,
търсих, търсих и никъде не намерих информация за този модел. много ми харесва и съм решил да су търся един, но нещо никой не ми казва дали стават. може ли някой да ми помогне. От сега държа да пояснп - искам джипче в което да си се возя, а не да се ръчкам по светофарите. харесва ми точно този модел, защото не красив не само отвън ами и вътре не е като варел като повечето джипове. всякаква информация относно надежност, части и поддръжка ще ми е полезна.
а шо у тоя форум бе?
не го ли знаеш другия?
колеги,
търсих, търсих и никъде не намерих информация за този модел. много ми харесва и съм решил да су търся един, но нещо никой не ми казва дали стават. може ли някой да ми помогне. От сега държа да пояснп - искам джипче в което да си се возя, а не да се ръчкам по светофарите. харесва ми точно този модел, защото не красив не само отвън ами и вътре не е като варел като повечето джипове. всякаква информация относно надежност, части и поддръжка ще ми е полезна.
Ха така :):)
И аз съм се насочил към същия красавец. От един месец чета и наблюдавам.
Аз лично като си харесам ще си го взема от Германия обаче, да не ми го е тормозил нашенец :)
http://www.landroversonly.com/forums/
:)
За тая машина ли иде на реч...или за по новите?
а шо у тоя форум бе?
не го ли знаеш другия?
:furious:...запали ти фитилите...па питаш защо тука..:)
:furious:...запали ти фитилите...па питаш защо тука..:)
аре пак аз виновен :) :torch:
За тая машина ли иде на реч...или за по новите?
Да, но има различни изпълнения..лека външна разлика. За вътре да не говорим вече нивото на изпълнение.
аре пак аз виновен :) :torch:
:)..не се чуствай така:)...за нищо
...нали знеш за това ти прайм евала!
Да, но има различни изпълнения..лека външна разлика. За вътре да не говорим вече нивото на изпълнение.
..е то това дига цената...колко по натоварен с глезотийки по скъпо ще да е.......
Ако го зимаш като пчелата да си прайш емоции из гората..и по евтин...но доработката ще е пак кинти...
Аз в гората не ходя :):):)
Карам в БГ където вече пътищата не се траят и искам джип автомат с автопилот и глезотии.
Лятото, когато скам да си карам кабриолета :)
Карам сноуборд и искам културно и топло да си превозя мен и тайфата до планината :)
Ето съвсем нормален представител, който му се чудя в Германия.
Има и съвсем яки изпълнения....зависи от парите
http://www.clubalfaromeo.com/forum/picture.php?albumid=14&pictureid=597
http://www.clubalfaromeo.com/forum/picture.php?albumid=14&pictureid=599
http://www.clubalfaromeo.com/forum/picture.php?albumid=14&pictureid=598
..но доработката ще е пак кинти...
доработката си е ебала мамата щото е поръчково всичко и цените са ...
ама кеф цена нема :ghost2:
Влади, брат, точно същата гъзарийка и аз гледам :)
аз много четох във офроуд форума и всички казват че основната слабост е въздушното окаване, но ако се мине на профилаткита всичко си се вижда. аз съм се навил ужасно много. слаб бил двигателя затва купу...ма аз не бързам бе. в тоя град повече от 30 нема почти къде да дигнеш а ако дигнеш не е ясно некой дали нема да те торпилира от някъде! това е колицата за мене!
Мъртвородено е това говедо....
ми и това е така - ама аз не очаквам чудеса от колата. иначе искам 4.6 V8-ака ама ми е доооста рано за такава кола. 35-40/100 разход ще ми е нанагорно. а тука си караш спокойно и си харчи 13-14 нафта....ужас
Мъртвородено е това говедо....
Добре де...имаш мнение по въпроса....кажи го поне културно!!! Толкова ли е трудно....... такива ли усилия изисква.....
Ясно е, че тебе няма да те возя, спокойно :)
А ти какво караше, че не помня?
За парите LR 2.5 DSE си е прекрасен вариант за джип за града и за планината (не офроуд каскади).
