View Full Version : Знае ли някой как се разглобява този детайл??!
nightroller
04-12-2008, 21:44
и по-точно жабката за ръкавици, тази която се намира над централните въздуховоди. Като купих колата си беше запецнала:( (не се отваря), досега опитвах с ненасилствни методи и не се получава.:( Мисля да я разглобя и имам някакви подозрения как става но ако някой колега го е правил да пише, моля :):big_beer:
и по-точно жабката за ръкавици, тази която се намира над централните въздуховоди. Като купих колата си беше запецнала:( (не се отваря), досега опитвах с ненасилствни методи и не се получава.:( Мисля да я разглобя и имам някакви подозрения как става но ако някой колега го е правил да пише, моля :):big_beer:
Жабката се държи на 4 рапидки които са от вътрешната страна .. ако ти е счупена имам я здрава ;)
nightroller
04-12-2008, 21:48
т.е. достъпът до тях откъде е ? а иначе много благодаря но едва ли ще стане цвета на мойто табло и на жабката е бежов :(:):(
т.е. достъпът до тях откъде е ? а иначе много благодаря но едва ли ще стане цвета на мойто табло и на жабката е бежов :(:):(
Аа да вярно , ами достъпа до тях е като се отвори самата жабка , те имат едни тапички на тях махаш тапичките и развиваш , значи трябва по някакъв начин да я отвориш , ако не можеш и искаш може да се видим някъде да я погледна :)
nightroller
04-12-2008, 21:57
много тенкзс!!! ако искаш може да се видим на паркинга до твоя блок аз имам работа там утре и да я погледнеш :) - тъпото е, че тя не може да се отвори :( мисля че ако се отвори въздуховода зад нея и може да се махне целия детайл заедно с жабката но това е за последен случай ;);) ако имаш възможност пиши на Л.С кога да се видим :)
nightroller
04-12-2008, 22:10
ок :) мерси :tequilla: