Log in

View Full Version : челен опит

търтей
28-11-2005, 10:29
ето така се прави

Крадец на гуми пребит с джанта
28 ноември 2005

Автокрадец пострада, след като бе заловен на местопрестъплението.
Крадецът свалял гумата на лек автомобил в столичния квартал “Борово”, ул. “Стефан Тошев”, когато собственикът го “изненадал”, съобщи “Фокус”.
Разгневен, той ударил крадеца по главата с джантата на гумата. Случката се разиграла пред очите на десетина деца на възраст между 10 и 12 години, играещи наблизо. Автокрадецът е приет във ВМА с черепно-мозъчна травма.
Полицията разследва инцидента.

http://dnes.dir.bg/LISTS/IZ_DNESNEW_mid_regional_23/news_851353.php

BatVas
28-11-2005, 10:34
:punk: :clap: ами така се прави и после казваш че не си го ударил ти а джантата го е ударила сама при свалянето -бил се навел повечко-то си е твоята дума срещу неговата:)

valjo
28-11-2005, 10:37
:chair: :chair: :chair:
само бой маам$#&(^
лошото е че тоз човечец ше го отнесе сега ...

Roberta
28-11-2005, 10:48
Бой, бой и само бой за такива гадове! :angry1: :angry1: :angry1:

pent
28-11-2005, 10:50
сега крадецът ще каже че е свалял гумата само за временно ползване и ще го пуснат, а собственика на колата ще го обвинят в малтретиране, и ще го осъдят условно!

добре доши в България

пс.
ако има късмет крадецът няма да го съди за нанесени щети

Lucky
28-11-2005, 10:57
сега крадецът ще каже че е свалял гумата само за временно ползване и ще го пуснат, а собственика на колата ще го обвинят в малтретиране, и ще го осъдят условно!

добре доши в България

пс.
ако има късмет крадецът няма да го съди за нанесени щети

М дааааааа така е в БГ.

santo_traficante
28-11-2005, 11:18
???? ???? ????:)?? ??? ???? ?? ? ????? ?? ??? ?? ?? ????? ?? ???????? ?? ? ??????:)???? ???? ? ??? ??????:)???? ???? ?? ????? ?? ???? ?????? ?? ????????? ? ????? 3 ???. ?? ?????? ???? ???????? ?? ??????????!!
________
Duesenberg (http://www.dodge-wiki.com/wiki/Duesenberg)

brad
28-11-2005, 13:19
Според мен вината е изцяло в нас - като гражданско общество,позиция и протест.Я си представете случаят в САЩ например,дори и да решет да усъдят човечецът - веднага ще се сформира кометет за защита и после знаете - протести пред съда,декларации,петиции и т.н.А тук какво,всеки си трае,съжалява човека и май толкоз.И затова политиците ще ни .бът до посиране.Пък вече и малцинствата.

santo_traficante
28-11-2005, 13:45
?????? ??? ?????? ? ?????? ? ??? - ???? ?????????? ????????,??????? ? ???????.? ?? ??????????? ??????? ? ??? ????????,???? ? ?? ????? ?? ?????? ????????? - ??????? ?? ?? ???????? ??????? ?? ?????? ? ????? ?????? - ???????? ???? ????,??????????,??????? ? ?.?.? ??? ?????,????? ?? ????,???????? ?????? ? ??? ??????.? ?????? ?????????? ?? ?? .??? ?? ????????.??? ???? ? ????????????.
??? ???? ?:)??? ???? ? ??????????? ? ?? ?????? ?? ??????? :bg:
________
VAAAPP (http://essentialvaaappvaporizer.com)

kris11
28-11-2005, 20:35
А не така бе. Докато е свалял гумата крика е поддал и джантата и изхвръкнала от мястото си и го е ударила по главата.Изгубил е съзнаие и собствеиика е дал първа помощ !
За да се свести го е бутнал 2 пъти с пръст / ама на десният крак-това е само за наша информация./

virusalfa
28-11-2005, 20:56
Питайте човеко Шо пие! :bounce8: :clapping: :cheers:

Alfamaniak
28-11-2005, 21:13
Малко му е било м.....у айдушка. Ще му счупа главата та ако ще и 20 години по съдилищата да ходя :paddle:

търтей
28-11-2005, 21:16
абе му чупиш главата
аз се чуда друго . фащам ги и им режа ушите и носа - кво ще ми направат?