ми и това е така - ама аз не очаквам чудеса от колата. иначе искам 4.6 V8-ака ама ми е доооста рано за такава кола. 35-40/100 разход ще ми е нанагорно. а тука си караш спокойно и си харчи 13-14 нафта....ужас
да не пропускаме, че с тебе сме по 100+ кила и се по яки ставаме неизбежно :):):)
та си ни трябва комфорт :)
ае жип и комфорт е като слон и балет ама нейсе :)
аз в чужбина последните 4-5 години патувам само с джип по планините и искам да ти кажа, че е перфеееее...
въпрос на вкус
аз комфорт намирам в 600 сел
Вчера ми разправяше,че не друсалоhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/435235.gif
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/57/Mercedes-Benz_500_SE%2C_1987.jpg
те това с M117 е най-комфортната кола която съм имал
Е, Влади, какво повече да обяснявам - то бива спокойно каране, бива спокойно каране, ама то е направо отегчително и досадно карането на такъв джип :?
Постоянно не му достига мощност, постоянно трябва да настъпвате газта за да се движи нормално, постоянно фучи, бръмчи, пушляви.... няма никаква сила, за нищо!
Освен това, според мен, седалките му са малки и тесни за размерите с които претендира, че разполага.... общо взето става за гледане, щото е огромен и внушителен, има и предоволно екстри, ама от там нататък нещата отиват на зле!
П.П.
Нормално - то това е НАЙ-ИСТИНСКАТА КОЛА правена изобщо някога!!!
аз съм карал и то не за "кръгче" а доста и съм много доволен.
Не е резачка...ама кой е казал, че е...
Карах си едно с 19" джанти и дабъл дин навигация монтирана перфектно в централната конзола със всичко, което можеш да се сетиш за едно кар пц.... толкова кофтиииии....мъка направо.......:):):):)
За 10'000лв не намирам по-добро решение на нуждата си.
Повече не ми се дават, защото има в какво да ги влагам, а не в ламарини които да изгният по любимите ми БГ пътища....
Ако някой има РЕАЛНО решение да предложи?
Щом ти харесва - О'к!
Аз не се опитвам да те разубеждавам, а само казвам моето мнение какво е ;)
За мен, този джип с този двигател не струва...
Ей много станахме бе и аз искам да хлъзнеме Нисана и да скокна в един такъв рейндж, от 6 месеца му се точа. По късно ще пиша какво инфо съм събрал че сега бързам. :plane:
да не пропускаме, че с тебе сме по 100+ кила и се по яки ставаме неизбежно :):):)
Влади разби ме! то бива бива яки ма ние прекаляваме бате! хахахаха
ебем ти състезанията, ебем и ръчкането. аз днес за 1 час докато стигна до офиса повече от 30 не успях да вдигна...е за кво ми е 400 коня кола?!??
а за търтея - бате 600 сек е супер колица само че е за 2-ма...иначе това си е класика от всякъде! то бива бива мутренско ама тва е икона! Искам я! :)
сеЛ не сеК
а и това дето го имах едно време мутрите го немат за щастие :)
santo_traficante
02-12-2008, 19:13
реинча според мен не става.двигател на бмв дето мен лично не ме кефи.гледам по новите дето са 3.0Д щом и те не задържат цени нищо не става от тях.ако ти гръмне "въздушното" окачване и ше виеш като саранската мечка:priest:
джипка или ленд крузер или патрол а от немските Г класа. другото е все някви "паркетници" дето нищо не става от тях:hehehm::hehehm:
....
Ако някой има РЕАЛНО решение да предложи?
аз имам но 10к няма да стигнат, модел като на линк-а....
2,5 тд, кожа, шнорхел,2 ролбара АРБ, клима, чейнджър и т.н.....
:sheep:
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/54/Land_rover_discovery_sii.jpg&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Land_rover_discovery_sii.jpg&usg=__AU6AdWd5jJdyN0LO40Y2S5m0S2U=&h=1600&w=1200&sz=688&hl=bg&start=10&um=1&tbnid=9Jm-6G5ZyIntoM:&tbnh=150&tbnw=113&prev=/images%3Fq%3Dland%2Brover%2Bdiscovery%26um%3D1%26h l%3Dbg
75 turbodelta
02-12-2008, 21:51
реинча според мен не става.двигател на бмв дето мен лично не ме кефи........ако ти гръмне "въздушното" окачване и ше виеш като саранската мечка:priest:..........
