View Full Version : Искате ли да си направим блузи с къс ръкав или суичъри?
Искате ли да си направи ме блузи с къс ръкав или сличери?
защото имам един приател къде прави и ако се събереме достатачно хора може да направи
Ми то блузи има отдавна, за суичъри обаче не съм чувал :roll: . Виж, живо ме интересува ако има някакви кожени шапки с емблемата на Алфа Ромео.
за шапки май няма, но сличери бяхме си направили от отбора
Не е лоша идеята ама да даде цени и ще се реши.може и фанелки и суитчери да си направиме.Дано станат по-готини :? :? :? от сегашните :wink: :wink:
Аз бях започнал да произвеждам ама нещо се разсъхна работата. Като ви показвах моделите суит4ерите са до около 20 лв., а зимните шапки около 10 - говорим за такива с уши, които се продват в Шел за над 20.
Така че казвайте.
Ами май и якенца щяхме да си поръчваме??
По принцип съм за.
Случайно попаднах на темата ? Някой знае ли магазин от който можеш да си купиш това нещо :
http://eshop.rally-club.net/product_info.php?cPath=23_69&products_id=109
Не ми се занимава с такива интернет магазини.
Искате ли да си направи ме блузи с къс ръкав или сличери?
защото имам един приател къде прави и ако се събереме достатачно хора може да направи
Колега и аз съм ЗА :big_bow_down:
Колега и аз съм ЗА :big_bow_down:
Ти може да си ЗА, ама предишните мнения са от преди 5г и отгоре :roll2:
[QUOTE=Raphael;841819]Ти може да си ЗА, ама предишните мнения са от преди 5г и отгоре
ХАХАХАХА не бях обърнал внимание но така илиначе съм за :roll2:
Случайно попаднах на темата ? Някой знае ли магазин от който можеш да си купиш това нещо :
http://eshop.rally-club.net/product_info.php?cPath=23_69&products_id=109
Не ми се занимава с такива интернет магазини. Да, колега, аз имам и горнище и долнище. Има магазин само за якета, шапки, фанелки, елечета, анцузи на бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов, като идваш от Кн.Величков след първия светофар от дясно се пада не помна какво пишеше на магазина, ама винаги има 2-3 изложени анцунга на ветрината на някоя марка автомобил. И са много хубави, защотото и надписите и емлемите са продирани а не са лепени. Ценната му е 70 лева(комплекта долнище и горнище по отделно незнам) , ако искаш пиши на лично ти прата снимки да видиш как изглежда.
на световният търговски център на Илиенци в т.нареченият МОл има горнища мисля , че бяха Габровски , ако не се лъжа . Има черни и червени .
на световният търговски център на Илиенци в т.нареченият МОл има горнища мисля , че бяха Габровски , ако не се лъжа . Има черни и червени .
от одавна ги няма
Има ги...има. Ето тук може да се поръча, а който е от региона на Габрово може да си го вземе от магазина на производителя http://aukro.bg/item1454701146-alfa-romeo-sweatshirt-alfa-romeo-bluzon.html :arrow:http://aukro.bg/item1454702053-alfa-romeo-sleeveless-jacket-alfa-romeo-elek.html :arrow:http://aukro.bg/item1449111296-alfa-romeo-tshirt-alfa-romeo-teniska.html За поръчки на едро могат да направят допълнителни разработки и отстъпки.
Ето как изглежда моят анцунг. Купих го от магазинът за който казах в по - горният пост. Има го и в други разновидности (черен, червен, черно и червено, може само горнище, само долнище, с надписи на крачолите, само с емблема на крачола, с надпис и емблема)
Да, колега, аз имам и горнище и долнище. Има магазин само за якета, шапки, фанелки, елечета, анцузи на бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов, като идваш от Кн.Величков след първия светофар от дясно се пада не помна какво пишеше на магазина, ама винаги има 2-3 изложени анцунга на ветрината на някоя марка автомобил. И са много хубави, защотото и надписите и емлемите са продирани а не са лепени. Ценната му е 70 лева(комплекта долнище и горнище по отделно незнам) , ако искаш пиши на лично ти прата снимки да видиш как изглежда.
То хубаво, ама това описание за мястото звучи твърде разтегливо, особено предвид факта, че К. Величков реално се влива в Гешов. Дай линк на бгмапс примерно, или по-конкретно описание - при кой светофар, и т.н.
То хубаво, ама това описание за мястото звучи твърде разтегливо, особено предвид факта, че К. Величков реално се влива в Гешов. Дай линк на бгмапс примерно, или по-конкретно описание - при кой светофар, и т.н.
http://www.bgmaps.com/link/B86501F9A997871F940B0A3E6559AF76
(http://www.bgmaps.com/link/B86501F9A997871F940B0A3E6559AF76)
Надявам се вече да сте ме разбрали :D Обясненията как да стигнеш до определена цел не ми се отдават много :D
Този от Габрово щеше да праща специална брошура и цени за клуба но се оказа много несериозен. Имахме дори приказка за облекла по наш дизайн.
http://www.bgmaps.com/link/B86501F9A997871F940B0A3E6559AF76
(http://www.bgmaps.com/link/B86501F9A997871F940B0A3E6559AF76)
Надявам се вече да сте ме разбрали :D Обясненията как да стигнеш до определена цел не ми се отдават много :D
Магазинчето не е ли под един блок или греша?
Да, там има магазини, това е след светофара на Георги Софийски посока бул. България. Сетих се къде е.
Магазинчето не е ли под един блок или греша?
Същият
Същият
Значи за да е по лесно за намиране ще спомеана,че се намира на бул.Гешов /посока Южния Парк/точно от другат страна на болницата МБАЛ "Св.Иван Рилски, до магазана им друг магазин за колелета и винаги има изкарани доста отвън.:th_up:
Аз лично също съм си купувал една блузка от там и останах доволен.
На Илиенци вече отдавна няма щанд.
А освен блузките,там дали има сличери,колега?
:unsure:
А знае ли някой откъде мога да купя или да поръчам якенце или някакво боди с емблеми на Алфа за малкия? Размера да е някъде за - 0,5 - 1 година...
А знае ли някой откъде мога да купя или да поръчам якенце или някакво боди с емблеми на Алфа за малкия? Размера да е някъде за - 0,5 - 1 година...
Мога да погледна в Гърция:calc:
:unsure: Има, тениски, шапки, фанели, слуичери, долнища, якета, елеци.
Мисла, че ако отидеш да говориш с човека може и да измисли нещо.
:unsure:
Абе има, ама за такъв капризен на тема качество на използваните материали като мен, нещата не са най-най-доброто. Като цяло стават, но повече от това не бих могъл да кажа.
Тази тема е много интересна.
Да зададем въпрос как се пише "сличер", "слуичет" а може би нещо друго. :))))
Мога да погледна в Гърция:calc:
И за моя малкия ако може, 3годинки
Тази тема е много интересна.
Да зададем въпрос как се пише "сличер", "слуичет" а може би нещо друго. :))))
Това малко като онази култова снимка от пазара с надписа върху картона "сЮтЮени".:baby:
Иначе и аз се чудех - суичер ли е, или суичър, а то се оказа, че било сЛичер, сЛУичер... чудна работа...:help:
Якето и шапката жената ми ги е взела от този магазин.Мъжът , който продава е много точен , но за съжаление шивача е мързелив.Исках да си поръчам цял гащеризон , но за съжаление шивача щял да ушие за това време няколко други работи и не му се губело времето.Най-хубаво е , че надписите не са щампи , а са бродирани.Анцуга , който колегата е снимал е от полар , но не от този гадния дето става на топчета , а качествен.Единствено дизайна на зимните якета не ми харесва , защото е тип шуба.
То на тази възраст дрешките се слагат 2-3 пъти, та би ме устроило някакви лепенки и щампи дето се лепят с ютия или някакви подобни... Та някой ако има идея откъде да взема - да сподели...!!:baby:
Това малко като онази култова снимка от пазара с надписа върху картона "сЮтЮени".:baby:
Иначе и аз се чудех - суичер ли е, или суичър, а то се оказа, че било сЛичер, сЛУичер... чудна работа...:help:
Пише се суитчър,поне доколкото знам аз.Иначе мерси за инфото,но някой ще трябва да ме води до магазина,аз нещо не мога да се ориентирам дотам.Иначе на мен това лято ми подариха много готина блуза с якичка на Алфа,но е от Слънчев бряг.
А какво ще кажете за "суeтшърт" ?!
Бинго. ;)
Това е най-верният отговор.
Пише се суитчър,поне доколкото знам аз.Иначе мерси за инфото,но някой ще трябва да ме води до магазина,аз нещо не мога да се ориентирам дотам.Иначе на мен това лято ми подариха много готина блуза с якичка на Алфа,но е от Слънчев бряг.
Аз ще те водя.
Иначе колеги аз имам за продаване 1 бройка.
Чисто нов черен с червено суитчър с качулка.
Днес ще пусна обява в продава се . ;-)
Аз ще те водя.
айде чакам да го вида
Колеги в тоя магазин до колко големи размери има?
Аз ще те водя.
Добре брат ми:kiss:
Колеги в тоя магазин до колко големи размери има?
До колкото поискаш ... :D примерно щото аз съм висок и слаб човека ми записа размерите и ми го направи точно като за дълга глиста :D
Има ги...има. Ето тук може да се поръча, а който е от региона на Габрово може да си го вземе от магазина на производителя http://aukro.bg/item1454701146-alfa-romeo-sweatshirt-alfa-romeo-bluzon.html :arrow:http://aukro.bg/item1454702053-alfa-romeo-sleeveless-jacket-alfa-romeo-elek.html :arrow:http://aukro.bg/item1449111296-alfa-romeo-tshirt-alfa-romeo-teniska.html За поръчки на едро могат да направят допълнителни разработки и отстъпки.
Поръчах си червена, бяла и черна фланелки , както и тъмното пролетно яке... Ще пристигнат при мен в петък - че да видим що за чудо са...:love_umbrella:
Червеният блузон, дето е като жилетка, е много добър, вече дойде. Тениската (червената) също е супер качество. Размерите пък съвпадат с описаното перфектно. Вече си харесвам други неща от този търговец и много скоро май ще има нова поръчка към него от моя страна. ;)
Благодаря на pe60 за линковете!
Малко късно, но все пак... този магазин, за който говорите на бул. Гешов съществува ли още?
angelovi69
07-09-2015, 23:15
http://autofanshop.eu/clothing/alfa-romeo.html
Виж тук и си харесай. После се свържи с Митко от Габрово, излиза на битака под общежитието Трендафила, има сергия за точно тия дрехи. Шият ги в Габрово. Ходи из цялата страна по панаири и събори, лятото е по морето. Номера му е 0886808168. Може да спретне разцветка и размери, различни от тези в сайта. Ако не можеш го намери, свържи се с мен на лични, минавам през Габрово, ще го открия.
Другия вариант е с щампи, не с бродерии. Харесваш и купуваш дреха и отиваш в някоя рекламна агенция, но трябва да имаш файловете на картинките, които ще щамповаш, за предпочитане да са векторни. Ако ги нямаш, виж тука - brands of the world -
http://www.brandsoftheworld.com/search/logo?search_api_views_fulltext=alfa%20romeo
Ям бонбони.
Благодаря за бързия отговор.
Само за протокола да кажа, че за съжаление магазинът не съществува.
Bobo Markov
10-09-2015, 02:29
десет години по-късно брат ... ебасимо и магазина наистина не съществува освен туй тениските бяха убави много тежък интерлог (тва материя памук) ма им доста бърже се скапваха емблемите освен туй аз преди десет години бях ного дебел към 150 кг. чиста маса и нито ена тениска не ми ставаше и деяних само на сличъриту ... е сега съм 80 хила хилка ама кат го нема магазина хаде тениска еле па сличър дейбиш даге :(:(:(
dimitar_vd62
10-09-2015, 22:13
Ти де са загуби бе, нещо чая на баба Ратка дан съ прецака.
Bobo Markov
11-09-2015, 01:14
Ти де са загуби бе, нещо чая на баба Ратка дан съ прецака.
тука съм къде да съм :) проблематики ме налегнааф и то брат толкова тъпи че думи немам ма то нали знаш обущаря все без обувки оди дейба и заслепяването дейба - изгубих фокус :(
dimitar_vd62
11-09-2015, 20:55
Щот не консумираш редовно чая на баба Ратка, аз между другото ходим натам и питах за баба Ратка и нейните листенца обаче ма гледаха подозрително и си купих 20/двайсе/ бурканчета сладко от ягоди и 4/четири/ торбички мурсалски чай от баба Ратка, който фсъщност не знам какво е.
mirchozo
11-09-2015, 21:22
Йей, оцвъкахте и тая тема, евала...
old alfist
11-09-2015, 21:33
Не съм чувал за гоблени с емблемата или някакви други алфови мотиви, но би било интересно.
dimitar_vd62
11-09-2015, 21:39
Йей, оцвъкахте и тая тема, евала...
Еми магазина го няма....
