Log in

View Full Version : Проблем със смяна на парола

diapper
02-12-2008, 17:30
Здравейте,имам проблем с промяната на паролата ми !
Понеже имах съмнения че 1 съученик ми я знае я смених само че не я помна и сега не мога да я смена.Иска ми e-mail за да прати нова въвеждам си e-mail-a и ми пише ,че не е разпознат. Ако може някой админ да ми промени паролата нека ми пише ЛС за да му кажа каква парола искам.
Благодаря предварително

п.с. Потвърждения чрез картинка са ужасно неразбиранеми !

diapper
10-02-2009, 19:20
Спешно трябва да си разбера паролата,налагат ми се промени по компютъра и трябва да знам паролата.

Моля някой администратор да се свърже с мен

pr_00f
10-02-2009, 21:22
Колега - нормално е да нямаш бърз отговор :)
Все пак почти в 18 си пуснал молбата си - хората си гасят компирите :)

За съжаление само админ може да ти пипа в профила - Вальо и Григор. Аз и Пинки не можем да ти помогнем.
Напиши тук имейла тук който искаш да ти бъде сложен
в профила и ще го оправят колегите утре или по-късно тази нощ.

diapper
10-02-2009, 21:26
Мейла,който искам да се ползва от
diapper e diapper@abv.bg
А когато ми сложат и-мейла,как трябва да процедирам за да си сложа парола,която да знам ?

Благодаря все пак за отговора :)

pr_00f
10-02-2009, 21:44
След като ти сетнат служебно мейла - пробвай да влезеш - ще ти даде грешка , понеже не си знаеш паролата и линк да си попълниш мейла при забравена парола.

diapper
10-02-2009, 21:49
Благодаря ти много за помоща.Надявам се се да уведомят,когато е готово.Още 1 път благодаря :)

valjo
11-02-2009, 10:02
готов си, и би следвало да си получил служебен мейл от форума, на указания от теб адрес

pr_00f
11-02-2009, 10:03
Готово,
Провери си мейла, би трябвало да имаш даже и нотификация за смяна на парола.
Изтрити са 2 потребителя създадени от теб
diappr
-diapper-
И те съветвам за в бъдеще да не създаваш повече от един потребител , защото това по правилата на форума се води за много сериозно нарушение.

diapper
11-02-2009, 14:28
Благодаря,колеги.Създанети потребители бяха с цел да мога да проверявам темата.Извинявам се за нарушенията,повече няма да се повтори.Благодаря на
pr_00f,valjo и Pinky за съдействието.
Получих мейла,всичко е наред.
Още 1 път благодаря и се извинявам за създанети неудобства :)

Можете да заключите темата