ето това е наи точно казаното мнение за тоя паркетен джип напълно споделям !!! имал съм възможноста да наблюдавам няколко такива и всичките рано или късно са били .....бич за собственика :punk:
Видяло се е, че много ше се мъчиме с bouncer и gigi ако си вземем по едно :):):) мъкааааааа
Сутрин пътувам 4.5км.
6 светофара.
45+ минути.... вечер е още по-зле...резачката кабриолет ми върши страшна работа в тая ситуация....
До пролетта ще е непроходима София тотално!!!
Трябва ми или скутер.....става за кеф...ама като си по работа е несериозно просто...
Другия вариянт е комфортна максимално кола да си прекарваш спокойно и комфортно времето в седенето по улиците.
Скорости в София да вдигаш вече е невъзможно и глупаво по ред причини.
Няма кола, която да не иска потдръжка и да заробва пари...точно пък ние с Алфите си го знаем това, но това си е в реда на нещата...
Караш...даваш..
За магистралите, за моренцето и летните нощи и кефа си имам кабриолет. Обожавам си го.
Повече пари не ми се дават и да ги имам, защото съм на години, в които предпочитам да ги влагам къде къде по разумно, а не в ламарини.
Така, че каквито и проблеми да има, ако ми дава радост и кеф...мен ме устройва.
П.С. Колко може да струва "въздушното" окачване....селеспиида по-малко ли е?
Ей такава ако си уредя мисля, че мъката ще е жестока.
Няма ни загледат дет се казва :)
Сменен е само калника и боята :)
Вътре е онова коженкото..мнооу гадно :)
http://www.clubalfaromeo.com/forum/picture.php?albumid=14&pictureid=602
Това пък е с конверсия на фаровете :)
С кви очи ше се покаже някой с тва... незнам :):):)
http://www.clubalfaromeo.com/forum/picture.php?albumid=14&pictureid=604
Aми всеки си го влече нещо!!!
...за мен руса за друг черна:)..така и с автомобилите!
И да ти разправят колко се чупили или какви костенурки били...взимаш я като ти е на сърце....не е важно кога ше ти донесе вестника:)
...а състоянието на машината си зависи от самият собственик!!!
Ако си батланин и верижна машина няма да ти устой!
Незнам защо даваме акъл, кой как да си харчи парите?:)
На мен специално ми харесва ей това "говедо"
santo_traficante
03-12-2008, 09:27
искат ни "акъл" и за това даваме!
п.с. кой каквото го влече това да си купува.кинтите са си негови:arrow:
искат ни "акъл" и за това даваме!
п.с. кой каквото го влече това да си купува.кинтите са си негови:arrow:
Ей в това сме най добри..:)..дай ни сиво вещество да присаждаме:)...едва ли на тия момчета им липсва!!!
...смятам, че само сондират мнения...нищо лошо!
Такааа. На въздушното окачване не му берете грижа 1500лв се сменя всичко въздушни възглавници датчици ниво и другите джаджи. Джипката е с доста добра проходимост на цели мостове е точно като истинските G-класи, патрули и тем подобни. Мотора не е никак лош и с един чип придвижва добре тоз куфар. Гледам тука давате по добре Патрул е да ама аз си имам един и да ви кажа същия кенеф е, патрулите мотори немат освен 4.2 бензина и дизела ама в БГ има 3 такива. На тойотите моторите са по добре ама и те са си клозет. До 98 патрулите и до около 2000 тойотите вътре са като москвича на дедо ми, е мерси. G-класата е класика ама не е ли с 400CDI или поне 300 бенз не мои да откине набират за по 18-22, иначе са наистина много здрави. Та след дългото ми проучване установих че що годе конфортен, доста проходим, не много бавен и все пак не акцизен джип по мойте критерии има точно два модела. Рейнджа и Патрул след 98г. е да ама Патрула е по бавен, харчи повече, и мотора е еднакво зле с ТДС-а и влиза над 2.5 демек и гражданската ще е по дебела. Е мааалко по проходим е и може би по здрав от към електроника. Да но и цените почват от 18 000лв за най скапания а за тия пари се взима перфектен рейндж.
Тъй че нека верно се "мъчиме" особено пък зимата или през петрохан а може би с автомата в задръстванията пък може да мръднем и мааалко по байрите да се тормозим, а пък как ше опазиме картера...... ужаст станахме мъченици :magic: отивам пия едно малко че взе да ми прилошава.:hehe:
хуу ама комфорт и цели мостове е несъвчестима работа нали се сещате :)
а гиги тва 4.2 дето те кефи, неясно що, така тежи, забива нос и ебава мамата на сичко :)
ма кото го кефи човек това кара :)
В тая категория не е ли и "гранда"?
