Log in

View Full Version : Нарушенията ,които КАТ и Служба Полиция прравят

Stefan Caromov
05-12-2008, 20:45
Предлагам ( защото много често се натъквам на нарушения по ЗДП от служители на мвр и служба КАТ )да направим тема,в която всеки могъл с мобилния си телефон да направи клипче с главен герой патрулка ,или кола със Специален режим на движение,които правят нарушения....(както нова телевизия направи преди време) .. Току виж сме събрали мат`рял за "Темата на НОВА" или "Господари на ефира".

Естествено админите ,ако не сметнат за нужно ,или има вече такава тема ,нека изтрият моята

lulin_heads
05-12-2008, 20:49
Аз съм на същото мнение :) Преди време на място,което е забранен левия завоя ги видях как си завиха кат пичове и хич не им дремеше ,но нямам материал,но занапред ще се подсигуря :) Имате едно рамо от мен :) (А не подлежи ли и на наказание това,че винаги карат без колани ?) :)

mohi
06-12-2008, 10:39
Идеята е хубава, но в движение е малко трудно да извадиш телефона и да снимаш, освен ако не си с "другарче". А и докато го ивадиш и сложиш в режим снимане, твърде вероятно вече да са си заминали.

По изпълнимо, като задачка, изглежда ако си пеш.
Аз лично бих се радвал да се сдобия с разни нарушения на "пазителите на реда" зада ги показвам на колегите им, да се видят какво представляват. Една камара от Катаджиите ми трърдят, че не взимали подкупи, че не правили нарушения и все такива смешки разни.

georgyg
06-12-2008, 11:30
Не мисля, че трябва да има такива теми, просто ще стана пореднат боза.
Събирайте снимките и ги пращайте в КАТ или в МВР. Така ще се вземат мерки, а не само да си чешем езиците.

Само гледайте да не направим и една тема за АЛФИСТИТЕ, че там състезателите сме повече.

pr_00f
06-12-2008, 22:44
Няма да ти я трия.
Ама като си спомня за какво спорихме преди няколко месеца .....

п.с.
И аз съм се замислил направо да си сложа камера в колата. Имате ли идеи как може да се направи читаво?

PEPI-2ALFA
07-12-2008, 08:26
...Имате ли идеи как може да се направи читаво?
Аз не , но в "Продава" някой продава GPS с камера. Тя за какво е?

Stefan Caromov
07-12-2008, 12:38
аз например си сложих стойка в колата за телефона и ,когато отворя слайда и капачето на камерата , то ,тя си е в режим готовност... само с натискането на едно копче тя започва да снима ...

Има вариант за слагането на мобилна камера свързана към телефона ти примерно ,която да записва на паметта на мемори картата ..

ЕДИТ: апроро , сега задължени ли са да се движат винаги на пуснати лампи ,щото мога да направя милиони снимки ,без такива пуснати... живея до сами пето районно и снимки бол мога да направя

hunter1989
07-12-2008, 12:41
Привет колеги само да намеря блутут и ще кача едно клипче на 4 патрулки които карат по релсите на тр 18 при семинарията :eat:

Stefan Caromov
07-12-2008, 12:44
Аз не , но в "Продава" някой продава GPS с камера. Тя за какво е?

служи когато отидеш някъде да запаметиш местоположението си със снимка... тоест ,примерно си на айфеловата кула , снимаш забележителността и гпс то помни координатите на снимката . След това кликаш на снимката и ти рутира път от твоето местоположение ,до местоположението ,на което си напарвил снимката

ludkanar
07-12-2008, 17:10
аз ли да съм пръв ето малко нарушение,патрулката спира на тротоара пред банкомата слиза зима си парите и си тръгва :disgust: (с много лошо качество са,но се вижда)

ФЕРАРИСТ
07-12-2008, 17:27
аз ли да съм пръв ето малко нарушение,патрулката спира на тротоара пред банкомата слиза зима си парите и си тръгва :disgust: (с много лошо качество са,но се вижда)
Е то тва даже не си струва да се отбележи, ебаси.....

fred
07-12-2008, 17:55
Много хубаво, но ако тези нарушения може да се документират с кадри, на които има част и дата, може да се изпращат на МВР за предприемане на някакви мерки, а не само да ги гледаме тука-това са отбелязали и други като гледам

Бобби
07-12-2008, 18:49
Много хубаво, но ако тези нарушения може да се документират с кадри, на които има част и дата, може да се изпращат на МВР за предприемане на някакви мерки, а не само да ги гледаме тука-това са отбелязали и други като гледам
И какво от това...?
Гарван гарвану, око не вади!

ludkanar
07-12-2008, 19:08
Е то тва даже не си струва да се отбележи, ебаси.....

е как да неси струва,я ти спри на тротоара до банкомата и си истегли пари.направо щети разкатаят фамилията:angry: