View Full Version : състояние на пътя СИМИТЛИ - БАНСКО
Stoyan Georgiev
04-12-2008, 10:40
някой има ли информация в какво състояние е пътя между Банско и Симитли, не само като пътната настилка в какво състояние е, но и дали е сухо/снежно/мокро и т.н. :calc:
мерси предварително :)
някой има ли информация в какво състояние е пътя между Банско и Симитли, не само като пътната настилка в какво състояние е, но и дали е сухо/снежно/мокро и т.н. :calc:
мерси предварително :)
ОК е.
Stoyan Georgiev
04-12-2008, 10:42
ОК е.
т.е. гладко и сухо ?
(чудя се с коя кола да ходя)
Гладко и сухо. Днес е близо 20 градуса, няма как да е друго :)
Качеството на пътя е перфектно. Скоро му правиха цялостен ремонт.
Stoyan Georgiev
04-12-2008, 10:46
Гладко и сухо. Днес е близо 20 градуса, няма как да е друго :)
Качеството на пътя е перфектно. Скоро му правиха цялостен ремонт.
благодарско колега, биричка имаш от мене, ако се засечем на някоя от сбирките :clapping::clapping:
благодарско колега, биричка имаш от мене, ако се засечем на някоя от сбирките :clapping::clapping:
:th_up:
Там сме, и мен ме интересуваше същото, аз съм с летни гуми и се чудех дали да тръгна с моята кола
Stoyan Georgiev
04-12-2008, 12:59
Там сме, и мен ме интересуваше същото, аз съм с летни гуми и се чудех дали да тръгна с моята кола
аз ще съм там на 6ти 7ми и 8ми вечерите, тъй че може некъде да се засечем :)
Stoyan Georgiev
05-12-2008, 09:58
всъщност сме петима 8-)
blank_jack
05-12-2008, 13:29
май ще сме повече от 5-има... и аз се чудя дали да слагам зимни гуми за там ... :calc:
Ами не е лошо да сте със зимни че за на връщане може и да ви трябват,пък и там ако решите да катерите на горе ще има зор.
Stoyan Georgiev
05-12-2008, 15:12
Ами не е лошо да сте със зимни че за на връщане може и да ви трябват,пък и там ако решите да катерите на горе ще има зор.
тоа па тоа, къде ше катерим, отиваме на алкохолен туризъм :metal::big_beer::big_beer::big_beer::big_beer::bi g_beer::big_beer:
аз май, че съм с летната кола
Нагоре си има ски влекове:)
Нагоре си има ски влекове:)
кой квот го кефи с тва се катери,е то за 3-4 дена мое ли да не изтрезнееш
тоа па тоа, къде ше катерим, отиваме на алкохолен туризъм :metal::big_beer::big_beer::big_beer::big_beer::bi g_beer::big_beer:
аз май, че съм с летната кола
Летна кола за мен е кабриолет!!!!
Да не си се зайграл с флекса...1?:)
Stoyan Georgiev
05-12-2008, 16:53
Летна кола за мен е кабриолет!!!!
Да не си се зайграл с флекса...1?:)
нишо не разбираш
нишо не разбираш
:hmm:...е нема да се косим за това сега!
krsapunov
05-12-2008, 18:03
Мирише ми на алфа среща в Банско...:big_beer:
Stoyan Georgiev
05-12-2008, 18:28
Мирише ми на алфа среща в Банско...:big_beer:
мирише ти на джибри мене ако питаш :tequilla::tequilla::tequilla::tequilla::tequilla:
Еее пияници такива:big_beer:, може да се познаем там щото аз не пия и ще съм свежарка
tokata_pz_flex
06-12-2008, 07:30
Моята приятелка ще е там , после отива . Аз отивам на Велинград да си разбия главата , пък на 8-ми може да доплувам с жълтата подводница до Банско :)
Stoyan Georgiev
06-12-2008, 13:39
я подксажете как е вмомента ?, че след 20 мин тръгвам да видим дали ще местим багажа в друга кола :calc:
Моят опит показва че дотам с летни гуми не е оферта. С колегата FNT хем от 7 години все на 8-ми ходим хем много сме попътували по други причини, но 3 пъти поне съм отивал на 15 градуса а се будя със зарита кола от сняг. Почти на всеки 8-ми има проблеи с някой закъсал излетял от пътя и все гадости, поради употреба на алкохол и летни гуми с висока скорост. Та според мен макар и що годе добро време по добре си се екипирайте.:calc:
DarkKnight
06-12-2008, 17:11
Та понеже и аз заминавам утре към Банско и ми е интересно целя път (от София до Банско) в какво състояние е? За разлика от колегата @gigi ще ходя до там за пръв път и да питам имали някакви по опасни участаци или да пера смело :)
П.П. извинявайте че в тази тема ама да не отварям друга като е горе долу за същото :)
Пътя е идеален даже вече и Предела се катери много бързо,само да знаеш че магистралата след Перник не е точно магистрала,защото има ограничение 90.Иначе давай смело,при Дупница куките не прощават,има и камери мисля при тунела.
DarkKnight
06-12-2008, 20:10
Пътя е идеален даже вече и Предела се катери много бързо,само да знаеш че магистралата след Перник не е точно магистрала,защото има ограничение 90.Иначе давай смело,при Дупница куките не прощават,има и камери мисля при тунела.
Мерси много. Като успея да дойда на някоя среща имаш една бира от мен :big_beer:
krsapunov
06-12-2008, 22:39
мирише ти на джибри мене ако питаш :tequilla::tequilla::tequilla::tequilla::tequilla:
Пиянде...
Живот и здраве да се доберем и ние до там утре сутрешно, може да се засечем по кръчмите :) p.s. за съжаление наистина на това ми мирише, че като се прибирах със запасите за утре и едно шише Плиска малко падна, мъка :wallbash: :( :tequilla::tequilla::tequilla:
Stoyan Georgiev
09-12-2008, 16:49
пътя беше перфектен, на отиване валеше като из ведро точно преди банско, иначе абсолютно никакви проблеми