Нещо като това.
В тая категория не е ли и "гранда"?
Нещо като това.
Там ще да е...според мен е малко по капризен тоя американец....имахме в бачкането един от по новите с мотор на алфа ромео...
Aми всеки си го влече нещо!!!
...за мен руса за друг черна:)..така и с автомобилите!
И да ти разправят колко се чупили или какви костенурки били...взимаш я като ти е на сърце....
Незнам защо даваме акъл, кой как да си харчи парите?:)
Това си е самата истина. На мен ми разправяха какви ли не неща за италианските коли, ама аз си взех, и не съжалявам за нито един лев даден по нея:dance:
Момчета взимайте по един Range Rover, ама и да почерпите после :gayfight:
Gigi какво са 1500 лв за въздушни възглавници датчици ниво и другите джаджи, я си спомни колко струва окачването на Алфата ти!
Чеките малко бе - вие го изкарахте, все едно ви обиждаме, че не сме на вашето мнение :?
Ми за мен няма една основателна причина за покупката на такъв джип, за градско :shock: :? - по-добре да нямам джип, отколкото да имам.... "компромис".... при това за градско :?
Кики, аз лично разбирам мотивите ти и до някъде съм съгласен с тях. джипа трябва да е джип - мощен, високопроходим и здрав. този не е точно такъв - в смисъл това е паркетен джип и не става много много за офроуд пък и е слабичък...ама брат да ти кажа честно то и ГТВ-то не е най-практичната кола на света ама пък съм влюбен в нея :)
съдба...
Знам! Аз напълно ви разбирам и вече казах, че щом сте решили няма да ви разубеждавам!
То и да искам - не мога....
Просто не се сърдете, че няколко човека имаме различно мнение от вашето ;)
няма сърдити, споко! ама да няма после "дай едно кръгче"...немааааааа:flamingdevil:
Aбе гадни коли,:flamingdevil::hehe:ше видите като започнат дървоядите да ви дъвчат ламперията в таз яхта:hehe::hehe:
няма сърдити, споко! ама да няма после "дай едно кръгче"...немааааааа:flamingdevil:
Аз с Влади съм се разбрала за ремаркето:gayfight:
Честно казано и аз не разбирам идеята за джип в градско движение, но важното шофера да го кефи! То и на мен ми разправят да си купя нещо "малко и икономично", ма аз съм на принципа - като ще давам пари за кола, искам да ми харесва. А най-евтино е с градския транспорт!
който не е карал голям джип само той не знае къв е кефа да гледаш другите от високо и да се чустваш безсмъртен щот караш танк... горе долу тва е заразата дето ги е налазила ентусиастите .Иначе смисъл да караш джип в града няма освен че всеки ти прави път щото си по голям ....давам бутилка ракия на тоя който разгадае от каква кола е снимката на аватара ми :)
rasho 33 imola
04-12-2008, 00:06
Дали е това "колата"?
http://bgalbum.com/albums/userpics/11381/2008-toyota-tundra-3_9db448d2dc9420bab0306b22c5e70261.jpg
:bowdown:
си си :clap:
А бутилката? Къде е? :crybaby:
който не е карал голям джип само той не знае къв е кефа да гледаш другите от високо и да се чустваш безсмъртен щот караш танк... горе долу тва е заразата дето ги е налазила ентусиастите .Иначе смисъл да караш джип в града няма освен че всеки ти прави път щото си по голям ....давам бутилка ракия на тоя който разгадае от каква кола е снимката на аватара ми :)
Айде сега гатанки..?:calc:...май си се самоснимал!:)
..еи това си имал предвид...то друго неможе и да бъде:)
яж ориз и карай тойота:)
Чакам ракията!!! Бургаска мускатова! ....да не дадеш някое саке...:)
Stoyan Georgiev
04-12-2008, 10:12
давам бутилка ракия на тоя който разгадае от каква кола е снимката на аватара ми :)
това ми приличаше на некоя писта снимана в далечина , чесно си признавам :noooo::noooo:
хмм , замиси се за очила :prescription:
Не му тряват, щом си е купил 159-ка :hehehm::hehehm::hehehm:
А ние с колегата georgyg направихме салата!
Къде ти е ракията?????
Дали ... или тати му я е купил :)
Това няма значение...ама обещанието ти пет пари не струва:calc:
хихихих , ракията не е за теб щото беше втори
хихихих , ракията не е за теб щото беше втори
С първия сме комбина(и той жаден стой:)....хе хе хе...ама ти само по приказките си май.....a след това се криеш като мишка.
И все пак си погледни аватара там има само надпис и твойто отражение от стъкло....значи си се самоснимал!!!!:)
Очила май на теб ти трябват....
Аз па събота-неделя ще ходя да гледам едно Гранд Чероки .
4.0 бинзин автомат, фул-тайм раздатка 242, кожи, климатроници, печки, абе квот се сетиш, кеееееф
Вече не се трае, у наше село вече не може да се кара кола, дееба и скапания пожарникар, дето с един град не може да се оправи, иска премиер да става.
Мноо тъпо парче, заради тъпия кмет ще трябва да си зимам жипка:busted_cop:
hristugena
15-12-2008, 21:21
автомат, фул-тайм раздатка :
Ей тази комбинация не е препоръчвам и на най-големия си враг...:ban:
Ей тази комбинация не е препоръчвам и на най-големия си враг...:ban:
Явно не знаеш, че това е знаменитата раздатка 242 - най-доброто, което се монтира на Гранда - може да въри само на заден мост, 4Х4 перманентно, 4Х4 с блокаж и 4Х4 с блокаж и бавни.
Ако се купува Гранд, това е най-доброто, проблема е, че не се слага на дизелите, а сама на бинзинките. Пък те дизелите на Гранд Чероки освен 2.7 и 3.0 мерцедесовите матори са си бахти боклуците.
А какво стана с Кросвагона?
А какво стана с Кросвагона?
Оня, дето го бях показал, се оказа бахти изтормозения екземпляр и се отказах. Някак си за 85 000 км и 2,5 години бяха успели да му пийнат сосеца:roll:
А нови не се появяват. Пък и по траповете, през които минавам секи ден, Кросвагона ще се потроши, трябва си камион с цели мостове.
Пък и по траповете, през които минавам секи ден, Кросвагона ще се потроши, трябва си камион с цели мостове.
земи си уаз :drinking:
един ден караш - три дена правиш
чероки с газ ,класика в жанра :thumbup:
аз пък ходих да тествам един рейндж 2.5 дизел......все съм очаквал да е мъртвец ама това което преживях е безумно! не мога да разбера как въобще тази кола се е почвила в серийно производство с този двигател :shocked:
Вкарваш първа, даваш газ, камиона потегля.....и до там! все едно се движи по инерция! бучи, фучи, дига обороти, ама 1,2 и 3 на газ до дупка - 60 км/ч!!!
максимална скорост - 120 км/ч.
а как изпреварваш??!?! заеби...отказах се. търсиме друга джипка :)
фрилендър
кашкавал
х5 или нещо от гамата ти трябва
жип дето дига повече от 100 е паркетна история и поне за мен н есава за нищо
Stoyan Georgiev
16-12-2008, 10:34
фрилендър
кашкавал
х5 или нещо от гамата ти трябва
жип дето дига повече от 100 е паркетна история и поне за мен н есава за нищо
на човека му трябва за всекидневна кола, не да катери отвесни скали като тебе
или па знаеш ли, може секи ден да минава през 5 метрови трапове... :shocked:
Вече не се трае, у наше село вече не може да се кара кола, дееба и скапания пожарникар, дето с един град не може да се оправи, иска премиер да става.