BatVas
28-11-2005, 21:28
абе му чупиш главата
аз се чуда друго . фащам ги и им режа ушите и носа - кво ще ми направат?

Абе ще го направиш много грозен бе, аз мисля друго:
Нали съм ветеринарче, ако моем да го зашеметим и като се събуди ще бъде кастриран, дезинфекциран и зашит :) знаеш ли колко прасенца съм кастрирал (трябваше да се изкарват кинти докато учех финанси) и от моите кастрирани прасенца -няма умрели и си наддават добре на килограми - е тогава да видя кво ще ми направят, а онзи ще бъде убав-ама кастриран :) :) :)

lazy
28-11-2005, 21:31
Докато е свалял гумата крика е поддал и джантата и изхвръкнала от мястото си и го е ударила по главата./
И така няколко пъти ... :tooth:

santo_traficante
29-11-2005, 11:56
??? ?? ????? ???????
?? ?? ???? ????? . ????? ?? ? ?? ???? ????? ? ???? - ??? ?? ?? ?????????

??? ?? ?? ???????? ????? ?????? ??, ?? ????? ?????:
???? ??? ???????????, ??? ???? ?? ?? ????????? ? ???? ?? ?????? ?? ???? ?????????, ????????????? ? ????? :) ????? ?? ????? ???????? ??? ????????? (???????? ?? ?? ???????? ????? ?????? ???? ???????) ? ?? ????? ?????????? ???????? -???? ?????? ? ?? ???????? ????? ?? ????????? - ? ?????? ?? ???? ??? ?? ?? ????????, ? ???? ?? ???? ????-??? ????????? :) :) :)
??? ?? ??????:)?????? :th_up:
________
Dodge Venom Specifications (http://www.dodge-wiki.com/wiki/Dodge_Venom)

KGB
29-11-2005, 13:05
Ако има начин да разберем какво е станало с човека и ако нашата държавица е решила да го прецака....почваме и ние като в САЩ.

brad
29-11-2005, 23:21
А дали наистина да не се направи.Ще пуснем примерно темата по другите форуми-те хората там в никъкъв случай не са по-малко луди.Ще се организира една среща и може да се спретне едно автопоходче из София,с клаксони,плакати и др.до съда когато се гледа делото.Сигурен съм,че цяла София ще ни аплодира и че ще има ефект.Нали помните такситата преди време-без да искат за една бройка да бутнат власта.Та значи можело.

koolio
29-11-2005, 23:42
С две ръце подкрепям и аз човека, който е защитил неприкосновеното си право на собственост. А по мое мнение действията му са напълно законни: чл.12а НК:Не е общественоопасно причиняването на вреди на лице, извършило престъпление при неговото задържане за предаване на органите на властта и предотвратяване на възможността за извършване на друго престъпление, ако няма друг начин за неговото задържане и ако при това задържане не е допуснато превишаване на необходимите и законосъобразни мерки.
(2) Необходимите мерки за задържане на лице, извършило престъпление, се превишават тогава, когато има явно несъответствие между характера и степента на обществената опасност на извършеното от задържаното лице престъпление и обстоятелствата по задържането, както и когато на лицето без необходимост се причинява явно прекомерна вреда. В тези случаи наказателна отговорност се носи само в случаите на умишлено причиняване на вредата.:idea: :!: За съжаление нашият съд обикновено е на страната на престъпника :twisted: . Пресен пример- тежката присъда над човека, стрелял по нападналия го футболист в Благоевград :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll:

KGB
30-11-2005, 00:42
Как може да разберем какво се е случило в последствие???