Всъщност един колега от форума продава кожени шапки с емблемата, та всъщност не е лошо ако има тениски, якета...та темата мое и са е оцвъкана, но не е късно някой да направи, който има възможности де.Та са присетих за тая кожената шапка миналата зима влизам фмола с нея да си пазаря там бира кибапчитъ и некъф ма заяжда че на неговата шапка имало емблемата на ферари....ми извадих му ключовете на алфата, викам, ся ако ти ми извадиш и ключове на ферари ти давам тва дето ми е фджоба/задния/.Е, нямаше ключове на ферари...
mirchozo
11-09-2015, 21:51
Наскоро гледах някакъв бг сайт с тениски и шорти, ма не се сещам и ме мързи сега да ровя. Вероятно и други парцалки правят.
mirchozo
11-09-2015, 22:02
http://paradiseshopping.net/category/36/alfa-romeo.html
кученцетоОгиитаткоДоги
11-09-2015, 22:07
Тука продават много яки кожени шапки, 15 евро парчето:):) Обаче таа кожа кат ти запари главата, мамата си ебало:(:(
dimitar_vd62
11-09-2015, 22:13
Зимата нищо не ми запарва пък и не се мокри....са ма подсети че въпросния колега беше обещал и летни шапки че дан фърля мозък в жегата с тая кожа....ма само обеща и са излагах с няква сламена за пет/пет/ лева купена от сергия по пътя за Перперикон че мноу жега беше.
mirchozo
11-09-2015, 22:14
У сайтут и кепета има ва
Bobo Markov
11-09-2015, 22:19
Тука продават много яки кожени шапки, 15 евро парчето:):) Обаче таа кожа кат ти запари главата, мамата си ебало:(:(
кожена шапка да съм кът бобЕр у главътъ не! начи ей са доцвъквам темата за да се хваля как си купих супер яке самурай (супредрай) от япония за има няма паре но топли кът кОмулиргаща печка тва за зимата иде реч понее явлението Ел Ниньо се очаква да разкаже игричката на климатологията за векове напред само студ и гърч таз зима баткиии :):whip:
кученцетоОгиитаткоДоги
11-09-2015, 22:29
кожена шапка да съм кът бобЕр у главътъ не! начи ей са доцвъквам темата за да се хваля как си купих супер яке самурай (супредрай) от япония за има няма паре но топли кът кОмулиргаща печка тва за зимата иде реч понее явлението Ел Ниньо се очаква да разкаже игричката на климатологията за векове напред само студ и гърч таз зима баткиии :):whip:
Фф нас съм с парно и двойни стъкла на Фф сякъде:):) Даже имам Фф мазата от ония калорифери от Бай Тошово време на трифазен ток:):):) Ма не вярвам чак до там да се закучат нещата:meeting:
Bobo Markov
11-09-2015, 23:29
Фф нас съм с парно и двойни стъкла на Фф сякъде:):) Даже имам Фф мазата от ония калорифери от Бай Тошово време на трифазен ток:):):) Ма не вярвам чак до там да се закучат нещата:meeting:
така казано (писано) голямио студ ке те подмине! :D
кученцетоОгиитаткоДоги
11-09-2015, 23:59
така казано (писано) голямио студ ке те подмине! :D
Зимата фф нас е около 30 градуса:):) Имам една тефлонова скара,и си цър-пъркам пред плазмата и си питам дедовеца:):) Зимата бях два месеца в бегето и ми се разката векото от студ.На чичоми на село като му се запуши кумина,смятам знаеш:meeting:
Bobo Markov
12-09-2015, 01:21
Зимата фф нас е около 30 градуса:):) Имам една тефлонова скара,и си цър-пъркам пред плазмата и си питам дедовеца:):) Зимата бях два месеца в бегето и ми се разката векото от студ.На чичоми на село като му се запуши кумина,смятам знаеш:meeting:
знам и веднага та фанаф смислено значи тва в БГ зимата само пияна жена в топъл креват мое затопли положението и понее моята жена е адски зле и е топлокръвна кът египетска мумия (тя така си и изглежда (са Гори ше ме хейтне яко и даже може и да ме бан-не) понеже с жена ми са приятелки) затва си купих към има едно 200 литра люта чиста ракия и още 100 литра швепс за през зимата ... тежък живот живея батки то не е само цветя и рози :):):)
е то при тебе зимата по-малко от "без 5" не стига бре, кви трифазни печки, кви пет лева... :gruebel:
кученцетоОгиитаткоДоги
12-09-2015, 12:00
е то при тебе зимата по-малко от "без 5" не стига бре, кви трифазни печки, кви пет лева... :gruebel:
Тука на ,, без пет,, като скове става като апокалипсис:):) Спират влакове, котката на комшията вие кат сибирски вълк:) Мамата си ебало:):) Даже ако караш Рено трябва да го зазимиш, щото няма да запали:(:(