Това беше една от причините да се разделя с Алфата :native:
на човека му трябва за всекидневна кола, не да катери отвесни скали като тебе
или па знаеш ли, може секи ден да минава през 5 метрови трапове... :shocked:
е анжак де
затва за гледа от тия дето съм изброил
рейнжа е нещо като нищо ама клони към сериозните машини
Stoyan Georgiev
16-12-2008, 10:41
е анжак де
затва за глбеда от тия дето съм изброил
рейнжа е нещо като нищо ама клони към сериозните машини
хъ 5 къде го слагаш ? старите са ебати смеха :dance: а па
от новите ми се чини, че в бг нито един дето мож си го позволи няма офроуд гуми, или поне гуми дето стават и за нещо различно от "паркет"
фреелендъра предните поколения са чупливи та майката си тракало
нисан кашкавал
бмв хколкото и да е
фрилендър
кайен
товарег
и т.н. са паркетни отсекъде
демек баш като за боянчо
Stoyan Georgiev
16-12-2008, 11:09
истината е в нисан х трел , като искаш икономично ти зацепва само предно, добра проходимост, здрава кола, а вътр ее толко грозна и ръбата, че не мож я счупи или износи НИ КО ГИШ... държат и добри цени за това което получаваш - един аверец ся зе един такъв от холандия за 8 иляду евра - сесктра си е
проблема на тоя шлеп е че притежава сексапила на умрял бизон..
което хафтоматично го нарежда в графа - "нивгаш нема да си купя:". а ти Пчелице голем да пораснеш и господ здраве да ти дава за убавите пожелания! а дано да мога да си взема некой от тези джипове....ма па ако мога бих си взем Тундра и нема да спирам по светофарите за ужас на всекви метеросексуални педалчета с минита!
което хафтоматично го нарежда в графа - "нивгаш нема да си купя:". а ти Пчелице голем да пораснеш и господ здраве да ти дава за убавите пожелания! а дано да мога да си взема некой от тези джипове....ма па ако мога бих си взем Тундра и нема да спирам по светофарите за ужас на всекви метеросексуални педалчета с минита!
Замислял ли си се за Гранд Чероки? Наистина, дизелите са скапани VM, но пък 4.0 бинзинката е огън, 190 коня и над 300 Нм, винаги е автомат, пък и цените са на нивото на Рейнджа.
Вози много приятно и ускорява много, много добре - 10,3 сек до 100 км, разхода не е много по-висок, ако се кара кротичко, пък и изключително лесно се газифицира с най-обикновена газова с плочка - и гори 12 литра газ на дълъг път и 16-18 литра в града. Има място за 100 литра бутилки под пода на багажника (отвън), така че даже и бойлера няма да ти се пречка.
аз пък ходих да тествам един рейндж 2.5 дизел......все съм очаквал да е мъртвец ама това което преживях е безумно! не мога да разбера как въобще тази кола се е почвила в серийно производство с този двигател :shocked:Ха, добриутро :balloon:
Аз, като говорим, не приказвам!
Оглеждай се У по-малките жипки ;)
Кики, брат,
все си мислех че ще е зле ама това е трагично! не бях подготвен за това!
Stoyan Georgiev
16-12-2008, 13:36
Кики, брат,
все си мислех че ще е зле ама това е трагично! не бях подготвен за това!
гранд-витаричка как ти се струва ?
Кики, брат,
все си мислех че ще е зле ама това е трагично! не бях подготвен за това!Има един такъв момент - пътуваш натам с Алфата и динамичните й характеристики ти дават усещане, което може да те подведе в последствие, т.е. нормално е РейнджРовера да ти се струва толкова муден след Алфата :blush:
Но въпреки това си е муден де ;)
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=2&act=21226188130334406&f1=details
фри-то не е скъпо мноо :)
Stoyan Georgiev
16-12-2008, 13:53
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=2&act=21226188130334406&f1=details
фри-то не е скъпо мноо :)
и като почне с ремонтите ?
ше плаче и то мнооогоооооо, старите фрита се чупат кат играчки, един познат вкара преди година двеж 3-4 такива, то няма толкова чуплива кола... пък и където и да почетеш у нето старите поколения фрита все ги одумват колко се чупат
и като почне с ремонтите ?
ше плаче и то мнооогоооооо, старите фрита се чупат кат играчки, един познат вкара преди година двеж 3-4 такива, то няма толкова чуплива кола... пък и където и да почетеш у нето старите поколения фрита все ги одумват колко се чупат
е тва е с тд4 бе
трева да е наред
Stoyan Georgiev
16-12-2008, 13:56
е тва е с тд4 бе
трева да е наред
ъ ?
santo_traficante
16-12-2008, 14:04
ъ ?дизел на БМВ
Stoyan Georgiev
16-12-2008, 14:16
дизел на БМВ
не ме разбра, не го казах в смисъл, че не знам кво е , ами защо това го прави по-добре ?