View Full Version : нагревателя отказа.не е бушон
здрасти колеги след дълго отцъствие пак съм тук .и преди да почна със проблемите искам да се похваля че станах баща на живо и здраво момченце.а сега по сащество.отказа ми нагревателя на задния джам,ко прайм.а да и жилото за багажника се откачи от дръжката в копето правя го и пак истърва.колата е от подписа ми .мерси предварително
victtorbg
04-12-2008, 20:13
здрасти колеги след дълго отцъствие пак съм тук .и преди да почна със проблемите искам да се похваля че станах баща на живо и здраво момченце.а сега по сащество.отказа ми нагревателя на задния джам,ко прайм.а да и жилото за багажника се откачи от дръжката в копето правя го и пак истърва.колата е от подписа ми .мерси предварително
Честито!Провери ли дали идва напрежение на нагревателя?
Възможно е да е от релето. При мен беше от това.
LeoVin4i
04-12-2008, 20:36
Честито!Провери ли дали идва напрежение на нагревателя?
Къде по точно се мери дали има напражение на нагревателя, на самите пътечки ли :calc:
n.ianev Честито да ти е жив и здрав малкия и много да ви радва :D
victtorbg
05-12-2008, 20:48
Къде по точно се мери дали има напражение на нагревателя, на самите пътечки ли :calc:
n.ianev Честито да ти е жив и здрав малкия и много да ви радва :D
На самите клеми на нагревателя.
не сам електричар извинявам се за което ама със кво да ги измеря.и ако не бяачка как се оправя
victtorbg
05-12-2008, 21:38
не сам електричар извинявам се за което ама със кво да ги измеря.и ако не бяачка как се оправя
Взимаш един мултицет(най-обикновен-струва 10-на лева),слагаш го на DC 20 и мериш на клемите на нагревателя(при включен нагревател).Ако показва 12V(горе-долу),значи ти е прецакан нагревателя,ако не-трябва да търсиш по кабелите.Ако има нещо неясно казвай.
vlado_iv
06-12-2008, 10:57
:baby_bringin: Честито да ти е живо и здраво и много бели да ти прави.
аз съм строител човек тва не е за мене =е направя един таван ще зема кинти и отивам на еладжия.мерси колеги